Bayram Alışverişi Flowey Türkiye'den Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Beyler ürünleri bitirmeyin, başkaları da nasiplensin :)
Emeği geçenlere çok teşekkürler :)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@FloweyTurkiye sayın yetkililer bakın şimdi dün 188 tl olan ve indirimde olamayan EV13 5 lt ürününüzü 198 tl yapıp üstüne birde yüzde 10 indirim yazmak bizi kandırmaktan ibarettir. Forum ailesi olarak bize vereceğiniz yüzde 20 yerine dürüst bir şekilde fiyat politikası yürütmeniz sizin açınızdan daha iyi olurdu. buradaki bir çok insan fiyatları anlık takip ederken sizin böyle önce 188- 198 yapmanız sonra 221 den düşürdük yüzde 10 demeniz gerçekten çok saçma bir durum. @Pro adminim lütfen bu konuda flowey ile görüşülmesi tataftarıyım.
bakın bir çok kullanıcı bunu dile getirdi bizi kandıracaklarsa kampanya yapmasınlar şimdi bu şekilde satış fiyatı 188 olan ürünü dün akşam yüzde 20 indirimle zaten 150.4 tl alıyorken dün @FloweyTurkiye fiyatı 221 yapıp yüzde 10 indirim yapıp 198 yaparak bize 158 tl çekmesi kadar kandırmaca olamaz. Burdan forum ailesine aslında gerçekte ev13 5lt foamı 188tl den 158 aldığına bakarsak yüzde 15.5 lik bir indirim yapmış oluyorlar ki bunu zaten biz N11 mağazanızdan kupon vS ile hallediyorduk. Şimdi dile getirilmeyen indirim gözüken mallar için fiyat politikası bence acilen güncellemeniz lazım ki alışveriş yapalım yok yapmayacaksanız lütfen sayın @Pro bizi kandıranları forumda olması hoş olmuyor ki üyelerin bir çoğu bu konuya ciddi tepkilidir. BURADA ÖNEMLİ OLAN FORUMDUR.
@FloweyTurkiye gerekli düzeltmeyi bekliyoruz bir özürle beraber.

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@FloweyTurkiye sayın yetkililer bakın şimdi dün 188 tl olan ve indirimde olamayan EV13 5 lt ürününüzü 198 tl yapıp üstüne birde yüzde 10 indirim yazmak bizi kandırmaktan ibarettir. Forum ailesi olarak bize vereceğiniz yüzde 20 yerine dürüst bir şekilde fiyat politikası yürütmeniz sizin açınızdan daha iyi olurdu. buradaki bir çok insan fiyatları anlık takip ederken sizin böyle önce 188- 198 yapmanız sonra 221 den düşürdük yüzde 10 demeniz gerçekten çok saçma bir durum. @Pro adminim lütfen bu konuda flowey ile görüşülmesi tataftarıyım.
bakın bir çok kullanıcı bunu dile getirdi bizi kandıracaklarsa kampanya yapmasınlar şimdi bu şekilde satış fiyatı 188 olan ürünü dün akşam yüzde 20 indirimle zaten 150.4 tl alıyorken dün @FloweyTurkiye fiyatı 221 yapıp yüzde 10 indirim yapıp 198 yaparak bize 158 tl çekmesi kadar kandırmaca olamaz. Burdan forum ailesine aslında gerçekte ev13 5lt foamı 188tl den 158 aldığına bakarsak yüzde 15.5 lik bir indirim yapmış oluyorlar ki bunu zaten biz N11 mağazanızdan kupon vS ile hallediyorduk. Şimdi dile getirilmeyen indirim gözüken mallar için fiyat politikası bence acilen güncellemeniz lazım ki alışveriş yapalım yok yapmayacaksanız lütfen sayın @Pro bizi kandıranları forumda olması hoş olmuyor ki üyelerin bir çoğu bu konuya ciddi tepkilidir. @FloweyTurkiye gerekli düzeltmeyi bekliyoruz bir özürle beraber.
Kesinlikle katılıyorum, biz %10 da indirim yaptık dense bizim bir itirazımız yoktu, e tabi bunca süre ha geldi ha gelecek derken biraz beklenti yükseltildi, belki o nedenle %10 da kesmeyebilirdi lakin, sanki %10 + %20 indirim varmış gibi yansıtılması hoş olmadı. Ben durumun düzeltileceğine eminim, alışveriş yapanların da mağduriyetlerini gidereceklerdir.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Kesinlikle katılıyorum, biz %10 da indirim yaptık dense bizim bir itirazımız yoktu, e tabi bunca süre ha geldi ha gelecek derken biraz beklenti yükseltildi, belki o nedenle %10 da kesmeyebilirdi lakin, sanki %10 + %20 indirim varmış gibi yansıtılması hoş olmadı. Ben durumun düzeltileceğine eminim, alışveriş yapanların da mağduriyetlerini gidereceklerdir.
Yüzde 30 gibi gözüküyor ama ama yüzde yirmi birde fiyatlar şişik

