Az kullanilmis rupes lhr 15 stn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geistreichz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
Alana satana hayırlı olsun satılmış ürünün arkasından konuşmak yersiz aranızda kapora gönderip alan var mı kapora gönderilmeyen hiçbir mal sarılmış degildir ticaret bu parayı gönderen alır parayı gönderipte alamayan varsa o zaman konuşsun @gecceandanua sen de siteden taksitle almaya çalışmışsın 1400 liralık ürünün direk %10 komisyon kesiyor recep abiyi tanıyorum zaten kendisi üstte abartmamak kaydınile pazarlık var yazmış sen ürünü 1260 liraya istemişsin o kadar aksesuarı var bende almaya yeltendim ama il dışında oldugumdan çarşambaya kdar satılmasa alıcaktım bana da nasip olmadı boş boş tartışmanın bir anlamj yok bundan sonra alacagınız üründe abi bu fiyatı veriyorum kabul ediyor musun der ıban ister kapora gönderirsiniz ürün opsiyonlanır adam da söz le mal bırakmak istemez kim ne yaşıyor bilemeyiz ihtiyacı vardı belki acil verdi yani tartışmaya kalp kırmaya gerek yok hepimiz ticaret bilen insanlarız boşuna kalp kırmayalım kimsenin karakterini veya kendisini yargılamayalım nasibimizde ne varsa onu yaşarız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geistreichz' Alıntı:
Alana satana hayırlı olsun satılmış ürünün arkasından konuşmak yersiz aranızda kapora gönderip alan var mı  kapora gönderilmeyen hiçbir mal sarılmış degildir ticaret bu parayı gönderen alır parayı gönderipte alamayan varsa o zaman konuşsun  @gecceandanua sen de siteden taksitle almaya çalışmışsın 1400 liralık ürünün direk %10 komisyon kesiyor recep abiyi tanıyorum zaten kendisi üstte abartmamak kaydınile pazarlık var yazmış sen ürünü 1260 liraya istemişsin o kadar aksesuarı var bende almaya yeltendim ama il dışında oldugumdan çarşambaya kdar satılmasa alıcaktım bana da nasip olmadı boş boş tartışmanın bir anlamj yok bundan sonra alacagınız üründe abi bu fiyatı veriyorum kabul ediyor musun der ıban ister kapora gönderirsiniz ürün opsiyonlanır adam da söz le mal bırakmak istemez kim ne yaşıyor bilemeyiz ihtiyacı vardı belki acil verdi yani tartışmaya kalp kırmaya gerek yok hepimiz ticaret bilen insanlarız boşuna kalp kırmayalım kimsenin karakterini veya kendisini yargılamayalım nasibimizde ne varsa onu yaşarız

Hocam, sanalpazar %5 kesiyor. hatta kendisi sanalpazar olur istersen dedi. 1450 yazmış, pazarlık var denmiş. Hiç pazarlık yapmamışım zaten. E belli işte alıyorum, konuşuyoruz. İtiraz etmemişim olmaz dememişim. Yani letgodaki eleman aynısını yapsa tınlamam ama burada olunca kırılıyorsun ister istemez

akhisar

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaslar geccedunya senin bende hakkin vardir kalbin kirilmistir haklisin senden ozur dilerim murat kardesim yok karakter yok piskinlik diyorsun ayip sana o fiyata vermem dedim sen bana sanki verdim caymis gibi yaziyorsun sonucta kimse bana iban ver demedi muammer aldim ver iban demis bende verdim nedir bu kadar buyutuluyor anlamadim

Geistreichz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
gecceanduana' Alıntı:
Geistreichz' Alıntı:
Alana satana hayırlı olsun satılmış ürünün arkasından konuşmak yersiz aranızda kapora gönderip alan var mı  kapora gönderilmeyen hiçbir mal sarılmış degildir ticaret bu parayı gönderen alır parayı gönderipte alamayan varsa o zaman konuşsun  @gecceandanua sen de siteden taksitle almaya çalışmışsın 1400 liralık ürünün direk %10 komisyon kesiyor recep abiyi tanıyorum zaten kendisi üstte abartmamak kaydınile pazarlık var yazmış sen ürünü 1260 liraya istemişsin o kadar aksesuarı var bende almaya yeltendim ama il dışında oldugumdan çarşambaya kdar satılmasa alıcaktım bana da nasip olmadı boş boş tartışmanın bir anlamj yok bundan sonra alacagınız üründe abi bu fiyatı veriyorum kabul ediyor musun der ıban ister kapora gönderirsiniz ürün opsiyonlanır adam da söz le mal bırakmak istemez kim ne yaşıyor bilemeyiz ihtiyacı vardı belki acil verdi yani tartışmaya kalp kırmaya gerek yok hepimiz ticaret bilen insanlarız boşuna kalp kırmayalım kimsenin karakterini veya kendisini yargılamayalım nasibimizde ne varsa onu yaşarız

Hocam, sanalpazar %5 kesiyor. hatta kendisi sanalpazar olur istersen dedi. 1450 yazmış, pazarlık var denmiş. Hiç pazarlık yapmamışım zaten. E belli işte alıyorum, konuşuyoruz. İtiraz etmemişim olmaz dememişim. Yani letgodaki eleman aynısını yapsa tınlamam ama burada olunca kırılıyorsun ister istemez

Uzatmanın bir anlamı yok herkes kendi işine baksın başka tartışmalar da iban gönderir direk alırsınız olur biter

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Arkadaşlar konu uzamaması ve tartışma yaşanmaması için konuyu kitliyorum. Lütfen birbirimizi üzecek kıracak konuşmalardan vazgeçelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...