Tabi hocam forum da herkes biliyor zaten

Nanolex in yeni tr distribütörü olduklarında eski distribütörün elindeki ürünleri satın almışlardı. Eski distribütör firma n11 üzerinden 75tl ye satarken nanolex tire ı 90tl ye satışa koydular. Mazaret olarak da eski distribütörün ürünleri n11 deki satış fiyatından daha pahalıya kendilerine satma karşılığında distribütörlüğü devrettiklerini belirttiler. Bir nevi hava parası ödemişler ama bunu sen niye son kullanıcıya yansıtıyorsun ki. Ama sorsanız nanolex ürünlerini herkesin kullanmasını ve bilinirliliğini arttırmak istiyorlardı.
Bir de bu durum dile getirildiğinde siz bu ürünleri almazsanız zararlı çıkmazsınız gibi akıl tutulması yaşadılar. Bu ürünleri biz almazsak kim alacak

Kendi uygulama merkezlerinde bolca kullanmışlardır. İlave olarak ikinci partide yaklaşık %30 indirimli getirebilceklerini belirtmelerine rağmen hiçbir indirim göremedik üstüne rakamlar şişirildi. Sorsanız bu sefer dolar kurunun arttığını söylerler, söylem ve ikinci parti mallar geldiğinde ben özellikle bakmıştım %20 ye yakın dolar da artış vardı yani %10 en azından indirim olması gerekirken, elde var %10 bindirim
Uzattım ama sinirliyim bu duruma bulsam belki yurtdışından alırım gerçekten. Ortak alım nanolex interior cleaner konusu açıldı. Eski distribütör 425tl den satarken 550tl ye yükselmişti boyakorumada. Yanlış hatırlamıyorsam yerinden ve peşin alınırsa 500tl ye indirdiler. Kargo maliyeti ve pos komisyonunu düştüler.. Yani indirim aslında yapılmamış oluyor, kendilerinin cebine yine aynı para giriyor

. Boyassi denmiydi tam onu hatırlayamadım yine 500tl ye kargo dahil alındı..
Durum budur hocam

Eksik, yanlış, hata varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen..