AliExpress'den Aldığımız Ürünler

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
farklı farklı isimlere alınca problem olmuyor bende ilk aldığım zamanlarda senin gibi olmuştu 6-7 tane almıştım 1 tanesine çıkmıştı sonra abimin adına babamın adına filan aldım öyle yapınca ücret çıkmadı hiç
Merhabalar hoşgeldiniz. Kendinizi tanıtan bir konu açarsanız sizi tanımış oluruz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
farklı farklı isimlere alınca problem olmuyor bende ilk aldığım zamanlarda senin gibi olmuştu 6-7 tane almıştım 1 tanesine çıkmıştı sonra abimin adına babamın adına filan aldım öyle yapınca ücret çıkmadı hiç
Aramıza hoşgeldiniz. Sizi tanımak isteriz :)

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şubat ayının son günlerinde verdiğim siparişlerden bir tanesi elime ulaştı. Fakat aliexpress deki gönderim ekranında yazan bilgiler çok daha farklı. Anlaşılan o ki shipment ekranında yazan bilgileri pek dikkate almayacağız. Bu arada ücret ödemedim ürünleri alırken...

alii.png

pad.jpg

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
ilk kaput ve tavanı kuruluyorum bu sırada harika performans sergiliyor. boyut küçük olduğu için su doldukça performans düşüp sıkma işlemi gerektiriyor sadece. hatta camları bu havlu ile kurulamazsam, sıkmadan tüm aracı kurulayabiliyorum. onun dışında kalitesi bim bezleriyle karşılaştırılmayacak seviyede iyi diyebilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk camlar sonra yan paneller ve en son tavan ve kaput şeklinde ilerlerseniz daha iyi verim alırsınız
Ayrıca ilk camlardan başlayarak bezi nemlendirdiğiniz için verniği çizme riskini de minimuma indirirsiniz

burakaydemir

Çaylak Detaycı
Üye
İlk camlar sonra yan paneller ve en son tavan ve kaput şeklinde ilerlerseniz daha iyi verim alırsınız
Ayrıca ilk camlardan başlayarak bezi nemlendirdiğiniz için verniği çizme riskini de minimuma indirirsiniz
haftasonu fırsat bulabilirsem söylediğiniz şekilde bir deneme yapayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
İndirim yaklaşırken sepette bekleyenler @Paian @can26

Çinli Seramik

Mothers powerball benzeri :
Çinli Powerball

Köpük Şişeleri

Eldiven

Eldiven 2

Alınabilecek ürünler;

İç detay

Pad

Eldiven 2
Süngerli eldiven ve köpük şişeyi ekledim ben de :). Çinli seramik kutusuz olunca yarı yarıya daha ucuz oluyor nedense :D. Yine alsam mı acaba:dusun:. Janta uygulamadım kaç aydır.

Ben de kupon vs. derken acaba şunu mu alsam diyorum;

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
US $25.9 |MJJC Brand Hand Pump Foampress Sprayer-in Water Gun & Snow Foam Lance from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Son düzenleme:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Süngerli eldiven ve köpük şişeyi ekledim ben de :). Çinli seramik kutusuz olunca yarı yarıya daha ucuz oluyor nedense :D. Yine alsam mı acaba:dusun:. Janta uygulamadım kaç aydır.

Ben de kupon vs. derken acaba şunu mu alsam diyorum;

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
US $25.9 |MJJC Brand Hand Pump Foampress Sprayer-in Water Gun & Snow Foam Lance from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Jantta ne kadar dayanıyor test yaptın mı hocam uyguluyacam bende ama dayanımı merak ettim

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Jantta ne kadar dayanıyor test yaptın mı hocam uyguluyacam bende ama dayanımı merak ettim
Geçen sene iki kere uyguladım hatırladığım kadarıyla. Ortalama 4000 km kadar dayandı. Janta demirtozu ve kil uyguladım sadece. Belki makinayla temizleseydim daha iyi tutunurdu.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
İndirim yaklaşırken sepette bekleyenler @Paian @can26

Çinli Seramik

Mothers powerball benzeri :
Çinli Powerball

Köpük Şişeleri

Eldiven

Eldiven 2

Alınabilecek ürünler;

