Beyazlar da Parlar - Golf 7,5

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Petroldeki bu tarz saçma insanlara iki dakika ağzının payını veresim geliyor ama sonra sakinleşip detayın terapisine bırakıyorum kendimi.
Çok zor şu petrolde insanlarla uğraşmak.
Teşekkürler hocam sağolasın. Bütün gün o kadar çok insanlarla iç içeyim ki artık boşvermeyi öğrendim, sensin diyorum devam ediyorum :mutlu: Meraklılar en kötüsü uygulama yaparken beni takip edip hep birşeyler sormaya çalışıyorlar :komik: En sonunda al kardeşim diyorum numaram şuan inan zamanım yok WhatsApp dan sormak istedigini büyür sor diyorum.

Teşekkürler hocam.

Elinize sağlık maşallah:nazar:
Beyazı ayna kıvamına getirmişsiniz :)
Sağolasın hocam. Beyazı parlatabildiysek ne mutlu bana :deli:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, uygulamalar çok güzel. Hepsi kaliteli ürünler.
iki sorum var :)
Waxı amerikapostam ile mi aldiniz? Eger oyleyse ne kadar tuttu gönderim?
Waxtan memnun musunuz?
Teşekkürler şimdiden :)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerinize sağlık, uygulamalar çok güzel. Hepsi kaliteli ürünler.
iki sorum var :)
Waxı amerikapostam ile mi aldiniz? Eger oyleyse ne kadar tuttu gönderim?
Waxtan memnun musunuz?
Teşekkürler şimdiden :)
Teşekkürler hocam eksik olma.

Wax ı clean your car dan aldım ben. Tr ye gönderim de 2kg ye kadar fiyat makulken 2 kg den sonra afaki fiyatlar çıkıyor. 2kg ye kadar 16-17eur aşınca 55eur çıkıyor du diye hatırlıyorum. Birkaç şey alıp 2kg yi aşmazsanız kargo bedelini minimize etmiş olursunuz. Bu arada clean your car da farklı ülkeye gönderim seçtiğinizde uk içi vergiyi düşüyor sistem %20. Tabi siz yine bunu tr de gümrük vergisi olarak ödeyeceksiniz. Yani maliyetiniz sitedeki fiyat + 16-17eur kargo bedeli olur.

Benim aldıklarım 2kg yi geçtiği için şöyle yaptım ben bacanağımın Fransa'da patronu yaşıyor. Oraya gönderim istedik 10eur standart kargo çıktı. Fransa'da da gümrük vergisi %20 onu direk ödemeye ekledi. Tr de eklemiyor. 2 günde uk den Fr ye teslimat oldu çok iyi gerçekten.

Daha yeni kullanıyorum bende zamanla yorumlayacağım inşallah :alkisss:..

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba,

Kışlık uygulamamızı sonunda yaptık golfümüze :mutlu: Havayı biraz güneşli görünce dedim gün bugün. Genelde biliyorsunuz akşamları gidiyordum yıkamaya, uygulama yapmaya ama gündüz gece sıcaklık farkı çok yüksek olduğu için gündüzden gitmek zorunda kaldım. Gittiğim benzinlikte 6 peron olduğu için avantajlı ama gündüz biraz sıkıntı gerçekten. En son kılı uygularken birisi çıktı arabasından bebek mi yıkıyorsun kardeşim dedi :digidik: Hiç cevap vermeden durulamaya geçtim ve m700 ile silip wax ı uygulayacağım yere yollandım :alkisss:

Bu arada yardımcı da bulamadım kendime 4:30 saat sürdü yaklaşık uygulama.

Kirlilerle başlayalım

Ekli dosyayı görüntüle 17999 Ekli dosyayı görüntüle 18001
Ekli dosyayı görüntüle 18008
Ekli dosyayı görüntüle 18009
Ekli dosyayı görüntüle 18014
Ekli dosyayı görüntüle 18019

Jantlara CG wheel cleaner davlumbazlara CG orange degreaser ile giriştim.

