Arkadaşlar tekrar merhaba,
Epeydir iç temizlik için foto çekiyorum ama çok kirlenmediği için ve kolayını bulsam arabaya binenlere bone giydirebileceğim için pek kirlenmiyor
Onun için pek öncesi sonrası foto değilde neler kullanıyorum onlardan bahsedicem, tabi az da olsa fotolarımız var
Aracımda koltuk kılıfı kullanıyorum. Altına toz ve sıvı geçirme gibi bir durum olmuyor sadece köşelerden biraz da olsa toz alabiliyor o da rutin temizlikte black decker süpürgeyle hallediyorum. Çok mu iyi, değil ama düzenli kullanımda sizi üzmez.
Kılıfları aslında yıkamak istiyordum ama aynı kılıfları kullanan ender abim yıkadıktan sonra potluklar oluşunca gözüm kesmedi bende arada vp carpet cleaner ve bim bezimizle siliyorum. Mesela foto da gördüğünüz su lekesi, çocuğun dökmesi ile oluştu, çocuklu aileler için bu tip kılıflar faydalı diye düşünüyorum..
Torpido ve diğer plastik akşamlarda af spritz kullanıyorum genel olarak memnunum, bir de sonax mat effect denemek istiyorum. Uygulamayı daha önce bim bezler ile yapıyordum son aldığım purestar interior mitt ile yapmaya başladım. Çok farkı varmı derseniz araç düzenli temizlendiği için birşey diyemiyorum ama memnunum..
En önemli bölüm piano black bölümler ve dijital gösterge, Media ekranı temizliğinde gratisten aldığım allık fırçası nı ve genel olarak gyeon soft wipe ı kullanıyorum (fotolardaki bez nanolex in onu torpido toz almada kullanıyorum). Bu ikiliden oldukça memnunum. Yanlarına şimdi zymöl detail Wax ı da ekledim tam tadından yenmez oldular
Deri bölümler içinde vp leather soap ve vp detay fırçası kullanıyorum ama seyrek uyguluyorum.
Golf ü olan arkadaşlar paspas nasıl tercih ediyorlar bilmiyorum ama orjinal kauçuk paspasları önceki aracımdan beri (2016 Ekim ) kullanıyorum çok memnunum. Kondisyonları hala başarılı ve kaliteli olduğu duruşundan da belli. Ama orjinal Optimat halı paspas var. Halı ve kauçuk karışımı havuzlu paspas ara ara esiyor alayım diyorum