Ben kullanıyorum arada sırada ancak syntetic wax gibi değil. Biraz kapatıcı gibi kullanıyorum bazen, kalıcılığı çok kalıcı değil. su iticiliğini de çok beğenemedim
Ben kullanıyorum arada sırada ancak syntetic wax gibi değil. Biraz kapatıcı gibi kullanıyorum bazen, kalıcılığı çok kalıcı değil. su iticiliğini de çok beğenemedim
Satıcı bu ürün akıttığı için bana quick wax ını göndermişti oda aynı şekilde benzinlik köpüğüne karşı 4-5 yıkama sonrasında bile aynı performansı veriyor. Ciddi anlamda üzüldüm bi kaç tane almadığıma stok varken
10 güne kadar gelir dedi dün konuştugumda ama siz aracinizi korumasiz birakmayin bir tane bir ürün alin hocam ADBL S.Wax in suanki gelecek olan fiyatini bilmiyoruz
Belki 4-5 defa sordum mart sonu dedi nisan bası dedi nisan sonu dedi gümrükte 5-10 güne gelir dedi hala gelmedi bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne zaman gelicek
Sefa hocam senin incelemenle kötü çıkacak ürün yok. Konularına girmek istemiyorum, ekstra masrafa sokuyorsun. Ama merak da öyle lanet birşey ki, dayanamıyorum Eline emeğine sağlık
10 güne kadar gelir dedi dün konuştugumda ama siz aracinizi korumasiz birakmayin bir tane bir ürün alin hocam ADBL S.Wax in suanki gelecek olan fiyatini bilmiyoruz
Tonyin Ceramic Sealant var hali hazırda hocam. Evde otoparklı çok şükür. Birde bu ara sağlık problemi yaşıyorum 4-5 günde bir dışarı çıkıyor araç .
Size 10 gün dediyse 10 gün daha bekleyelim. O kadar bekledik 10 gün nedir ki
Sanırım fiyatları güncelliyor, büyük ihtimalle eski stokta yeni fiyat olacak @Sefa46 hocam haziran ayında yeni ürünlerle birlikte distribütörün tekrar satışa başlayacağını söylemişti. Beklemedeyiz.