Bayram Alışverişi Flowey Türkiye'den Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar sizin siparişlerinizi kaç günde kargoya verdiler? 2 günde kargoya veremediler benim siparişimi
19-05-2020 21:57 tarihinde sipariş geçmiştim 21 Mayısta kargoya teslim edildiği söylendi (mng kaynaklı bir sorundan dolayı kargo işleme alınmamış sanırım) kargo takip numarası bugün geldi. Kargo ne zamana gelir bilmiyorum :D

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
19-05-2020 21:57 tarihinde sipariş geçmiştim 21 Mayısta kargoya teslim edildiği söylendi (mng kaynaklı bir sorundan dolayı kargo işleme alınmamış sanırım) kargo takip numarası bugün geldi. Kargo ne zamana gelir bilmiyorum :D
Takip numarasını panelemi eklediler yoksa mng mi mesaj attı hocam

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@FloweyTurkiye
Bazı ürünlerde stok bitmiş görünüyor, gerçi daha önce de bitti yazan ürünler yeniden yüklenmiş ve tarafınızdan stok problemi yok sistemsel bir sorun diye bir açıklama gelmişti
Ben de bu açıklamalara istinaden sipariş için kartımın kesilmesini beklemeye karar verdim
Umarım yanlış anladığım ve sonunda hayal kırıklığı yaşayacağım bir durum yoktur

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bayram öncesi siparişim vardı
Aynen Beklemedeyim
Kargolardan yana sorun yaşanıyor olabilir,bayram öncesi bi makina siparişi verdim ürün şubede olmasına rağmen hala giriş yapılmamış bilgisi alıyorum,can sıkıcı bir durum ama anormal bir süreç olduğundan çokta bişey diyemiyoruz ne yazık ki

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
Kendileriyle mesaj yoluyla gorustum bircok kisinin kargosunu teslim etmisler. Fakat kargo sirketleri cok yogun oldugundan isleyis yavas ilerliyormus.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Merhabalar @FloweyTurkiye
Sabahki sorum gözden kaçtı sanırım
Stok yok görünen ürünler tekrar stoğa girecek mi?
Şu an stokta olan ürünlerin de bitme ihtimali var mı?
Kısaca bu sorulara cevap alabilirsem gerekirse siparişimi öne çekebilirim
İlginize şimdiden teşekkürler

BSI

Usta Detaycı
Üye
Bende aynı tedirginlik içindeyim. Kartın dönmesini beklerken açıkta kalmasak iyiydi. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bende aynı tedirginlik içindeyim. Kartın dönmesini beklerken açıkta kalmasak iyiydi. :)
Haftaya kargolar gelicek dedi ve yeni ürünler de gelicekmiş, kesin olmıyım ama büyük ihtimalle stoklar açılır çünkü dağıtım burda ki bayiden yapılıyor.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Bugün mng den sms geldi kargoya verilmiş ürünlerim.Keşke yurtiçi veya aras kargo olsaydı.Mng kargo ile son 2 alışverişimin biri manisadan 27 günde diğeri de istanbuldan 17 günde geldi.Buradaki şube ve düzce aktarma da inanılmaz bir kargo yoğunluğu var 2 tır dolusu kapıda bekliyor.Tam kargocular caddesinde oturuyorum balkondan hepsini kontrol ediyorum mng nin durumu içler acısı.

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bugün mng den sms geldi kargoya verilmiş ürünlerim.Keşke yurtiçi veya aras kargo olsaydı.Mng kargo ile son 2 alışverişimin biri manisadan 27 günde diğeri de istanbuldan 17 günde geldi.Buradaki şube ve düzce aktarma da inanılmaz bir kargo yoğunluğu var 2 tır dolusu kapıda bekliyor.Tam kargocular caddesinde oturuyorum balkondan hepsini kontrol ediyorum mng nin durumu içler acısı.
Sizinki yine iyi benimki halen verilmemiş 23 ünde sipariş geçmiştim

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
mng kargo genel olarak sıkıntılı sanırım.benimde ürünlerim iki gün bekledi çok yakınımdaki şubede.en sonunda gittim kendim aldım.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Şehir olarak farkediyor olabilir, ürünlerim geldi emeği geçenlere imkan verenlere teşekkürler :)

kaan67

Acemi Detaycı
Üye
25 Mayıs'ta sipariş verdim ama gelen olmadı daha.Kargo dan takip numarası falan da gelmedi hiç

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
25 Mayıs'ta sipariş verdim ama gelen olmadı daha.Kargo dan takip numarası falan da gelmedi hiç
Bende 23 mayısta vermiştim durum senin gibi aynı. Dün aradığımda kargolarınız mng tarafından sisteme eklendi en kısa sürede gelecek dedi inşallah bi 10 günde o sürmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...