Alana satana hayırlı olsun satılmış ürünün arkasından konuşmak yersiz aranızda kapora gönderip alan var mı kapora gönderilmeyen hiçbir mal sarılmış degildir ticaret bu parayı gönderen alır parayı gönderipte alamayan varsa o zaman konuşsun @gecceandanua sen de siteden taksitle almaya çalışmışsın 1400 liralık ürünün direk %10 komisyon kesiyor recep abiyi tanıyorum zaten kendisi üstte abartmamak kaydınile pazarlık var yazmış sen ürünü 1260 liraya istemişsin o kadar aksesuarı var bende almaya yeltendim ama il dışında oldugumdan çarşambaya kdar satılmasa alıcaktım bana da nasip olmadı boş boş tartışmanın bir anlamj yok bundan sonra alacagınız üründe abi bu fiyatı veriyorum kabul ediyor musun der ıban ister kapora gönderirsiniz ürün opsiyonlanır adam da söz le mal bırakmak istemez kim ne yaşıyor bilemeyiz ihtiyacı vardı belki acil verdi yani tartışmaya kalp kırmaya gerek yok hepimiz ticaret bilen insanlarız boşuna kalp kırmayalım kimsenin karakterini veya kendisini yargılamayalım nasibimizde ne varsa onu yaşarız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi