Beyazlar da Parlar - Golf 7,5

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Boyakorumadan alışveriş yapmak istememe sebebiniz nedir hocam mahsuru yoksa sorabilir miyim? Benim de eksilen nanolex ürünlerim var da yenileme arefesindeydim.
Tabi hocam forum da herkes biliyor zaten :) Nanolex in yeni tr distribütörü olduklarında eski distribütörün elindeki ürünleri satın almışlardı. Eski distribütör firma n11 üzerinden 75tl ye satarken nanolex tire ı 90tl ye satışa koydular. Mazaret olarak da eski distribütörün ürünleri n11 deki satış fiyatından daha pahalıya kendilerine satma karşılığında distribütörlüğü devrettiklerini belirttiler. Bir nevi hava parası ödemişler ama bunu sen niye son kullanıcıya yansıtıyorsun ki. Ama sorsanız nanolex ürünlerini herkesin kullanmasını ve bilinirliliğini arttırmak istiyorlardı.

Bir de bu durum dile getirildiğinde siz bu ürünleri almazsanız zararlı çıkmazsınız gibi akıl tutulması yaşadılar. Bu ürünleri biz almazsak kim alacak :smilex: Kendi uygulama merkezlerinde bolca kullanmışlardır. İlave olarak ikinci partide yaklaşık %30 indirimli getirebilceklerini belirtmelerine rağmen hiçbir indirim göremedik üstüne rakamlar şişirildi. Sorsanız bu sefer dolar kurunun arttığını söylerler, söylem ve ikinci parti mallar geldiğinde ben özellikle bakmıştım %20 ye yakın dolar da artış vardı yani %10 en azından indirim olması gerekirken, elde var %10 bindirim :smilex:

Uzattım ama sinirliyim bu duruma bulsam belki yurtdışından alırım gerçekten. Ortak alım nanolex interior cleaner konusu açıldı. Eski distribütör 425tl den satarken 550tl ye yükselmişti boyakorumada. Yanlış hatırlamıyorsam yerinden ve peşin alınırsa 500tl ye indirdiler. Kargo maliyeti ve pos komisyonunu düştüler.. Yani indirim aslında yapılmamış oluyor, kendilerinin cebine yine aynı para giriyor :smilex:. Boyassi denmiydi tam onu hatırlayamadım yine 500tl ye kargo dahil alındı..

Durum budur hocam :arkadass:Eksik, yanlış, hata varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen..

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Tabi hocam forum da herkes biliyor zaten :) Nanolex in yeni tr distribütörü olduklarında eski distribütörün elindeki ürünleri satın almışlardı. Eski distribütör firma n11 üzerinden 75tl ye satarken nanolex tire ı 90tl ye satışa koydular. Mazaret olarak da eski distribütörün ürünleri n11 deki satış fiyatından daha pahalıya kendilerine satma karşılığında distribütörlüğü devrettiklerini belirttiler. Bir nevi hava parası ödemişler ama bunu sen niye son kullanıcıya yansıtıyorsun ki. Ama sorsanız nanolex ürünlerini herkesin kullanmasını ve bilinirliliğini arttırmak istiyorlardı.

Bir de bu durum dile getirildiğinde siz bu ürünleri almazsanız zararlı çıkmazsınız gibi akıl tutulması yaşadılar. Bu ürünleri biz almazsak kim alacak :smilex: Kendi uygulama merkezlerinde bolca kullanmışlardır. İlave olarak ikinci partide yaklaşık %30 indirimli getirebilceklerini belirtmelerine rağmen hiçbir indirim göremedik üstüne rakamlar şişirildi. Sorsanız bu sefer dolar kurunun arttığını söylerler, söylem ve ikinci parti mallar geldiğinde ben özellikle bakmıştım %20 ye yakın dolar da artış vardı yani %10 en azından indirim olması gerekirken, elde var %10 bindirim :smilex:

Uzattım ama sinirliyim bu duruma bulsam belki yurtdışından alırım gerçekten. Ortak alım nanolex interior cleaner konusu açıldı. Eski distribütör 425tl den satarken 550tl ye yükselmişti boyakorumada. Yanlış hatırlamıyorsam yerinden ve peşin alınırsa 500tl ye indirdiler. Kargo maliyeti ve pos komisyonunu düştüler.. Yani indirim aslında yapılmamış oluyor, kendilerinin cebine yine aynı para giriyor :smilex:. Boyassi denmiydi tam onu hatırlayamadım yine 500tl ye kargo dahil alındı..

Durum budur hocam :arkadass:Eksik, yanlış, hata varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen..
Hocam çok haklısınız gerçekten size hak veriyorum sonuna kadar, aslında almamak gerek. Ki başka alternatifler de bulunur mecbur değiliz markaya tamam güzel ürünleri var ama bu yapılanı ve yapılanın dile getirilmesiyle takınılan tutum hoş değil. Sanırım bahsettiğiniz zaman zarfını hatırlıyorum. O zamanlar foruma üye değildim ancak, bir ara N11den pure shampoo almıştım 75 liraya. Satıcısı boyakoruma değildi. Bir iki ay sonra fiyatın 125 lira olduğunu hatırlıyorum hatta anlam verememiştim. Demek ki muhabbet buymuş. Ben son pariteden almışım eski distribütörden. Kullansınlar uygulama merkezlerinde biz de nanolex kullanmayıveririz hocam :)

Son düzenleme:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Evet pabuçlarımız değiştirilmiştir..

İlk izlenimler parlaklık ve derinlik hissi gayet güzel gözüküyor. Kirlenmesi, temizlenmesi ve dayanımını da zamanla gözlemleyip paylaşacağım. İnşallah güzel uygulayabilmişimdir :mutlu: Farklı yerlerde birkaç foto aldım..

Ve Carbon collective platinum wheels efendim..

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

İlk izlenimler parlaklık ve derinlik hissi gayet güzel gözüküyor. Kirlenmesi, temizlenmesi ve dayanımını da zamanla gözlemleyip paylaşacağım. İnşallah güzel uygulayabilmişimdir :mutlu: Farklı yerlerde birkaç foto aldım..

Mis gibi şimdi bunla frene basmaya korkarsın, tozdan çamurdan korkarsın. Vay ne güzel duygular. Tekrar ellerine sağlık. Tekerine taş değmesin :nazar:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Jantlar bu kadar temiz olunca insan frene basmak istemez bu iş tehlikeli olmaya başladı :) Çok güzel parlamış güle güle kullan hocam

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye

Erçin ben bile bu kadar derinlik beklemiyordum, araba kayıp, jantlar ben burdayım diyor.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Abi hayırlı olsun sonunda takabilmişsin :sırıtan1: maşallahı var.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Simdi bu janti satmaya kalksan seramikli diye daha fazla para istersin :)

Hadi hevesini aldiysan cikart benimkine takalim :):):)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Mis gibi şimdi bunla frene basmaya korkarsın, tozdan çamurdan korkarsın. Vay ne güzel duygular. Tekrar ellerine sağlık. Tekerine taş değmesin :nazar:
Teşekkürler Hurşid hocam. Valla sorma bugün köye geçtim akşam üzeri. Yol virajlı ve inişli, çıkışlı gelde basma frene :of: Eyvallah sağolasın..

Jantlar bu kadar temiz olunca insan frene basmak istemez bu iş tehlikeli olmaya başladı :) Çok güzel parlamış güle güle kullan hocam
Teşekkürler Berkay hocam. Carbon collective e sempatim vardı, platinum wheels den sonra daha da artacak gibi duruyor :sicak:

Erçin ben bile bu kadar derinlik beklemiyordum, araba kayıp, jantlar ben burdayım diyor.
Teşekkürler Emre.. Valla inan hep sabaha karşı ve az ışıkta uygulamaları yaptım. O zaman bu kadar belli olmuyordu ama şimdi içime tam sindi :super: Arabama laf atma o da gayet iyi duruyor :tesellii:

Abi hayırlı olsun sonunda takabilmişsin :sırıtan1: maşallahı var.
Teşekkürler Arda. Sonunda valla, taktıracağım yerin kapanma saatine yetişemiyordum. Babam götürcekti, dedim şimdi dikkat etmezler takarken, erteledim mecburen. Sağolsun gayet dikkatli güzel takıp sıktılar. Bize de kullanması kaldı :)

Simdi bu janti satmaya kalksan seramikli diye daha fazla para istersin :)

Hadi hevesini aldiysan cikart benimkine takalim :):):)
Hahahahaha.. Gel alalım sana da golftutkusu ndan satan arkadaşlar olabiliyor, platinum wheels benden :taraa:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline sağlık yanıyor maaşallah.
Teşekkürler üstad, senin de uygulamayı merakla bekliyoruz :mutlu: Parlaklık ve derinlik gün ışığında çok daha iyi duruyor.

Eski jantları pek yakıştıramıyordum bu araca. Dijon'lar harika görünüyor. Maşallah :)
Teşekkürler Emre hocam. Aslında 18 jant olduğu için almadığım (spor yay takmak istemediğim için) marseille diye bir orjinal golf jantı takacaktım. Durban çok olduğu için düşünmedim hiç. 17 lerde ne yazıkki dijon ve madridler dışında alternatif yok. Dedim en azından biraz farklı olsun :mutlu:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hayırlı olsun jantlar çok güzel durmuş. 18" meselesi, yay meselesi de benim kafamda kargaşa.. Birde 1.0 larda uygun yay olayı belirsizliği var. Biraz frenliyor bu konular beni de :)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@cabay

Teşekkürler hocam sağolasın. Bende işte mecburen yine 17" almıştım. Daha önce de söylemiştim, senin aracada en azından bir dijon gerekli :mutlu:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Bu jantları çok yakıştırıyorum ben Golf'e. Kaplama da güzel derinlik vermiş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Maşallah :nazar:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerine sağlık. Bu jantları çok yakıştırıyorum ben Golf'e. Kaplama da güzel derinlik vermiş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Maşallah :nazar:
Teşekkürler Can hocam. Bence de premium algısına katkısı olan bir jant :) Evet parlaklık ve derinlik beklentimin üzerinde gerçekten, dayanım ve temizlikte iyi olursa tamamdır :) Gerçi sonra Zymöl wheel coat u ne zaman kullanıcaz bilemedim :sarki:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize sağlık jantlar şahane görünüyor :alkis:

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Elinize sağlık jantlar çok iyi. fotoğraflar genelde yeni çıkacak araçların lansmanı yapılmadan önce paylaşılan en dolu paketinin göz dolduran fotoğrafları gibi duruyor. golf var golf var dedirtti maşallah