Ekli dosyayı görüntüle 18010

Ön yıkamaya geçtim ki secho nun nozul u çatlamış yüzüm gözüm foamula 1 oldu :komik: Ve yine bileklere kuvvet deyip 1lt lik kwazar a boşaltıp spreyleme ile yaptık. Jantların detayını da wheel woolies fırça ve CG whee cleaner ile yaptım. Ön yıkama sonrası birkaç fotoya bakalım

Ekli dosyayı görüntüle 18000
Ekli dosyayı görüntüle 18002
Ekli dosyayı görüntüle 18003
Ekli dosyayı görüntüle 18004
Ekli dosyayı görüntüle 18006

Kova yıkamamızda dumanı üstünde AB purple velvet ile yaptık. 10lt ye yaklaşık 15ml kullandım. Kokusu hatırlarmısınız yada hala varmıdır bilmiyorum ama tipitip sakızların kokusuna çok benziyor :fisilti: Ürün işini güzel yapıyor bence f/p ürünü olmaya aday diyebiliriz. Çoklu eldiven ile yıkamaya devam. Klin, gyeon . Washpad ler de purestar polar bear ve purestar russian blue. Washpad lerden çok memnun kaldım. @SuperClean de getirmicekmiş gerçi. Olmadı yine yurtdışından alıcam. 65-70tl gibi fiyatlar bence gayet makul washpad ler için. Belki ilerleyen zamanlarda getirirler.

Ekli dosyayı görüntüle 18022
Ekli dosyayı görüntüle 18027
Ekli dosyayı görüntüle 18025
Ekli dosyayı görüntüle 18020
Ekli dosyayı görüntüle 18024

Demirtozu temizliğinde vp dragons breathe kullandım yine işini gerçekten iyi yapıyor. İlk uygulamamdaki kadar elbette çıkmadı ama hatrı sayılır vardı diyebiliriz. Ev sanayiye yakın olduğu ve açık otoparkta olduğu için.

Ekli dosyayı görüntüle 18015

Kıl de vp turuncuyu kullandım. Fotonun boyutu 2mb ı geçtiği için yükleyemedim. Tek başıma olduğum için çok vaktim olmadı fotolar için bazı çektiklerimde 2mb ı geçtiğinden yükleyemedim kusura bakmayın arkadaşlar.

Kilden sonra aracı kurulayıp devam edeceğim alana geçtim. Kurulama da purestar duplex kullandım 70*90 ve 45*75. Kapı eşiklerine sonax bsd ve AB p32 karışımını kullandım tekrar. M700 ile aracı son kez geçtim. Camları meguiars glass cleaner ve purestar glass towel ile sildim. Lastiklere de nanolex Tire tabii ki. Ve final olarak 1,5 kat diyebiliriz bilt hamber double speed wax uyguladım. 2 . Katı uygularken hanım arayınca biraz acele ettim :halay: Wax silme bezi olarak da gyeon soft wipe, purestar sarı ince çift taraflı ve purestar luxury mavi bezi kullandım bu başka gerçekten parasını sonuna kadar hak ediyor. Son parlatmada kullandım çok başarılı. Kalınlığı duplex i andırıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 18007 Ekli dosyayı görüntüle 18005
Ekli dosyayı görüntüle 18023 Ekli dosyayı görüntüle 18026
Ekli dosyayı görüntüle 18011
Ekli dosyayı görüntüle 18012
Ekli dosyayı görüntüle 18013
Ekli dosyayı görüntüle 18016
Ekli dosyayı görüntüle 18018 Ekli dosyayı görüntüle 18021
Erçin ellerine emeğine sağlık. Araç, uygulama ve ürünler hepsi birer harika. Autobrite Purple Velveti beğenmene sevindim. Zymöl, Nanolex ve Autobrite Purple Velvet, şampuan konusunda hepsi eşit seviye de zirvede. Bu ara da 15lt ye 10ml olacaktı. Ayrıca ufak bi tavsiye, m700 kullandığın bezleri ayrı yıka. Kokusu çıkmıyor:)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkürler hocam eksik olma.

Wax ı clean your car dan aldım ben. Tr ye gönderim de 2kg ye kadar fiyat makulken 2 kg den sonra afaki fiyatlar çıkıyor. 2kg ye kadar 16-17eur aşınca 55eur çıkıyor du diye hatırlıyorum. Birkaç şey alıp 2kg yi aşmazsanız kargo bedelini minimize etmiş olursunuz. Bu arada clean your car da farklı ülkeye gönderim seçtiğinizde uk içi vergiyi düşüyor sistem %20. Tabi siz yine bunu tr de gümrük vergisi olarak ödeyeceksiniz. Yani maliyetiniz sitedeki fiyat + 16-17eur kargo bedeli olur.

Benim aldıklarım 2kg yi geçtiği için şöyle yaptım ben bacanağımın Fransa'da patronu yaşıyor. Oraya gönderim istedik 10eur standart kargo çıktı. Fransa'da da gümrük vergisi %20 onu direk ödemeye ekledi. Tr de eklemiyor. 2 günde uk den Fr ye teslimat oldu çok iyi gerçekten.

Daha yeni kullanıyorum bende zamanla yorumlayacağım inşallah :alkisss:..
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Yeterli oldu. Peki sıvı ürün almayı denediniz mi aynı yerden ? Bir sıkıntı çıkarmı acaba diye.
Yeni waxınız için takipteyiz :atess:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Ürünler çok güzel. Uygulama çok başarılı. Yer ve zaman darlığı olmasına rağmen sonuç çok iyi :alkis:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Erçin ellerine emeğine sağlık. Araç, uygulama ve ürünler hepsi birer harika. Autobrite Purple Velveti beğenmene sevindim. Zymöl, Nanolex ve Autobrite Purple Velvet, şampuan konusunda hepsi eşit seviye de zirvede. Bu ara da 15lt ye 10ml olacaktı. Ayrıca ufak bi tavsiye, m700 kullandığın bezleri ayrı yıka. Kokusu çıkmıyor:)
Emre saolasın. Sayende ürünleri bulma konusunda sıkıntı çekmiyoruz eyvallah. Evet purple velvet köpürmesi, kayganlığı gayet başarılı. Acayip yoğun bir ürün. Wax uygulayacağım ićin biraz fazla kullandım. Keşke bezleri yıkamadan önce tavsiye etseydin :arkadass: Neyse en azından yanında iki tane beze aktardı kokusunu.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Yeterli oldu. Peki sıvı ürün almayı denediniz mi aynı yerden ? Bir sıkıntı çıkarmı acaba diye.
Yeni waxınız için takipteyiz :atess:
Aldığım sıvı ürün poorboys white diamond tı. Gayet iyi sarılıydı, darbeyi engelleyen korumalı bir şekilde paketlenmişti. 500ml yada 1lt lik ürünler bence tercih edilebilir sorunsuz gelicektir diye tahmin ediyorum.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerine sağlık. Ürünler çok güzel. Uygulama çok başarılı. Yer ve zaman darlığı olmasına rağmen sonuç çok iyi :alkis:
Teşekkürler Can hocam saolasın. Mümkün mertebe elimizden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Ah bir de kendime ait kapalı garajım olsaydı :aglaa: hem ürünleri koymak ve saklamak konusunda sıkıntı yaşamazdım hem de istedğim zaman uygulama yapabilirdim:sicak:

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık gerçekten göz alıcı şekilde parlamış maşallah. Sizdeki secho modifiyelimiydi yoksa kendi ucu mu çatladı?

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Dün bende sabah 8.30 da 3 derece sıcağa aldırmadan bir ısuzu dmax, 1 de egea girdim ikisinede fusso yaptım.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Kışlık uygulamamızı sonunda yaptık golfümüze :mutlu: Havayı biraz güneşli görünce dedim gün bugün. Genelde biliyorsunuz akşamları gidiyordum yıkamaya, uygulama yapmaya ama gündüz gece sıcaklık farkı çok yüksek olduğu için gündüzden gitmek zorunda kaldım. Gittiğim benzinlikte 6 peron olduğu için avantajlı ama gündüz biraz sıkıntı gerçekten. En son kılı uygularken birisi çıktı arabasından bebek mi yıkıyorsun kardeşim dedi :digidik: Hiç cevap vermeden durulamaya geçtim ve m700 ile silip wax ı uygulayacağım yere yollandım :alkisss:

Bu arada yardımcı da bulamadım kendime 4:30 saat sürdü yaklaşık uygulama.

Kirlilerle başlayalım

Ekli dosyayı görüntüle 17999 Ekli dosyayı görüntüle 18001
Ekli dosyayı görüntüle 18008
Ekli dosyayı görüntüle 18009
Ekli dosyayı görüntüle 18014
Ekli dosyayı görüntüle 18019

Jantlara CG wheel cleaner davlumbazlara CG orange degreaser ile giriştim.