İç detay

Pad

Eldiven 2
Hocam eldiven biraz daha uyguna buldum takipli kargo, ben tereddütteyim alıp almama konusunda tek taraflı kullanıma sahip.
US $5.06 |Vehemo Super Long Hair Paws Sheepskin Car Luxury Wool Washing Polishing Gloves-in Washing Gloves from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

diğer bulduklarım

US $3.33 14% OFF|New Arrival 5 fingers wool car wash gloves cleaning waxing gloves cleaning polishing car supplies plush bear car wash gloves-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Şu eldivendede tereddütteyim ufsden farkı varmı bilmiyorum.
US $12.2 |1Pcs Doubleside Car Wash Mitt Wool Microfiber Car Cleaning Glove for Motorcycle Wax Polishing Washer Sponge Car Care Cleaning-in Washing Gloves from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Pad şeklinde olan eldivenden biraz daha kullanışlı geldi bana
US $4.15 |High Density Car Cleaning Soft Absorbancy Glove Ultra Soft Easy To Dry Auto Detailing Microfiber Madness Wash Mitt Cloth Towel-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
US $0.71 30% OFF|High Density Round Car Waxing Sponge Large Size 17CM Microfiber Overlock Car Wash Cleaning Sponge Cloths For Polishing J3-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
US $0.61 38% OFF|Car Professional Wax Foam Polishing Sponge Car Wash Curved Foam Sponge EVA Cleaning Tool Auto Care U Shape Tyre Tire Brush-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Aliexpress'te yıldönümü indirimleri başladı haberiniz olsun. Gün içinde kupon veriyorlar onu takip etmek lazım. 120 liraya 30 lira gibi kuponlar dağıttılar az önce.

Şunlar kuponla birlikte yine de fena fiyata gelmiyor gibi;

1) Köpük yapan şişe. Mal kaliteli gibi ama kullanmadım.

US $20.72 20% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

2) Meguirars HCW olsun, KC PW olsun, Mothers CMX olsun uygularken kolaylık oluyor.

US $12.53 49% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

3) Yıkama eldiveni olarak beğendiğim bir model.

US $1.28 42% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

4) Bisiklet mevsimi geldi. Çanta arayan arkadaşlara öneririm.

US $13.88 51% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aliexpress'te yıldönümü indirimleri başladı haberiniz olsun. Gün içinde kupon veriyorlar onu takip etmek lazım. 120 liraya 30 lira gibi kuponlar dağıttılar az önce.

Şunlar kuponla birlikte yine de fena fiyata gelmiyor gibi;

1) Köpük yapan şişe. Mal kaliteli gibi ama kullanmadım.

US $20.72 20% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

2) Meguirars HCW olsun, KC PW olsun, Mothers CMX olsun uygularken kolaylık oluyor.

US $12.53 49% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

3) Yıkama eldiveni olarak beğendiğim bir model.

US $1.28 42% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

4) Bisiklet mevsimi geldi. Çanta arayan arkadaşlara öneririm.

US $13.88 51% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Hocam 2$ lık kuponları toplayıp duruyorum ben, bende hep o çıkıyor ekranda. 15 $ lık ürün alınca 2$ indirim olcakmış, :boxing:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hocam 2$ lık kuponları toplayıp duruyorum ben, bende hep o çıkıyor ekranda. 15 $ lık ürün alınca 2$ indirim olcakmış, :boxing:
Ben platinum üyeymişim ondan mı acaba? :). Sepete ekleyip bekleyerek taciz ediyorum ben. Sonra kupon veriyorlar. Eğer bir daha elle tutulur bir kupon verirse hediye ederim :).

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Tamam hocam sağolasın, ben normal üyeyim sanırım biraz kurcaladım ama bir seviye göremedim :dusun:
Alışveriş yaptıkça ve ürünü yorumladıkça puan veriyor. Ona göre de seviye atlanıyor. Seviyeye göre coin-kupon değişimi yapılıyor falan. Neyse dediğim gibi düzgün bir şey çıkarsa haberleşiriz. Şu an 2 dolar veriyor sanırım.

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Aliexpres şuanda kanser etmekte beni. ay başında sinyal lambası ve mjjc foam lance aldım. Sinyal lambasını montajlayalı 2 hafta oluyor. Foam Lance ortalıkta yok. Şampuan mundar oluyor makinanın foam lance'inde. Gelsin yıkayayım diye bekliyorum ama artık hakkaten sıkıldım. Kargolar ikiside takipliydi.