Bez tavsiyesi

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben başıma geleni yazdım. Her hangi bir yere takma vs olmadı ki, aracı kuruladıktan sonra bir şey yoktu bezi yıkaıktan sonra iplik sarkmaları oldu. Bende keyif almıyorum bu kadar pahalı ürünün ilk yıkamada iplik sarkıtmasından.
İlk yıkamada mı ilk kullanımda mı ? bunu bir kararlaştırın yıkama konusunda 7 yıl boyunca gyeon vs mikrofiber yıkama deterjanları ile yıkıyorum 400 devirde sıktırıyorum en düşükte 20 derecede gram sertleşme ve bozulma olmadı.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar Klin tavsiye etmem sakın almayın cilakutusundan 1 tane aldım, ürün ilk kullanımda iplik atmaya başladı.
Firma fatura kesmediği için de garantisi yok.
Birkaç kez klin havluyu kullanma şansım oldu bana kalırsa cok cok güzel bir havludur. Purestarı senelerdir kullanırım klinle cok yakınlar oda cok basarılıdır. 2 sene sonunda sertleşme su çekmeme olmuştu sirkeli suya yatırıp tekrar mikrofiber şampuanla yıkayınca bez kendine geldi. İp sarkmasıda 2 senede 3-5 noktasında ya vardır ya yoktur oda ilk zamanlar benim kullanım hatamdan dolayı salmıştı.

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
marka modeli geçtimde. iplik atınca ne oluyor?
ayrıca iplikler müdahale sonucu bir yere takılarak mı kopuyor yoksa kendiliğinden mi kop

Ben başıma geleni yazdım. Her hangi bir yere takma vs olmadı ki, aracı kuruladıktan sonra bir şey yoktu bezi yıkaıktan sonra iplik sarkmaları oldu. Bende keyif almıyorum bu kadar pahalı ürünün ilk yıkamada iplik sarkıtmasından.
ayrıca iplikler müdahale sonucu bir yere takılarak mı kopuyor yoksa kendiliğinden mi kopuyor.

yıkamada çok yuksek devir sıkma mı kullanıyorsunuz.
elinizle bir kac ipliği çekip kopartmaya çalışır mısınız. acaba iplikler mi ince?

TulparHAN

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İlk yıkamada mı ilk kullanımda mı ? bunu bir kararlaştırın yıkama konusunda 7 yıl boyunca gyeon vs mikrofiber yıkama deterjanları ile yıkıyorum 400 devirde sıktırıyorum en düşükte 20 derecede gram sertleşme ve bozulma olmadı.
Araacımı 1 kere kuruladım sonra havluyu elde deterjan olmadan yıkadım. Hem araç kurulamış oldum hemde havluyu 1 kere yıkamış oldum.

TulparHAN

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
ayrıca iplikler müdahale sonucu bir yere takılarak mı kopuyor yoksa kendiliğinden mi kop

ayrıca iplikler müdahale sonucu bir yere takılarak mı kopuyor yoksa kendiliğinden mi kopuyor.

yıkamada çok yuksek devir sıkma mı kullanıyorsunuz.
elinizle bir kac ipliği çekip kopartmaya çalışır mısınız. acaba iplikler mi ince?
Hocam sadece 1 kere aracı kuruladım 1 kere de elde havluyu üstün körü deterjan kullanmadan yıkadım makine vs kullanmadım. Ben ipliik atınca aracı çiziyor diye duydum.
Takılarak kopmadı havluyu el ile yıkadıktan sonra 3-4 tane iplik çıktığını fark ettim. Elimle hiç çekip kopartmaya çalışmayım havluya zarar vermeyelim. Aracı kurularken bir şey yoktu, Ilık suyun altında havluyu yıkadıktan sonra fark ettim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İplik atınca makasla uzun kısmı kesiyorum, devam ediyorum. İllaki sağa sola takılıyor ve ip atıyor. Bu ipleri kestim diye hiçbir havlum bozulmadı. İster öyle ipi sarkmış şekilde kullanın ister diğerleriyle eşit boyda olacak şekilde kısaltın

brescia

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Rica ederiz , Ne demek..

Supreme / Duplex 2 üründe kurulama havlusudur. Twist daha yeni jenerasyon burgu iplik'le üretiliyor.
2 üründe çok emicidir. 2 üründe beğenilerek kullanılıyor.

Twist bezlerin
Avantajı : Bakımı kolaydır
Dezavantajı : Sivri yerlere , Kaput ucu vs takılıyor maalesef.

Peluş bezlerin
Avantajı : Kenara köşeye takılmaz . At-Çek kolaylıkla yapılır.
Dezavantajı : Bakımı zor , Yıkama sonrası iyice çırpmalısınız yoksa tüyler yapışır , Su emme azalır .
Rica ederiz , Ne demek..

Supreme / Duplex 2 üründe kurulama havlusudur. Twist daha yeni jenerasyon burgu iplik'le üretiliyor.
2 üründe çok emicidir. 2 üründe beğenilerek kullanılıyor.

Twist bezlerin
Avantajı : Bakımı kolaydır
Dezavantajı : Sivri yerlere , Kaput ucu vs takılıyor maalesef.

Peluş bezlerin
Avantajı : Kenara köşeye takılmaz . At-Çek kolaylıkla yapılır.
Dezavantajı : Bakımı zor , Yıkama sonrası iyice çırpmalısınız yoksa tüyler yapışır , Su emme azalır .
sitedeki arkadaşlarımızın tavsiyeleri üzerine Purestar Duplex 70x90 kurulama havlusundan alacaktım fakat hiçbir yerde bulamıyorum. Yeniden stoklara gelmesi ne kadar sürer acaba bilgi verir misiniz?

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
sitedeki arkadaşlarımızın tavsiyeleri üzerine Purestar Duplex 70x90 kurulama havlusundan alacaktım fakat hiçbir yerde bulamıyorum. Yeniden stoklara gelmesi ne kadar sürer acaba bilgi verir misiniz?
Merhaba ,
Yeni purestar partisi yola çıktı ama gelmesi nisan sonlarına yaklaşır .

AutoCher bizim bayimizdir , Purestar stoklarında var mı bi bakın isterseniz .

İstanbuldaysanız bizim mağazaya da bi uğrayın , showroom’da vardır ürün .

brescia

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Merhaba ,

Merhaba ,

AutoCherin ptt sayfasında. ürünü aldım bekliyorum, teşekkür ederim.