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bakın bir çok kullanıcı bunu dile getirdi bizi kandıracaklarsa kampanya yapmasınlar şimdi bu şekilde satış fiyatı 188 olan ürünü dün akşam yüzde 20 indirimle zaten 150.4 tl alıyorken dün @FloweyTurkiye fiyatı 221 yapıp yüzde 10 indirim yapıp 198 yaparak bize 158 tl çekmesi kadar kandırmaca olamaz. Burdan forum ailesine aslında gerçekte ev13 5lt foamı 188tl den 158 aldığına bakarsak yüzde 15.5 lik bir indirim yapmış oluyorlar ki bunu zaten biz N11 mağazanızdan kupon vS ile hallediyorduk. Şimdi dile getirilmeyen indirim gözüken mallar için fiyat politikası bence acilen güncellemeniz lazım ki alışveriş yapalım yok yapmayacaksanız lütfen sayın @Pro bizi kandıranları forumda olması hoş olmuyor ki üyelerin bir çoğu bu konuya ciddi tepkilidir. BURADA ÖNEMLİ OLAN FORUMDUR.
@FloweyTurkiye gerekli düzeltmeyi bekliyoruz bir özürle beraber.
Detailing pazarı Türkiye de zaten çok dar. Pazarın yarısının veya daha fazlasının burada olduğunu düşünürsek ve "Sinek ufaktır ama mide bulandırır" dan yola çıkarak ben açıklama yapılana kadar sipariş geçmeyeceğim. Yurt dışından Magifoam'a, Ev13'ün 2 katı parası ödeyerek alan biri olarak maddiyattan ziyade kandırılıyor olmak beni sipariş vermekten alıkoyan şeydir.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ya dostlar ben anlamıyorum, ilk dakikadan itibaren Flowey' in bu yaptığını dile getirdim, fotoğrafla açıklamaya çalıştım. Dere geçilirken paçalar sıyrılmaz. Önlemini, planlamanızı önceden yapacaktınız,
n11' de fiyatı 188 tl. olan 5 lt. ev13' ün fiyatı kendi sitelerine 170 tl. den koyulmalıydı, % 20' lik indirim ile birlikte de bize 136 tl. civarına gelmeliydi,
Kimse indirim yapmak zorunda değil, kimse kampanya yapmak zorunda da değil, Yapalım diyen siz, oranı belirleyen siz. Neden bu kadar kendinizi sıkıntıya soktunuz anlamadım. Amaaaa bende (kendi adıma konuşuyorum) saf yerine koyulmak istemem, bu serzenişi yapmakta da çok haklıyım.
Bir kaç arkadaşın dışında bu olanlara üyelerin sessiz kalmasını ayrıca anlamadığımı belirtmek isterim. Özellikle @Pro' nun.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ya dostlar ben anlamıyorum, ilk dakikadan itibaren Flowey' in bu yaptığını dile getirdim, fotoğrafla açıklamaya çalıştım. Dere geçilirken paçalar sıyrılmaz. Önlemini, planlamanızı önceden yapacaktınız,
n11' de fiyatı 188 tl. olan 5 lt. ev13' ün fiyatı kendi sitelerine 170 tl. den koyulmalıydı, % 20' lik indirim ile birlikte de bize 136 tl. civarına gelmeliydi,
Kimse indirim yapmak zorunda değil, kimse kampanya yapmak zorunda da değil, Yapalım diyen siz, oranı belirleyen siz. Neden bu kadar kendinizi sıkıntıya soktunuz anlamadım. Amaaaa bende (kendi adıma konuşuyorum) saf yerine koyulmak istemem, bu serzenişi yapmakta da çok haklıyım.
Bir kaç arkadaşın dışında bu olanlara üyelerin sessiz kalmasını ayrıca anlamadığımı belirtmek isterim. Özellikle @Pro' nun.
N11 den bende I2 takip ediyordum bir kaçgün öncesine kadar R1 45 TL idi onu da 48 TL olarak güncellemişler. Dolar bazlı bir güncelleme mi bilemeyeceğim. Ancak fiyatlardaki bu tutarsızlık yakışmadı. Bu kadar kampanya kampanya dedikten sonra daha dürüst bir yaklaşım beklenirdi açıkçası.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tam alıyordum bi' şeyler, yazdıklarınızı okudum. Bu tarz yaklaşımlar benim de hiç hoşuma gitmiyor.
Black Friday'de diğer firmaların yaptıklarından hiçbir farkı kalmamış oluyor. Hiç hoş değil.

