19-05-2020 21:57 tarihinde sipariş geçmiştim 21 Mayısta kargoya teslim edildiği söylendi (mng kaynaklı bir sorundan dolayı kargo işleme alınmamış sanırım) kargo takip numarası bugün geldi. Kargo ne zamana gelir bilmiyorum
19-05-2020 21:57 tarihinde sipariş geçmiştim 21 Mayısta kargoya teslim edildiği söylendi (mng kaynaklı bir sorundan dolayı kargo işleme alınmamış sanırım) kargo takip numarası bugün geldi. Kargo ne zamana gelir bilmiyorum
Hem MNG sms attı hem de siteden kontrol ettiğimde takip numarası girilmişti. Entegrasyon var sanırım kargo takip numarası ve takibi siteye otomatik olarak düşüyor hocam.
@FloweyTurkiye
Bazı ürünlerde stok bitmiş görünüyor, gerçi daha önce de bitti yazan ürünler yeniden yüklenmiş ve tarafınızdan stok problemi yok sistemsel bir sorun diye bir açıklama gelmişti
Ben de bu açıklamalara istinaden sipariş için kartımın kesilmesini beklemeye karar verdim
Umarım yanlış anladığım ve sonunda hayal kırıklığı yaşayacağım bir durum yoktur
Kargolardan yana sorun yaşanıyor olabilir,bayram öncesi bi makina siparişi verdim ürün şubede olmasına rağmen hala giriş yapılmamış bilgisi alıyorum,can sıkıcı bir durum ama anormal bir süreç olduğundan çokta bişey diyemiyoruz ne yazık ki
Merhabalar @FloweyTurkiye
Sabahki sorum gözden kaçtı sanırım
Stok yok görünen ürünler tekrar stoğa girecek mi?
Şu an stokta olan ürünlerin de bitme ihtimali var mı?
Kısaca bu sorulara cevap alabilirsem gerekirse siparişimi öne çekebilirim
İlginize şimdiden teşekkürler
Haftaya kargolar gelicek dedi ve yeni ürünler de gelicekmiş, kesin olmıyım ama büyük ihtimalle stoklar açılır çünkü dağıtım burda ki bayiden yapılıyor.
Bugün mng den sms geldi kargoya verilmiş ürünlerim.Keşke yurtiçi veya aras kargo olsaydı.Mng kargo ile son 2 alışverişimin biri manisadan 27 günde diğeri de istanbuldan 17 günde geldi.Buradaki şube ve düzce aktarma da inanılmaz bir kargo yoğunluğu var 2 tır dolusu kapıda bekliyor.Tam kargocular caddesinde oturuyorum balkondan hepsini kontrol ediyorum mng nin durumu içler acısı.
Bugün mng den sms geldi kargoya verilmiş ürünlerim.Keşke yurtiçi veya aras kargo olsaydı.Mng kargo ile son 2 alışverişimin biri manisadan 27 günde diğeri de istanbuldan 17 günde geldi.Buradaki şube ve düzce aktarma da inanılmaz bir kargo yoğunluğu var 2 tır dolusu kapıda bekliyor.Tam kargocular caddesinde oturuyorum balkondan hepsini kontrol ediyorum mng nin durumu içler acısı.
Bende 23 mayısta vermiştim durum senin gibi aynı. Dün aradığımda kargolarınız mng tarafından sisteme eklendi en kısa sürede gelecek dedi inşallah bi 10 günde o sürmez