Ekli dosyayı görüntüle 18010

Ön yıkamaya geçtim ki secho nun nozul u çatlamış yüzüm gözüm foamula 1 oldu :komik: Ve yine bileklere kuvvet deyip 1lt lik kwazar a boşaltıp spreyleme ile yaptık. Jantların detayını da wheel woolies fırça ve CG whee cleaner ile yaptım. Ön yıkama sonrası birkaç fotoya bakalım

Ekli dosyayı görüntüle 18000
Ekli dosyayı görüntüle 18002
Ekli dosyayı görüntüle 18003
Ekli dosyayı görüntüle 18004
Ekli dosyayı görüntüle 18006

Kova yıkamamızda dumanı üstünde AB purple velvet ile yaptık. 10lt ye yaklaşık 15ml kullandım. Kokusu hatırlarmısınız yada hala varmıdır bilmiyorum ama tipitip sakızların kokusuna çok benziyor :fisilti: Ürün işini güzel yapıyor bence f/p ürünü olmaya aday diyebiliriz. Çoklu eldiven ile yıkamaya devam. Klin, gyeon . Washpad ler de purestar polar bear ve purestar russian blue. Washpad lerden çok memnun kaldım. @SuperClean de getirmicekmiş gerçi. Olmadı yine yurtdışından alıcam. 65-70tl gibi fiyatlar bence gayet makul washpad ler için. Belki ilerleyen zamanlarda getirirler.

Ekli dosyayı görüntüle 18022
Ekli dosyayı görüntüle 18027
Ekli dosyayı görüntüle 18025
Ekli dosyayı görüntüle 18020
Ekli dosyayı görüntüle 18024

Demirtozu temizliğinde vp dragons breathe kullandım yine işini gerçekten iyi yapıyor. İlk uygulamamdaki kadar elbette çıkmadı ama hatrı sayılır vardı diyebiliriz. Ev sanayiye yakın olduğu ve açık otoparkta olduğu için.

Ekli dosyayı görüntüle 18015

Kıl de vp turuncuyu kullandım. Fotonun boyutu 2mb ı geçtiği için yükleyemedim. Tek başıma olduğum için çok vaktim olmadı fotolar için bazı çektiklerimde 2mb ı geçtiğinden yükleyemedim kusura bakmayın arkadaşlar.

Kilden sonra aracı kurulayıp devam edeceğim alana geçtim. Kurulama da purestar duplex kullandım 70*90 ve 45*75. Kapı eşiklerine sonax bsd ve AB p32 karışımını kullandım tekrar. M700 ile aracı son kez geçtim. Camları meguiars glass cleaner ve purestar glass towel ile sildim. Lastiklere de nanolex Tire tabii ki. Ve final olarak 1,5 kat diyebiliriz bilt hamber double speed wax uyguladım. 2 . Katı uygularken hanım arayınca biraz acele ettim :halay: Wax silme bezi olarak da gyeon soft wipe, purestar sarı ince çift taraflı ve purestar luxury mavi bezi kullandım bu başka gerçekten parasını sonuna kadar hak ediyor. Son parlatmada kullandım çok başarılı. Kalınlığı duplex i andırıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 18007 Ekli dosyayı görüntüle 18005
Ekli dosyayı görüntüle 18023 Ekli dosyayı görüntüle 18026
Ekli dosyayı görüntüle 18011
Ekli dosyayı görüntüle 18012
Ekli dosyayı görüntüle 18013
Ekli dosyayı görüntüle 18016
Ekli dosyayı görüntüle 18018 Ekli dosyayı görüntüle 18021

Benzinlik + tek kişi + fotoğraf ve bunca işlem, helal olsun vallahi hocam, daha ne olacak, hiç fotoğraf çekemedim falan diye üzmeyin kendinizi.

Maşallah :nazar:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerine sağlık gerçekten göz alıcı şekilde parlamış maşallah. Sizdeki secho modifiyelimiydi yoksa kendi ucu mu çatladı?
Teşekkürler hocam saolasın. Bendeki modofiyesizdi. Balkonda duruyor ya soguktan catladi ya da çocuk filan fırlattıysa bir yere ondan olmuş olabilir. Gerçi alta foam almıstım, belki de küsmüştür :komik:

Dün bende sabah 8.30 da 3 derece sıcağa aldırmadan bir ısuzu dmax, 1 de egea girdim ikisinede fusso yaptım.
Sizin de elinize sağlık hocam. Uygulama paylaşımlarınızı bekliyoruz o zaman özellikle swissvax concors u:deli:

Benzinlik + tek kişi + fotoğraf ve bunca işlem, helal olsun vallahi hocam, daha ne olacak, hiç fotoğraf çekemedim falan diye üzmeyin kendinizi.

Maşallah :nazar:

Çok teşekkürler hocam sağolasın. Epey uğraştım evet, bir de foto daha fazla olsaydı tadından yenmezdi :foto:Final i görünce bütün yorgunluk gidiyor allahtan..

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
kullanılan ürünler, uygulama ve Golf çok güzel ellerine sağlık :)