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
arkadaşlar ramazan sabır ayı bizde biraz sabredelim:) ben herhangi bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. gerek forum yönetimi olsun gerek flowey türkiye olsun güzel bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. buradaki tavsiyelerden yola çıkarak benim daha öncede floweyden alışverim oldu çok memnun kaldım. ilgi alakası samimiyeti memnuniyet verici. diğer markalara nazaran uygun fiyata kaliteli ürünler sunmaya çalışıyor.
inşallah bu sorunda kısa sürede çözüme kavuşur.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
jant temizleyici için bu fırsatı bekliyordum, hemen 5 litre aldım :)

teşekkür ederim herkese.

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Merhabalar,

N11 mağazamızı yaklaşık 1,5 ay önce açtık, tek internet satış yerimiz n11 olduğu için liste fiyatlarımızdan bir miktar iskonto yaptık ve mağaza oldukça ilgi çekti. Euro nun 7,50 lere yükselmesi üzerine uzun zamandır zam yapmadığımız fiyat listelerimizi mecburen güncelledik. Ama n11 de ki bir çok ürün fiyatında kendi sitemiz açılana kadar değişikliğe gitmedik ve satışlara devam ettik. Amaç kendi satış sitemiz açıldığı zaman pazaryerleri ile arasına fiyat farkı koyarak kendi sitemize yönlendirmekti müşterilerimizi. Euro zammından önce ev13-5 resmi liste satış fiyatımız 192,00 TL idi. Euro zammından sonra 199,00 TL oldu liste fiyatı. ev13 ün liste satış fiyatı hiçbir zaman 188,00 TL olmadı ama n11 de ilk açılışta bir miktar indirim tanımladık. N11 ile Satis.floweyturkiye.com fiyatlarını bizim muhasebe entegrasyon sistmimiz otomatik güncelliyor, dün entegrasyonun tamamlandığını göremeden kampanyayı başlatmış olduk ve fiyat karmaşası oluştu, tamamen entegre bir sistem oturtmaya çalıştığımız için bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Sitemizde her ürüne açılışa özel %10 indirim tanımladık, ve detailforum a özel de %20 ek indirim sağlayan bir kampanya oluşturduk. satis.floweyturkiye.com üzerinde ki fiyatlar net liste fiyatımızdır, ve kampanya ile birlikte %30 gibi bir iskonto sağlamaktadır.

