Arkadaşlar merhaba,
Kışlık uygulamamızı sonunda yaptık golfümüze

Havayı biraz güneşli görünce dedim gün bugün. Genelde biliyorsunuz akşamları gidiyordum yıkamaya, uygulama yapmaya ama gündüz gece sıcaklık farkı çok yüksek olduğu için gündüzden gitmek zorunda kaldım. Gittiğim benzinlikte 6 peron olduğu için avantajlı ama gündüz biraz sıkıntı gerçekten. En son kılı uygularken birisi çıktı arabasından bebek mi yıkıyorsun kardeşim dedi

Hiç cevap vermeden durulamaya geçtim ve m700 ile silip wax ı uygulayacağım yere yollandım
Bu arada yardımcı da bulamadım kendime 4:30 saat sürdü yaklaşık uygulama.
Kirlilerle başlayalım
Ekli dosyayı görüntüle 17999
Ekli dosyayı görüntüle 18001
Ekli dosyayı görüntüle 18008
Ekli dosyayı görüntüle 18009
Ekli dosyayı görüntüle 18014
Ekli dosyayı görüntüle 18019
Jantlara CG wheel cleaner davlumbazlara CG orange degreaser ile giriştim.
Ekli dosyayı görüntüle 18010
Ön yıkamaya geçtim ki secho nun nozul u çatlamış yüzüm gözüm foamula 1 oldu

Ve yine bileklere kuvvet deyip 1lt lik kwazar a boşaltıp spreyleme ile yaptık. Jantların detayını da wheel woolies fırça ve CG whee cleaner ile yaptım. Ön yıkama sonrası birkaç fotoya bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 18000
Ekli dosyayı görüntüle 18002
Ekli dosyayı görüntüle 18003
Ekli dosyayı görüntüle 18004
Ekli dosyayı görüntüle 18006
Kova yıkamamızda dumanı üstünde AB purple velvet ile yaptık. 10lt ye yaklaşık 15ml kullandım. Kokusu hatırlarmısınız yada hala varmıdır bilmiyorum ama tipitip sakızların kokusuna çok benziyor

Ürün işini güzel yapıyor bence f/p ürünü olmaya aday diyebiliriz. Çoklu eldiven ile yıkamaya devam. Klin, gyeon . Washpad ler de purestar polar bear ve purestar russian blue. Washpad lerden çok memnun kaldım.
@SuperClean de getirmicekmiş gerçi. Olmadı yine yurtdışından alıcam. 65-70tl gibi fiyatlar bence gayet makul washpad ler için. Belki ilerleyen zamanlarda getirirler.
Ekli dosyayı görüntüle 18022
Ekli dosyayı görüntüle 18027
Ekli dosyayı görüntüle 18025
Ekli dosyayı görüntüle 18020
Ekli dosyayı görüntüle 18024
Demirtozu temizliğinde vp dragons breathe kullandım yine işini gerçekten iyi yapıyor. İlk uygulamamdaki kadar elbette çıkmadı ama hatrı sayılır vardı diyebiliriz. Ev sanayiye yakın olduğu ve açık otoparkta olduğu için.
Ekli dosyayı görüntüle 18015
Kıl de vp turuncuyu kullandım. Fotonun boyutu 2mb ı geçtiği için yükleyemedim. Tek başıma olduğum için çok vaktim olmadı fotolar için bazı çektiklerimde 2mb ı geçtiğinden yükleyemedim kusura bakmayın arkadaşlar.
Kilden sonra aracı kurulayıp devam edeceğim alana geçtim. Kurulama da purestar duplex kullandım 70*90 ve 45*75. Kapı eşiklerine sonax bsd ve AB p32 karışımını kullandım tekrar. M700 ile aracı son kez geçtim. Camları meguiars glass cleaner ve purestar glass towel ile sildim. Lastiklere de nanolex Tire tabii ki. Ve final olarak 1,5 kat diyebiliriz bilt hamber double speed wax uyguladım. 2 . Katı uygularken hanım arayınca biraz acele ettim

Wax silme bezi olarak da gyeon soft wipe, purestar sarı ince çift taraflı ve purestar luxury mavi bezi kullandım bu başka gerçekten parasını sonuna kadar hak ediyor. Son parlatmada kullandım çok başarılı. Kalınlığı duplex i andırıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 18007
Ekli dosyayı görüntüle 18005
Ekli dosyayı görüntüle 18023
Ekli dosyayı görüntüle 18026
Ekli dosyayı görüntüle 18011
Ekli dosyayı görüntüle 18012
Ekli dosyayı görüntüle 18013
Ekli dosyayı görüntüle 18016
Ekli dosyayı görüntüle 18018
Ekli dosyayı görüntüle 18021