200 tl alış veriş Valet Pro Snow Foam Combo2( 5 Litre) hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Bu firmadada kargoda sıkıntı yaşamazsınız sadece yaptıkları kampanyadan biraz yoğunluk oluşmuştur. Bazen ürün sistemde onayda görünürken kargo gelmişde olabiliyor. Yoğunluktan Sisteme giriş yapmaya biliyorlar. Diğer konudada açtıkları konuları takip ederseniz hiç cevap vermediklerini zaten görürsünüz malesef.
.
Türkiye’de kaç tane detailing formu var ki. Açıkçası tanımadığım kişiler için yorum yapmak istemem ama buranın ayrı bir yeri olmalı, kıymeti olmalı diye düşünüyorum. Tabi tercih meselesi. Saygı duymaktan bir şey gelmiyor elimden. Şu ana kadar iki bilinen firmadan alış veriş yaptım, Birinden 1500 liradan fazla. Diğerinden 500 ciavarı. 1500 lira harcama yaptığım yer küçük bir hediye bile göndermedi. Diğer arkadaş hem sprey koku hem de aynaya asılan kokulardan koymuş. İkinci kez bir şey almak istediğimde 500 liralık yeri tercih ettim. 15-20 liralık hediye hoşuma gitti çünkü. Meblağ önemli değil. Esnaflık böyle bir şey işte.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herhalde sizin şansızlığınız diyecem çünkü Ahmet abiyle bi kaç defa tlf görüştüm gayet makul bi insan ben kendilerinden çok alışveriş yaptım geçmiş kampanyalarda set ürünlerde ihtiyacım olmayan ürünleri başka ürünlerle talebim üzerine hep değiştirdi hatta setteki ucuz ürünü pahalıyla değiştirdiği bile oldu..
Geçen senelerde olan kampanyalarına söyleyebilecek hiçbir şeyim yok ama bu son kampanyalardaki veya benim alışveriş yapmaya başladığım hiçbir alışverişimde ne ulaşabildim nede dönüş alabildim. Hatta bu kampanyasına bir göz atın isterseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Detailforum üyeleri wax soft 99 155tl Glaco su itici 110

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Türkiye’de kaç tane detailing formu var ki. Açıkçası tanımadığım kişiler için yorum yapmak istemem ama buranın ayrı bir yeri olmalı, kıymeti olmalı diye düşünüyorum. Tabi tercih meselesi. Saygı duymaktan bir şey gelmiyor elimden. Şu ana kadar iki bilinen firmadan alış veriş yaptım, Birinden 1500 liradan fazla. Diğerinden 500 ciavarı. 1500 lira harcama yaptığım yer küçük bir hediye bile göndermedi. Diğer arkadaş hem sprey koku hem de aynaya asılan kokulardan koymuş. İkinci kez bir şey almak istediğimde 500 liralık yeri tercih ettim. 15-20 liralık hediye hoşuma gitti çünkü. Meblağ önemli değil. Esnaflık böyle bir şey işte.
Bazı insanlar çok iyi niyetli yada çok düzgün olabilir kesinlikle tanımıyorum yorumda yapamam. Ama sizinde söylediğiniz gibi esnaflık başka birşey herkes malesef esnaf olamıyor yada yapamıyor. Sadece şunu söyleyim bakın burda 6 sayfalık bir konu var arkadaşlar soru soruyorlar ( kampanya kaç gün sürecek, ürünleri kredi kartıyla alıyoruz fiyat artıyor, kargolar ne zaman çıkacak vs vs ) bir tane cevap görüyormusuz yok malesef. Çok büyük bir beklentide değiliz ki paramızla ürün alıyoruz normal hakkımız olan birkaç soru soruyoruz bi zahmet cevap verin başka birşey istemiyoruz. Neyse konuyu çok uzattım sanırım :(

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Bazı insanlar çok iyi niyetli yada çok düzgün olabilir kesinlikle tanımıyorum yorumda yapamam. Ama sizinde söylediğiniz gibi esnaflık başka birşey herkes malesef esnaf olamıyor yada yapamıyor. Sadece şunu söyleyim bakın burda 6 sayfalık bir konu var arkadaşlar soru soruyorlar ( kampanya kaç gün sürecek, ürünleri kredi kartıyla alıyoruz fiyat artıyor, kargolar ne zaman çıkacak vs vs ) bir tane cevap görüyormusuz yok malesef. Çok büyük bir beklentide değiliz ki paramızla ürün alıyoruz normal hakkımız olan birkaç soru soruyoruz bi zahmet cevap verin başka birşey istemiyoruz. Neyse konuyu çok uzattım sanırım :(
Evet ben de farkına vardım. Sorulan sorulara cevap gelmemiş. Neyse ben de uzatmayayım hocam. Dediğiniz gibi herkes parasıyla alıyor ve memnun kaldığı yerden devam eder. 3 kuruş eksik ya da fazla.. Selametle kalın. Sıkmayın canınızı.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Şahsen benim gördüğüm tek sıkıntı kredi kartı tek çekimdeki fazla tutar. Fakat @Kimyasal Adamlar ın bugüne kadar yaptığı kampanyaları, detail sektörüne sunduğu ucuz ürünleri düşününce helali hoş olsun diyorum. Bunun dışında sorun yaşamadım mı? Ben de yaşadım. Fakat hep yapıcı oldular.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şahsen benim gördüğüm tek sıkıntı kredi kartı tek çekimdeki fazla tutar. Fakat @Kimyasal Adamlar ın bugüne kadar yaptığı kampanyaları, detail sektörüne sunduğu ucuz ürünleri düşününce helali hoş olsun diyorum. Bunun dışında sorun yaşamadım mı? Ben de yaşadım. Fakat hep yapıcı oldular.
Getirdiği ürünlere yaptığı kampanyalara yada alınan birkaç lira farka söylediğim hiç birşey yok. İyi niyetli yada sizin için yapıcıda olabilir onada bişey söyleyemem ama ticarette karşınızda bir muhattap ararsınız ben onu hiç bulamadım ve açılan son konulara bakacak olursak kimse bulamamış. Burdan soru soruyoruz özelden yazıyoruz yok evde kimse yok N11 den soru soruyorum cevap ne biliyormusunuz nokta bildiğiniz (.) tamam ürünler güzel kampanyalar güzel ama bana karşımda muhattapta lazım buda benim şahsi görüşüm :(

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Getirdiği ürünlere yaptığı kampanyalara yada alınan birkaç lira farka söylediğim hiç birşey yok. İyi niyetli yada sizin için yapıcıda olabilir onada bişey söyleyemem ama ticarette karşınızda bir muhattap ararsınız ben onu hiç bulamadım ve açılan son konulara bakacak olursak kimse bulamamış. Burdan soru soruyoruz özelden yazıyoruz yok evde kimse yok N11 den soru soruyorum cevap ne biliyormusunuz nokta bildiğiniz (.) tamam ürünler güzel kampanyalar güzel ama bana karşımda muhattapta lazım buda benim şahsi görüşüm :(
Ben whatsapp'dan yazıyorum gene benzer cevap alıyorum :) Telefonla aramayı deneyin.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
:) çok aradım ama daha hiç ulaşamadım o yüzden artık bıraktım. Dün o yüzden sorumu size sormuştum 400 lirayı geçince 2 adet şampuan gönderecekler mi diye o taraftan yanıt beklemeyi bıraktım ben :)

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Kimyasal adamlar iyidir arkadaslar guvenebilirsiniz her acıdan. Mesela chemical guys urun istiyosan chemical guys gonderiyo farkli bi urun gondermiyo :) farklisini gondereni de var yersen sende kaliyo yemezsen pardon yanlislik olmus diyip iade ediyolar. Son zamanlarda Iletisim problemleri oldugu dogrudur ama gerekli aciklama eminim yapilacaktir. Tr de gonul rahatligiyla alisveris yaptigim 3 siteden biri.

Kimyasal Adamlar

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul

bir sorun yardımcı olayım yogunluktan kusara bakma 532 232 80 12 iletişim

Kimyasal Adamlar

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
ben yardımcı olayım 0532 232 8012

Kimyasal Adamlar

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Geçen senelerde olan kampanyalarına söyleyebilecek hiçbir şeyim yok ama bu son kampanyalardaki veya benim alışveriş yapmaya başladığım hiçbir alışverişimde ne ulaşabildim nede dönüş alabildim. Hatta bu kampanyasına bir göz atın isterseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Detailforum üyeleri wax soft 99 155tl Glaco su itici 110

form herkes bana ulaşıyor bi kaç kişiye sorsan telefonumu veriler sen ulaşmak istersen telefon verdim

Kimyasal Adamlar

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul

n11 soru sormuşun ismini verisen bakıcam

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ahmet Abi şimdiye kadar gördüğüm en güzel kampanyaları yapmış bir insan, eskiler çok iyi bilir, harika ürünleri kendi fabrikasından alamayacağımız fiyatlara bile verdi daha önce. Hediyeleri zaten dillere destan oldu her zaman. Kendisi bize her zaman lazım bir esnaftır. Bir kaç küçük sorunu abartıp kendisini küstürmeyelim bence. Şimdiye kadar yaşanan sıkıntıları fazlasıyla telafi etmişti bundan sonra da edeceğine eminim.

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Herhalde sizin şansızlığınız diyecem çünkü Ahmet abiyle bi kaç defa tlf görüştüm gayet makul bi insan ben kendilerinden çok alışveriş yaptım geçmiş kampanyalarda set ürünlerde ihtiyacım olmayan ürünleri başka ürünlerle talebim üzerine hep değiştirdi hatta setteki ucuz ürünü pahalıyla değiştirdiği bile oldu..
Telefonla ulaştığımda bir hanımefendi çıkıyor telefona. Ve evet arkadaşa katılıyorum dilleri biraz kaba. n11 deki yorumlarda genelde bu yönde zaten. Bir iki isteğim olmuştu biraz kaba bir şekilde yanıt aldım 3 4 kere. Ama ürünler gelip gidiyor sağlam firma o konuda şüphem yok.

Forumda bir başlığı vardı Ahmet Bey'in istek ve arzularınız bizlerden diye, üyeler altına yorum istek vs. atmışlar ama hiçbirine cevap gelmemiş mesela arkadaş bu konuda da haklı.

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Dayanamayıp 2tane havlu set aldım, 4 tanesi benim olacak 2 tane havluyu hanıma vereceğim toz alırken temizlik yaparken kullansın diye çünkü bu fiyata yer bezi yok bir milyoncularda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...