Alta Foam 2000 Modifiye - Xiaomi Mijia Taşınabilir Hava Pompası

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Şimdi bu ürünlerin maliyeti nedir ?
orjinal köpük yapan pompa ne kadar?
şarjlı kompresör ne kadar?
Sanırım virüsü enjekte ettik :)

Kwazar 2lirtre popma 140 TL (bkz Yamaçlar detailing)
Xiaomi air pump 270 idi 290 olmuş (bkz N11)
Çelik sibop 19 tl (bkz hepsiburada)

Şampuan olarak snow foam olan her ürünü kullanabilirsiniz. Harici bir maliyet yok.

Eğerki yıkama makinesi yoksa bu sistem gerekli olabilir. Benzinci tayfası artık pompalamaktan kurtulur. ama yıkama makinesi olan adam üzerine @MoonDance e Emre'den bir adet auto brite Direct alsın yoluna baksın derim.

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Normalde öyle ama bu pompa ile nasıl bakalım. Ben kwazardan da memnundum sadece ürün tüketimi fazlaydı. Altada 30 ml ansf 1600 ml su ile alınan köpüğü kwazarda aynı oranla almak mümkün değil.

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
malıyet bence normal daha ucuz olan çözümü? veyahut 500 verene kadar şu kadar daha ver diyip alınacak ürün? sadece foamlance ın 500 lıra olduğu dusunulurse bence urunler sıfırdan alınıp yapılabılır
çeşmeli genış bı garajın vardır topla kur derdın yoktur basarsın parayı alırsın harıcınde sıstem ıyı bence

Domi

Acemi Detaycı
Üye
Konuyla birebir alakalı değil ama köpük kıvamı konuşulduğu için yazıyorum. Kwazar videolarını izlerken Şöyle bişeye denk gelmiştim. Kendim denemedim ama videodaki malzeme yerine modifiye pompalar için kullanılan bulaşık süngerinin yeşil kısmı koyularak belki daha kıvamlı bi köpüğe ulaşılabilir diye düşünüyorum.

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Konuyla birebir alakalı değil ama köpük kıvamı konuşulduğu için yazıyorum. Kwazar videolarını izlerken Şöyle bişeye denk gelmiştim. Kendim denemedim ama videodaki malzeme yerine modifiye pompalar için kullanılan bulaşık süngerinin yeşil kısmı koyularak belki daha kıvamlı bi köpüğe ulaşılabilir diye düşünüyorum.
@ege abinin garajda modifiye konusu vardı, orada keçe alıp onunla yapıyordu ben de alıp deneyeceğim video için teşekkürler hocam

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok güzel olmuş, eline sağlık, kwazar ı hiç sevmem bu pompala biraz hayat bulmuş.

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Araca önce su tuttuktan sonra mı köpüklüyorsunuz yoksa su tutmadan mı hangisi daha iyi olur

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Araca önce su tuttuktan sonra mı köpüklüyorsunuz yoksa su tutmadan mı hangisi daha iyi olur
Normal sartlarda durula on yikama yap tekrar durula kova yikamasi ve tekrar durula seklindedir ama ben kendi tecrubem dahilinde cok kirli araci direk kopukluyorum ardindan duruluyorum. Once durulayinca kopuk tutunmasi az da olsa kuru zemine gore azaliyor

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi