Bayram Alışverişi Flowey Türkiye'den Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar,

N11 mağazamızı yaklaşık 1,5 ay önce açtık, tek internet satış yerimiz n11 olduğu için liste fiyatlarımızdan bir miktar iskonto yaptık ve mağaza oldukça ilgi çekti. Euro nun 7,50 lere yükselmesi üzerine uzun zamandır zam yapmadığımız fiyat listelerimizi mecburen güncelledik. Ama n11 de ki bir çok ürün fiyatında kendi sitemiz açılana kadar değişikliğe gitmedik ve satışlara devam ettik. Amaç kendi satış sitemiz açıldığı zaman pazaryerleri ile arasına fiyat farkı koyarak kendi sitemize yönlendirmekti müşterilerimizi. Euro zammından önce ev13-5 resmi liste satış fiyatımız 192,00 TL idi. Euro zammından sonra 199,00 TL oldu liste fiyatı. ev13 ün liste satış fiyatı hiçbir zaman 188,00 TL olmadı ama n11 de ilk açılışta bir miktar indirim tanımladık. N11 ile Satis.floweyturkiye.com fiyatlarını bizim muhasebe entegrasyon sistmimiz otomatik güncelliyor, dün entegrasyonun tamamlandığını göremeden kampanyayı başlatmış olduk ve fiyat karmaşası oluştu, tamamen entegre bir sistem oturtmaya çalıştığımız için bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Sitemizde her ürüne açılışa özel %10 indirim tanımladık, ve detailforum a özel de %20 ek indirim sağlayan bir kampanya oluşturduk. satis.floweyturkiye.com üzerinde ki fiyatlar net liste fiyatımızdır, ve kampanya ile birlikte %30 gibi bir iskonto sağlamaktadır.

Bilgilerinize sunarım.
Ne demek istendiniz tam anlayamadım, sitedeki fiyatlar bunlar, alıyorsanız alın mı demek istediniz. Yani ev13' de bir düzeltmeye gidilmeyecek

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Evet haklısınız EV13 fiyatında hatalar olmuş, bende %10 liste üzerinden fiyatlamışım ürünü, gerçek liste fiyatı 221,00 TL dir. Ama kampanya süresince 199,00 TL ye çekiyoruz, artı %10 ve %20 kampanya kodu ile birlikte geçerli olacaktır.

Ayrıca tüm ev13 siparişlerini tekrardan inceleyip yüksek bedelleri iade edeceğiz. Kampanya sonuna kadar geçerli olacak bu fiyat.

Saygılarımla

@FloweyTurkiye açıklamanız için teşekkürler ancak bir özür bile dilememeniz biraz enteresan durum olmuş ayrıca sistemsel problemler her zaman olabilir bunu anlayışla karşılarız. Sizin dediğiniz gibi ürün liste fiyatınız 199 ise bile yüzde 10 indirim yapmadınız yapsaydınız o zaman ürün 180 olması gerekiyordu demekki siz liste fiyatlarına ekleyip sonra yüzde 10 yaptınız.
o zaman yine geldi bize ürün zamlı sonrası indirime. Hala kandırmak amacındasınız izlenimi veriyorsunuz......

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@FloweyTurkiye sayın yetkililer bakın şimdi dün 188 tl olan ve indirimde olamayan EV13 5 lt ürününüzü 198 tl yapıp üstüne birde yüzde 10 indirim yazmak bizi kandırmaktan ibarettir. Forum ailesi olarak bize vereceğiniz yüzde 20 yerine dürüst bir şekilde fiyat politikası yürütmeniz sizin açınızdan daha iyi olurdu. buradaki bir çok insan fiyatları anlık takip ederken sizin böyle önce 188- 198 yapmanız sonra 221 den düşürdük yüzde 10 demeniz gerçekten çok saçma bir durum. @Pro adminim lütfen bu konuda flowey ile görüşülmesi tataftarıyım.
bakın bir çok kullanıcı bunu dile getirdi bizi kandıracaklarsa kampanya yapmasınlar şimdi bu şekilde satış fiyatı 188 olan ürünü dün akşam yüzde 20 indirimle zaten 150.4 tl alıyorken dün @FloweyTurkiye fiyatı 221 yapıp yüzde 10 indirim yapıp 198 yaparak bize 158 tl çekmesi kadar kandırmaca olamaz. Burdan forum ailesine aslında gerçekte ev13 5lt foamı 188tl den 158 aldığına bakarsak yüzde 15.5 lik bir indirim yapmış oluyorlar ki bunu zaten biz N11 mağazanızdan kupon vS ile hallediyorduk. Şimdi dile getirilmeyen indirim gözüken mallar için fiyat politikası bence acilen güncellemeniz lazım ki alışveriş yapalım yok yapmayacaksanız lütfen sayın @Pro bizi kandıranları forumda olması hoş olmuyor ki üyelerin bir çoğu bu konuya ciddi tepkilidir. BURADA ÖNEMLİ OLAN FORUMDUR.
@FloweyTurkiye gerekli düzeltmeyi bekliyoruz bir özürle beraber.
Çağrı hocam @FloweyTurkiye ile görüştüm ve gerekli açıklamayı yapmalarını sağladım. Yönetici olarak forum üyelerinin kandırılmasına izin verecek değilim eğer böyle bir durum olduğu çoğunluk tarafından onaylanıyorsa kampanyayı iptal ettirebilirim.Açıklamalar sonucunda 199,00 Tl üzerinden %10 site açılışına ve ek olarak kuponla %20 daha indirimle Ev13 satın alınabilineceğini belirttiler.

Ya dostlar ben anlamıyorum, ilk dakikadan itibaren Flowey' in bu yaptığını dile getirdim, fotoğrafla açıklamaya çalıştım. Dere geçilirken paçalar sıyrılmaz. Önlemini, planlamanızı önceden yapacaktınız,
n11' de fiyatı 188 tl. olan 5 lt. ev13' ün fiyatı kendi sitelerine 170 tl. den koyulmalıydı, % 20' lik indirim ile birlikte de bize 136 tl. civarına gelmeliydi,
Kimse indirim yapmak zorunda değil, kimse kampanya yapmak zorunda da değil, Yapalım diyen siz, oranı belirleyen siz. Neden bu kadar kendinizi sıkıntıya soktunuz anlamadım. Amaaaa bende (kendi adıma konuşuyorum) saf yerine koyulmak istemem, bu serzenişi yapmakta da çok haklıyım.
Bir kaç arkadaşın dışında bu olanlara üyelerin sessiz kalmasını ayrıca anlamadığımı belirtmek isterim. Özellikle @Pro' nun.
Sessiz kaldığım bu konuda hiçbirşey yapmamam demek mi oluyor? :kop:

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Çağrı hocam @FloweyTurkiye ile görüştüm ve gerekli açıklamayı yapmalarını sağladım. Yönetici olarak forum üyelerinin kandırılmasına izin verecek değilim eğer böyle bir durum olduğu çoğunluk tarafından onaylanıyorsa kampanyayı iptal ettirebilirim.Açıklamalar sonucunda 199,00 Tl üzerinden %10 site açılışına ve ek olarak kuponla %20 daha indirimle Ev13 satın alınabilineceğini belirttiler.

Sessiz kaldığım bu konuda hiçbirşey yapmamam demek mi oluyor? :kop:
İşte budur @Pro teşekkürler forum için gerekenin yapılması yönetimden çok bizi memnun ediyor @FloweyTurkiye sizede düzeltmeler için tşkler doğrusunu yaptığınız için...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
143 Tl'den kupon kullanarak Ev13 5 Litre satın alabilirsiniz arkadaşlar, düzeltme öncesi alım yapan arkadaşlarla Flowey iletişime geçerek gereken telafiyi gösterecektir. Herhangi bir sorunda bana mesaj atabilirsiniz.

müsaitbiyerde

Çaylak Detaycı
Üye
Evet haklısınız EV13 fiyatında hatalar olmuş, bende %10 liste üzerinden fiyatlamışım ürünü, gerçek liste fiyatı 221,00 TL dir. Ama kampanya süresince 199,00 TL ye çekiyoruz, artı %10 ve %20 kampanya kodu ile birlikte geçerli olacaktır.

Ayrıca tüm ev13 siparişlerini tekrardan inceleyip yüksek bedelleri iade edeceğiz. Kampanya sonuna kadar geçerli olacak bu fiyat.

Saygılarımla
Kusura bakmayın ama açıklamanız hiç mantıklı gelmedi. Benim anladığım aslında olmadığı halde indirimi %10+%20 gösterecektik ama forumdakilerin bu kadar kısa sürede farklı platformlardaki fiyatları karşılaştıracağını hesap edemedik demek istiyorsunuz galiba.

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Kusura bakmayın ama açıklamanız hiç mantıklı gelmedi. Benim anladığım aslında olmadığı halde indirimi %10+%20 gösterecektik ama forumdakilerin bu kadar kısa sürede farklı platformlardaki fiyatları karşılaştıracağını hesap edemedik demek istiyorsunuz galiba.
Merhabalar;

Söylediğiniz gibi "olmayan indirimi %10+%20 gösterecek" yapıda bir firma değiliz. Kar etme para kazanma mantığında yapmıyoruz bu kampanyayı, %30 a varan oranda bir indirim söz konusu ve biz bunları toptanda daha az uğraş ve emek ile zaten sağlıyoruz. Burada amacımız; biz de yıllardır detail ile amatör olarak ilgilenen kişiler olarak bayi ya da uygulama merkezi fiyatlarına inerek Detailforum ailesinin de bu fiyatlardan yararlanabilmesini sağlamak. Firmamızın orjinal liste fiyatından %30 aşağı kampayadan yararlanarak bir nevi uygulama merkezi avantajına sahip oluyorsunuz. Burda kafa karıştıran %10 liste fiyatından indirim yapacağız dememiz oldu. Amacımız %30 fiyat avantajı ile kampanya yapmak idi ve zaten şu an bunu yapıyoruz.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Saygılarımla
Sadece EV13 de değil R1 de de aynı problem var. Diğerlerinin fiyatına hakim değilim ama muhtemelen onlarda öyledir.

@FloweyTurkiye tek bir üründe fiyatı düzenlemekten ziyade siteyi bakım moduna alıp tüm ürünlerde tekrar %10luk bir indirime gidilmesi yada mevcut indirim kuponuna + %10 luk bir indirim kuponu tanımlanması daha doğru olacak gibi duruyor.

Diğer ürünlerde de aynı problem var !!!

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Saygılarımla
Ben para iade istemiyorum munune ürün gönderin herhangi bir problem olmaz benim açımdan zift sökücü mesela veya jant temizleyici

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Şimdi son durum ne arkadaşlar bu kampanyada sorunlar çözüldü mü anlamadım, 2 lt b33, 2 lt b13 alacağım indirimle 129 lira gösteriyor yüksek mi alayım mı?

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
N11 sitesinde flowey ev 13 188tl idi. iki aydır çek peşindeyim sipariş geçmek için. Fiyattan adım gibi eminim hatta şöyle bir ispat resmî de koyalım:
Fiyat Değişimi
Resim Yükle - Resim Görüntüleme Sayfası
Şimdi size düşen bu ürünü taahhüt ettiğiniz gibi 135 TL civarına gelecek şekilde ayarlamanız ve bizlerinde bu ürünü bu fiyattan almasına imkan vermenizdir.
Bu şekilde fiyat düzeltmesi bekliyorum

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
N11 sitesinde flowey ev 13 188tl idi. iki aydır çek peşindeyim sipariş geçmek için. Fiyattan adım gibi eminim hatta şöyle bir ispat resmî de koyalım:
Fiyat Değişimi
Resim Yükle - Resim Görüntüleme Sayfası
Şimdi size düşen bu ürünü taahhüt ettiğiniz gibi 135 TL civarına gelecek şekilde ayarlamanız ve bizlerinde bu ürünü bu fiyattan almasına imkan vermenizdir.
Bu şekilde fiyat düzeltmesi bekliyorum
Merhabalar, ev13-5 ün fiyatı zaten ekstra indirimle güncellendi. Konu hakkında açıklama yapmıştım, n11 sayfamızda ki bazı ürünler listemizden %3-%10 arası iskontolu olabiliyor. Resmi liste fiyatlarımız web sistemizde ki indirimsiz fiyatlardır. N11 fiyatları üzerinden ekstra iskonto yapabilme şansım yok. Kampanya amacı %30 iskontodur ve bunu sağlamaktayız. Ev13-5 liste fiyatından %20 iskontolu olarak satışta, gelen tepkiler üzerine sadece ev13 için bunuda sağladım , üzerine de %20 forum iskontosu. Ev13 gibi bir ürünü Türkiye de daha uyguna satabilme gibi bir şansımız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...