Bilgilerinize sunarım.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Merhabalar,

N11 mağazamızı yaklaşık 1,5 ay önce açtık, tek internet satış yerimiz n11 olduğu için liste fiyatlarımızdan bir miktar iskonto yaptık ve mağaza oldukça ilgi çekti. Euro nun 7,50 lere yükselmesi üzerine uzun zamandır zam yapmadığımız fiyat listelerimizi mecburen güncelledik. Ama n11 de ki bir çok ürün fiyatında kendi sitemiz açılana kadar değişikliğe gitmedik ve satışlara devam ettik. Amaç kendi satış sitemiz açıldığı zaman pazaryerleri ile arasına fiyat farkı koyarak kendi sitemize yönlendirmekti müşterilerimizi. Euro zammından önce ev13-5 resmi liste satış fiyatımız 192,00 TL idi. Euro zammından sonra 199,00 TL oldu liste fiyatı. ev13 ün liste satış fiyatı hiçbir zaman 188,00 TL olmadı ama n11 de ilk açılışta bir miktar indirim tanımladık. N11 ile Satis.floweyturkiye.com fiyatlarını bizim muhasebe entegrasyon sistmimiz otomatik güncelliyor, dün entegrasyonun tamamlandığını göremeden kampanyayı başlatmış olduk ve fiyat karmaşası oluştu, tamamen entegre bir sistem oturtmaya çalıştığımız için bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Sitemizde her ürüne açılışa özel %10 indirim tanımladık, ve detailforum a özel de %20 ek indirim sağlayan bir kampanya oluşturduk. satis.floweyturkiye.com üzerinde ki fiyatlar net liste fiyatımızdır, ve kampanya ile birlikte %30 gibi bir iskonto sağlamaktadır.

Bilgilerinize sunarım.
Bana yüzde 20 oldu

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhabalar,

Bilgilerinize sunarım.
Talihsiz bir zamana ve acemiliğe denk gelmiş, tüm sitelerde fiyat artışı gözlemliyoruz zaten, fiyatların artacak olması normal, ama tam da açılışa ve entegrasyona denk gelince biz de rahatsız olduk açıkçası. Yoksa bir çok üye samimiyetinize inanır. Bu yanlış anlaşılmayı denemelik ürün jestleriyle gidereceğinize eminim :)

Kuvvetle muhtemel fiyatlar bir xml dosyasında ve n11 sitemine de kendi sitenize de buradan akıyor, yaşananı anlayabiliyorum ama buradaki arkadaşlar da sonuna kadar haklı, klasik bir indirim tuzağı mı yaşadık şüphesindeler, ve uzun zamandır da belki n11'den kuponlar ile daha ucuza ürün alabilecekken bu kampanyayı beklediler, bu da hayal kırıklığı yarattı.

Ben kendi adıma kuponla veya başka bir şeyle alabileceğimden uygun fiyata aldım ürünleri.

Kampanya için teşekkürler tekrardan siteniz de hayırlı olsun. Kampanya süresini Haziran sonuna kadar uzatmak mümkün ise bir nebze daha gönüllere girmiş olursunuz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@FloweyTurkiye açıklamanız için teşekkürler ancak bir özür bile dilememeniz biraz enteresan durum olmuş ayrıca sistemsel problemler her zaman olabilir bunu anlayışla karşılarız. Sizin dediğiniz gibi ürün liste fiyatınız 199 ise bile yüzde 10 indirim yapmadınız yapsaydınız o zaman ürün 180 olması gerekiyordu demekki siz liste fiyatlarına ekleyip sonra yüzde 10 yaptınız.
o zaman yine geldi bize ürün zamlı sonrası indirime. Hala kandırmak amacındasınız izlenimi veriyorsunuz......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...