Bez tavsiyesi

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
black hole bulamayan ve beklemek istemeyenlere purestar duplex tavsiye ederim. iki havluda elimde var aktif olarak kullanıyorum duplex bence biraz daha kaliteli, onunda bir çok yerde stoğu tükenmiş ama yinede bulunabiliyor

Bugün ilk kez Purestar Duplex kullanma fırsatım oldu. Emiciliği oldukça yüksek, muhtemelen 3 -4 aracı rahatlıkla kurulayabilecek kapasitede.

Kurulama sonrası yüzeyde iz bırakmaması da performans açısından oldukça başarılı bulmamı sağladı.

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Purestar Dublex stokta olmayınca yine aynı markanın Purestar Supreme modelini aldım, hafta sonu ilk yıkamamı yapacağım bakalım nasıl çok merak ediyorum. İlk izlenim evdeki hissiyatı çok güzel umarım araç yüzeyinde de iyi sonuç verir :) Ek olarak cam bezini de aldım High density cam bezi var yine Purestar serisinin

PURESTAR SUPREME DRYING TOWEL ( 40X80 CM ) - SuperClean Mikrofiber

PURESTAR HIGH DENSITY GLASSCLOTH 40X50 CM - SuperClean Mikrofiber

Kullanım sonrası yorumlarımı aktaracağım.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Purestar Dublex stokta olmayınca yine aynı markanın Purestar Supreme modelini aldım, hafta sonu ilk yıkamamı yapacağım bakalım nasıl çok merak ediyorum. İlk izlenim evdeki hissiyatı çok güzel umarım araç yüzeyinde de iyi sonuç verir :) Ek olarak cam bezini de aldım High density cam bezi var yine Purestar serisinin

PURESTAR HIGH DENSITY GLASSCLOTH 40X50 CM - SuperClean Mikrofiber

Kullanım sonrası yorumlarımı aktaracağım.
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Bugün ilk kez Purestar Duplex kullanma fırsatım oldu. Emiciliği oldukça yüksek, muhtemelen 3 -4 aracı rahatlıkla kurulayabilecek kapasitede.

Kurulama sonrası yüzeyde iz bırakmaması da performans açısından oldukça başarılı bulmamı sağladı.
hayırlı olsun abi güzel günlerde kullan senin aldığın birde 70x90 epey büyük. forumda bir çok kişide bendede olduğu gibi 45x75 ölçülerinde olan var o bile rahatlıkla minimum 2 araç kuruluyor kalitesi zaten gayet iyi düzgün koşullarda kullanılır ve yıkanırsa ömürlük bir ürün.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
detail marketlerde satılar slopes raptor ile purestar supreme drying aynı mıdır sayın@SuperClean

Slopes Raptor Drying Towel 1400Gsm Kurulama Bezi 47x70cm - Cila Kutusu

@Sefa46 abi black hole ne durumda, @SuperClean dublex gelişi yakın mıdır
Merhaba ;
Slopes markalı bez Twist iplikle üretilmiş üründür, Purestar Duplex ile aynı yapıda üretilmiştir.
Supreme peluş tarzı mikrofiber iplikle üretilmektedir.
Ürünler iplik yapısı itibariyle farklıdır.

Purestar partisi 25 gündür yolda fakat hala ortalama 25 gün daha vakti var. Güney kore yol süresi 50/55 gün civarlarında .
Ağustos sonu gibi stoklarımıza girecek.

Teşekkürler.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
teşekkür
Merhaba ;
Slopes markalı bez Twist iplikle üretilmiş üründür, Purestar Duplex ile aynı yapıda üretilmiştir.
Supreme peluş tarzı mikrofiber iplikle üretilmektedir.
Ürünler iplik yapısı itibariyle farklıdır.

Purestar partisi 25 gündür yolda fakat hala ortalama 25 gün daha vakti var. Güney kore yol süresi 50/55 gün civarlarında .
Ağustos sonu gibi stoklarımıza girecek.

Teşekkürler.
Açıklayıcı ve hızlı cevap için asıl ben teşekkür ederim efendim.
supreme/duplex için hangisi nereye kullanılmalı peki, yoksa kullanımda çok fark olmaz, dileğimizi tercih edebilir miyiz?

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Rica ederiz , Ne demek..

Supreme / Duplex 2 üründe kurulama havlusudur. Twist daha yeni jenerasyon burgu iplik'le üretiliyor.
2 üründe çok emicidir. 2 üründe beğenilerek kullanılıyor.

Twist bezlerin
Avantajı : Bakımı kolaydır
Dezavantajı : Sivri yerlere , Kaput ucu vs takılıyor maalesef.

Peluş bezlerin
Avantajı : Kenara köşeye takılmaz . At-Çek kolaylıkla yapılır.
Dezavantajı : Bakımı zor , Yıkama sonrası iyice çırpmalısınız yoksa tüyler yapışır , Su emme azalır .

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Purestar Supreme almıştım orjinal sitesinden ben çok memnunum valla, koca arabayı kuruluyor bez hala ıslanmamış oluyor :)Ölçüleri de bana ideal geldi 40X80 gayet yeterli tavsiye ederim.

Celal

Uzman Detaycı
Üye