Beyazlar da Parlar - Golf 7,5

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@KaiZeN Elinize sağlık gayet basarili olmus.
Teşekkürler hocam sağolasın..

Elinize sağlık Bilt Hamber dediğiniz şartlara maruz kaldıysa gerçekten güzel performans sergilemiş beğendim
Sağolasın hocam, fusso ya alternatif arıyordum isabetli bir karar oldu bilt hamber..

Ellerinize sağlık, bilt hamber fusso ile yarışır gibi duruyor
Teşekkürler hocam, kesinlikle yarışıcak gibi duruyor..

Ellerine sağlık boncuklanma çok güzel wax dayanım olarak iyi gidiyor.

DENİZLİ
Teşekkürler üstad, boncukları severiz..

Ellerinize sağlık
Maaşallah finaller keyif veriyor
50 gün boyunca herhangi bir destekleyici ürün kullanılmadıysa ve araç kapalı otoparkta durmuyorsa wax performansı gerçekten takdire şayan
Bol detaylı güzel günler :)
Teşekkürler hocam, sağolasın. Destekleyici sıfır ve açık otopark. 2. Katı tam atabiliseymişim acaba ne olurmuş :)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Senden bir ricam var, daha sık yıkama yap lütfen, senin yıkamalar ve kullandığın malzemeleri izlemekten gerçekten büyük keyf alıyorum, eldiven ve pedler harika, diğer ürünler en sevdiklerimden.
Bu double speed in performansı çok başarılı gibi. Bu yıkama seramik bazlı waxlar ile bh double speed i bir karşılaştırma yapma fikri doğurdu bende.

Teşekkürler üstad ne demek teveccühün, elimden geldiğince temiz tutmaya çalışıyorum. Padlerden getiricekmi @SuperClean bilmiyorum ama yedeklemeyi düşünüyorum :) Sampler 2 kit epey yordu yoksa Atalay hocamın Wax ları boş geçmezdim. Sen yine dayanamayıp alırsın. Daha poorboys nattys red i de deneyemedim :)

Çok şahane olmuş ellerine sağlık,:nazar:

Alt ızgaralar ve kapı araları uğraşmayı sevmediğim yerler. Senin ızgara 50-50 güzel durmuş. Bilt hamr benimde radarımda gayet iyi dayanmış kış şartlarinda o kadar az yıkanmaya rağmen
Sağolasın hocam eksik olma..Detaylar önemlidir :) aslına bakarsan bende pek sevmiyorum ama dokunmayınca sanki temizlenmemiş gibi geliyor :). Bilt hamber parasına göre gerçekten çok başarılı..

ellerine sağlık @KaiZeN yine güzel bir yıkama olmuş bir dahaki yıkamada iç güzelliğine de görmek isteriz bu Golf'ün :)

Murat hocam sağolasın.. Valla iç konusunda aslında şöyle bir durum var. Araç çok kirli olmayınca öncesi sonrası pek belli olmuyor :) Kaç defa foto ladım ama paylaşmadım hiç :) Bu sefer hatta kesin paylaşırım dedim zymöl detail Wax ı da hatta uyguladım. Olmadı birkaç foto bırakırım :)

Abi eline sağlık çok iyi olmuş :)

Teşekkürler İbrahim sağolasın. Sana ceza kestim görüşemedik diye ama içi pek kirlenmiyor seni pek kesmeyecek onun için vazgeçtim :)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
:fisilti:
Ellerine sağlık abi, maşallah, seneye kış için bilt hamber stoklayacağız gibi duruyor :)
Teşekkürler sağolasın.. Hiç fena olmaz inan pişmanda olmazsın :fisilti:

Hem 7.5 Hem highline hemde aşırı parlak :nazar::nazar: eline sağlık...
Teşekkürler hocam bir turmerik sarı olamasak da :utandim: , konu başlığındaki gibi beyazların da parlayabildiğini uygulamalarla göstermeye çalışıyoruz :mutlu:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar tekrar merhaba,

Epeydir iç temizlik için foto çekiyorum ama çok kirlenmediği için ve kolayını bulsam arabaya binenlere bone giydirebileceğim için pek kirlenmiyor :komik:

Onun için pek öncesi sonrası foto değilde neler kullanıyorum onlardan bahsedicem, tabi az da olsa fotolarımız var :super:

Aracımda koltuk kılıfı kullanıyorum. Altına toz ve sıvı geçirme gibi bir durum olmuyor sadece köşelerden biraz da olsa toz alabiliyor o da rutin temizlikte black decker süpürgeyle hallediyorum. Çok mu iyi, değil ama düzenli kullanımda sizi üzmez.

Kılıfları aslında yıkamak istiyordum ama aynı kılıfları kullanan ender abim yıkadıktan sonra potluklar oluşunca gözüm kesmedi bende arada vp carpet cleaner ve bim bezimizle siliyorum. Mesela foto da gördüğünüz su lekesi, çocuğun dökmesi ile oluştu, çocuklu aileler için bu tip kılıflar faydalı diye düşünüyorum..

Torpido ve diğer plastik akşamlarda af spritz kullanıyorum genel olarak memnunum, bir de sonax mat effect denemek istiyorum. Uygulamayı daha önce bim bezler ile yapıyordum son aldığım purestar interior mitt ile yapmaya başladım. Çok farkı varmı derseniz araç düzenli temizlendiği için birşey diyemiyorum ama memnunum..

En önemli bölüm piano black bölümler ve dijital gösterge, Media ekranı temizliğinde gratisten aldığım allık fırçası nı ve genel olarak gyeon soft wipe ı kullanıyorum (fotolardaki bez nanolex in onu torpido toz almada kullanıyorum). Bu ikiliden oldukça memnunum. Yanlarına şimdi zymöl detail Wax ı da ekledim tam tadından yenmez oldular :alkisss:

Deri bölümler içinde vp leather soap ve vp detay fırçası kullanıyorum ama seyrek uyguluyorum.

Golf ü olan arkadaşlar paspas nasıl tercih ediyorlar bilmiyorum ama orjinal kauçuk paspasları önceki aracımdan beri (2016 Ekim ) kullanıyorum çok memnunum. Kondisyonları hala başarılı ve kaliteli olduğu duruşundan da belli. Ama orjinal Optimat halı paspas var. Halı ve kauçuk karışımı havuzlu paspas ara ara esiyor alayım diyorum :sarki:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaşlar tekrar merhaba,

Epeydir iç temizlik için foto çekiyorum ama çok kirlenmediği için ve kolayını bulsam arabaya binenlere bone giydirebileceğim için pek kirlenmiyor :komik:

Onun için pek öncesi sonrası foto değilde neler kullanıyorum onlardan bahsedicem, tabi az da olsa fotolarımız var :super:

Aracımda koltuk kılıfı kullanıyorum. Altına toz ve sıvı geçirme gibi bir durum olmuyor sadece köşelerden biraz da olsa toz alabiliyor o da rutin temizlikte black decker süpürgeyle hallediyorum. Çok mu iyi, değil ama düzenli kullanımda sizi üzmez.

Kılıfları aslında yıkamak istiyordum ama aynı kılıfları kullanan ender abim yıkadıktan sonra potluklar oluşunca gözüm kesmedi bende arada vp carpet cleaner ve bim bezimizle siliyorum. Mesela foto da gördüğünüz su lekesi, çocuğun dökmesi ile oluştu, çocuklu aileler için bu tip kılıflar faydalı diye düşünüyorum..

Torpido ve diğer plastik akşamlarda af spritz kullanıyorum genel olarak memnunum, bir de sonax mat effect denemek istiyorum. Uygulamayı daha önce bim bezler ile yapıyordum son aldığım purestar interior mitt ile yapmaya başladım. Çok farkı varmı derseniz araç düzenli temizlendiği için birşey diyemiyorum ama memnunum..

En önemli bölüm piano black bölümler ve dijital gösterge, Media ekranı temizliğinde gratisten aldığım allık fırçası nı ve genel olarak gyeon soft wipe ı kullanıyorum (fotolardaki bez nanolex in onu torpido toz almada kullanıyorum). Bu ikiliden oldukça memnunum. Yanlarına şimdi zymöl detail Wax ı da ekledim tam tadından yenmez oldular :alkisss:

Deri bölümler içinde vp leather soap ve vp detay fırçası kullanıyorum ama seyrek uyguluyorum.

Golf ü olan arkadaşlar paspas nasıl tercih ediyorlar bilmiyorum ama orjinal kauçuk paspasları önceki aracımdan beri (2016 Ekim ) kullanıyorum çok memnunum. Kondisyonları hala başarılı ve kaliteli olduğu duruşundan da belli. Ama orjinal Optimat halı paspas var. Halı ve kauçuk karışımı havuzlu paspas ara ara esiyor alayım diyorum :sarki:

Güzellik akıyor yine uygulamada. Ellerine sağlık çok temiz duruyor. Bu şekilde kalsa hep keşke:noo:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, hocam kılıfların altına baktımız mı hiç, ben kılıflarını söküpte altından temiz çıkan bir koltuk daha görmedim. Hatta geçen de @Shirb13 nin bir konusunda yazmıştım. Bu kılıfları koruyor diye biliyoruz ama daha çok kir tutup kirletiyor heralde yazmıştım. Bunu gerçekten merakımdan soruyorum, acaba hep bana mı çok kötü örnekler denk geldi.
Detailwax i almakla çok iyi etmilsiniz bu arada, yorumların nedir, ben bayılıyor bu ürüne.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Güzellik akıyor yine uygulamada. Ellerine sağlık çok temiz duruyor. Bu şekilde kalsa hep keşke:noo:
Sağolasın hocam o senin güzelliğin. Ne kadar minimum da tutarsak kirlenmesini o kadar iyi :mutlu:

Elinize sağlık pırıl pırıl olmuş :)

Ellerine sağlık mis gibi olmuş.

DENİZLİ

Teşekkürler üstad sağol.

Eline sağlık, hocam kılıfların altına baktımız mı hiç, ben kılıflarını söküpte altından temiz çıkan bir koltuk daha görmedim. Hatta geçen de @Shirb13 nin bir konusunda yazmıştım. Bu kılıfları koruyor diye biliyoruz ama daha çok kir tutup kirletiyor heralde yazmıştım. Bunu gerçekten merakımdan soruyorum, acaba hep bana mı çok kötü örnekler denk geldi.
Detailwax i almakla çok iyi etmilsiniz bu arada, yorumların nedir, ben bayılıyor bu ürüne.
Evet hocam çok iyi hatırlıyorum İbrahim'in konusunu bu kılıfların Allah'tan öyle bir sıkıntısı yok. Aslında tam saran kılıf değil.

Volkswagen Golf 7 Oto Koltuk Koruyucu Kılıf 2012-sonrası Bod - n11.com

İlk aracımdan itibaren kullanıyorum. Satarken çıkardığımda sadece yan köşelerde vardı hafif bir toz o da çok normal bence. Aracı sattığım kişi koltuklara uygulama mı yaptırdın diye sordu hatta. Aracı aldığım gibi kılıfları takmıştım. Şimdi de rutin süpürgeyi açtığımda kenarlarını hafifçe çekiyorum o kadar.

Ürün özelliklerini de şöyle alıntıladım;

"
Bod koltuk koruyucu,dört kat özel malzemeden imal edilmiştir.

Kumaş ile astar arasındaki özel kullanılan malzeme sayesinde kumaşın üzerine dökülen bir sıvı aracın orijinal koltuğuna direk olarak temas etmez.

Koltuk arkasındaki cepler her araç için standart olarak üretilmektedir.

Ürün otomotiv endüstrisinde kullanılan kumaşların ipliklerinden dokunarak imal edilmiştir.

Hava yastığı,kolçak,koltukların hareket kabiliyetleri gibi fonksiyonlarını engellemez.

Kumaştaki kalite sayesinde terleme orijinal araç döşemeleriyle aynı orandadır.
"

Son düzenleme:

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
@ KaiZeN bende iki türlü paspasta var havuzluyu kullandığımda taban halısına kesinlikle toz geçmiyor

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sağolasın hocam o senin güzelliğin. Ne kadar minimum da tutarsak kirlenmesini o kadar iyi :mutlu:

Teşekkürler üstad sağol.

Evet hocam çok iyi hatırlıyorum İbrahim'in konusunu bu kılıfların Allah'tan öyle bir sıkıntısı yok. Aslında tam saran kılıf değil.

Volkswagen Golf 7 Oto Koltuk Koruyucu Kılıf 2012-sonrası Bod - n11.com

İlk aracımdan itibaren kullanıyorum. Satarken çıkardığımda sadece yan köşelerde vardı hafif bir toz o da çok normal bence. Aracı sattığım kişi koltuklara uygulama mı yaptırdın diye sordu hatta. Aracı aldığım gibi kılıfları takmıştım. Şimdi de rutin süpürgeyi açtığımda kenarlarını hafifçe çekiyorum o kadar.

Ürün özelliklerini de şöyle alıntıladım;

"
Bod koltuk koruyucu,dört kat özel malzemeden imal edilmiştir.

Kumaş ile astar arasındaki özel kullanılan malzeme sayesinde kumaşın üzerine dökülen bir sıvı aracın orijinal koltuğuna direk olarak temas etmez.

Koltuk arkasındaki cepler her araç için standart olarak üretilmektedir.

Ürün otomotiv endüstrisinde kullanılan kumaşların ipliklerinden dokunarak imal edilmiştir.

Hava yastığı,kolçak,koltukların hareket kabiliyetleri gibi fonksiyonlarını engellemez.

Kumaştaki kalite sayesinde terleme orijinal araç döşemeleriyle aynı orandadır.
"
Bu kılıflar iyiymiş, tam kapatmadığı için müdahale şansın da var,

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Maşallah, çok güzel ürünler, keyifli finaller. Paspas için sahlerde tavsiye edebilirim bulunması daha kolay,şekil desen olarakta fena değiller :)