Emeğine sağlık @UrTR
Elinize sağlık keyifli yıkama olmuş. Tüm detaylara değmişsiniz. Güle güle kirletin.
Uğraşırken gerçekten keyif aldım

Ellerine sağlık güzel bir yıkama günü olmuş. Jantlara önce ceviz sonra basınçlı su ve sonrasında temaslı yıkama tavsiye ederim.
Bagaj kapağının içi de acayip pislenmiş. Benim opelimde de aynı şekildeydi. Allahtan bu aracımda pek kirlenmiyor oralar
Bu arada BSD candır
Bagaj kapağının içi de acayip pislenmiş. Benim opelimde de aynı şekildeydi. Allahtan bu aracımda pek kirlenmiyor oralar
Bu arada BSD candır
Sorma reis o bölgeyi ne zamandır düşünüyordum temizlemeyi ama o plastik parçayı kırarım diye korkuyordum. bi gazla giriştim ama kırmadım
Bsd yi bende beğendim. Boncuklaması falan baya iyi. Bu uygulamadaki iki adet UrTR karışımlarına bir yenisinide bsd ile eklemeyi düşünüyorum. Forumda bazı kullanıcıların önerisi doğrultusunda bsd + v07 karışımını hallettikten sonra bomba gibi bir karışım daha deneyeceğim. Ya patlarım ya patlatırım

Jantlara normalde UrTR MagiMix ile dalacaktım fakat @nuriksari abiden aldığım britegel ürününü denemek istedim.
Hem bakalım ürün nasılmış hem de youtube amcaya içerik çıksın dedim

Cevizi çok sık kullanmak istemiyorum biterse bir dahaki alım ne zaman olur bilemiyorum
Eline sağlık güze iş çıkarmışssın her zamanki gibi
iç detay da bekliyoruz
iç detay da bekliyoruz
İç detaylara normalde dün girişecektim fakat çok yorgundum. Bugün kısmetse dalacağım iç kısımlara. Gün bitmeden bitirebilirim diye umuyorum