İnceleme ADBL Sentetik Spray Wax İncelemesi

Safaks

Çaylak Detaycı
Üye
Aynı markanın ceramic qd diye başka bir spreyi var. Onu deneyen varmı acaba ikisi arasında ne fark var.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Aynı markanın ceramic qd diye başka bir spreyi var. Onu deneyen varmı acaba ikisi arasında ne fark var.
Ben kullanıyorum arada sırada ancak syntetic wax gibi değil. Biraz kapatıcı gibi kullanıyorum bazen, kalıcılığı çok kalıcı değil. su iticiliğini de çok beğenemedim

Onre

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
4 uncu yikamayi yaptim hala ilk günkü gibidir bilginize dostlar :)
Satıcı bu ürün akıttığı için bana quick wax ını göndermişti oda aynı şekilde benzinlik köpüğüne karşı 4-5 yıkama sonrasında bile aynı performansı veriyor. Ciddi anlamda üzüldüm bi kaç tane almadığıma stok varken :)

Exitus112

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bilecik
Nisan da geçti stok yok :). Distribütörü getiremiyor mu acaba ? İletişime geçebilen varsa öğrense güzel olacak :) Gelmeyecekse başka ürün alacağım :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Nisan da geçti stok yok :). Distribütörü getiremiyor mu acaba ? İletişime geçebilen varsa öğrense güzel olacak :) Gelmeyecekse başka ürün alacağım :)
10 güne kadar gelir dedi dün konuştugumda ama siz aracinizi korumasiz birakmayin bir tane bir ürün alin hocam ADBL S.Wax in suanki gelecek olan fiyatini bilmiyoruz :)

500 Ml/1000 ML/5000ML seklinde gelecegini soyledi.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Belki 4-5 defa sordum mart sonu dedi nisan bası dedi nisan sonu dedi gümrükte 5-10 güne gelir dedi hala gelmedi bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne zaman gelicek :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Sefa hocam senin incelemenle kötü çıkacak ürün yok. Konularına girmek istemiyorum, ekstra masrafa sokuyorsun. Ama merak da öyle lanet birşey ki, dayanamıyorum :) Eline emeğine sağlık :alkis::alkis::alkis:

Exitus112

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bilecik
10 güne kadar gelir dedi dün konuştugumda ama siz aracinizi korumasiz birakmayin bir tane bir ürün alin hocam ADBL S.Wax in suanki gelecek olan fiyatini bilmiyoruz :)

500 Ml/1000 ML/5000ML seklinde gelecegini soyledi.
Tonyin Ceramic Sealant var hali hazırda hocam. Evde otoparklı çok şükür. Birde bu ara sağlık problemi yaşıyorum 4-5 günde bir dışarı çıkıyor araç :).
Size 10 gün dediyse 10 gün daha bekleyelim. O kadar bekledik 10 gün nedir ki :)

Safaks

Çaylak Detaycı
Üye
Trendyoldaki satıcı arkadaş mağazasını boşaltmış :) yine yayan kaldik