Bıcı Bıcı Zamanı

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerine sağlık Onur. Uygulamalarını okurken keyif aldığım birkaç kişidensin forumda. Anlatımın bilgin tecrüben heyecanın gayet iyi. Yeni ürünler tekrar hayırlı olsum yalnız Dooka Wheel pad jant yıkama pedidir orijinal amacı. ;) jantlara herhangi bir sünger eldiven ped ya da fırça kullanıyor musun? Zymöl wheelcoat nasıl uyguladın ve beğendin mi? Bende de var elim gitmedi bir türlü Fk1000p ya da Carlack68 AIO kullanıuorum şimdilik. Yaz bitimi Zymöl bi fıslatayım. ;) Kullandığın ldivenler arasındaki ilk 3 favorin hangisi?

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Yine güzel bir yıkama olmuş kullandığın ürün çeşitliliği ve uygulama sıklığıyla forumda takdir ettiğim kişilerdensiniz. Merak ettiğim birşey var evliyseniz eşinizden bir tepki alıyor musunuz :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Chemical Guys'ın yerinde olsam kesinlikle bir koli diablo hediye ederdim. Her yıkamada muhtelif ürünler değişiyor ama diablo değişmiyor :) Bu arada Infınity Wax Supergloss+ ne zaman görücüye çıkacak? Ben onu bekliyorum :yazik:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık Onur. Uygulamalarını okurken keyif aldığım birkaç kişidensin forumda. Anlatımın bilgin tecrüben heyecanın gayet iyi. Yeni ürünler tekrar hayırlı olsum yalnız Dooka Wheel pad jant yıkama pedidir orijinal amacı. ;) jantlara herhangi bir sünger eldiven ped ya da fırça kullanıyor musun? Zymöl wheelcoat nasıl uyguladın ve beğendin mi? Bende de var elim gitmedi bir türlü Fk1000p ya da Carlack68 AIO kullanıuorum şimdilik. Yaz bitimi Zymöl bi fıslatayım. ;) Kullandığın ldivenler arasındaki ilk 3 favorin hangisi?
Teşekkür ederim nazik yorumun için, Biliyorum adı üstünde Wheel pad ama jantlar için kullandığım fırça ve eldiven var o yüzden bunu boyutundan dolayı da dar yerler için düşündüm. Ayrıca bunu jantlara kıyamadım;)
Wheel coat janta sık sil tarzında bir ürün, sıkıp mikrofiber bez ile silip diğer tarafıyla parlamıyorum.
Eldiven ilk üçüm Uzun tüylü koyun yünü, ufs koyun yünü, ad eldiven. Aslında memnun olmadığım yok o kullandığım grupta.
Yine güzel bir yıkama olmuş kullandığın ürün çeşitliliği ve uygulama sıklığıyla forumda takdir ettiğim kişilerdensiniz. Merak ettiğim birşey var evliyseniz eşinizden bir tepki alıyor musunuz :)
Teşekkür ediyorum, aramızda eşinden tepki almayan var mı:kizgin:
Chemical Guys'ın yerinde olsam kesinlikle bir koli diablo hediye ederdim. Her yıkamada muhtelif ürünler değişiyor ama diablo değişmiyor :) Bu arada Infınity Wax Supergloss+ ne zaman görücüye çıkacak? Ben onu bekliyorum :yazik:
Diablo yu kokusunu ve işini seviyorum, çok yönlü pratik bir ürün. Duy bunları Cg. Artık bi hediye göndriver:komik:
İnfinity kışa doğru veya kışın kullanmayı planlıyorum. Yazlık waxları bi elden geçireyim.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
eline saglık hocam eldıvenler yıne artmıs :) @İdris

Daha yolda gelenler gelecekler var, nedir bu eldiven sevdası bilmiyorum:heyecan:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

bunu kullanmadım. daha dogrusu bu firmanın pahalı ürünlerini almıyorum. nedenini bende bilmiyorum.

ama aynı bunun gibi ıslak zemin üzerine kulanılan bir başka ürün kullandım. o tam bir efso çıkmıştı. kendi şamp. ve cilasıyla birlikte çok başarılı sonuçlar aldım. paylaşımını yapmak istesemde tr de kısıtlı bir süre satışı oldu ve birdahada getirmedileri için kimseyi heveslendirmek istemedim. :)

hatta şöyle söyleyebilirim yıkama sonrası 6-7 gün toz tutmuyor sonrasında uzaktan araç hiç toz yokmuş gibi deli gibi parlıyordu. muhtemelen silikon ihtiva ediyordu azda olsa.

ilk kullanımda tr kullanım etiketleri hep yanlış yazıldıgı için direk sık - sil yapmaştım . baktım takılmalar dalgalar yapıyor bir terslik var araştırınca (ing. açıklamada yok ) islak kullanım oldugunu anladım.

belki ; bu firma bazen aynı ürünleri farklı şişelerde farklı adlarla farklı bölgelerde sattıgı için aynı ürün içerigine sahip olabilir.

bunları sende testinde gözlemlersen yakın sonuçları alabilirsin gibime geliyor. ürün kırık bayaz renginde yeşil limon asidi gibi kokuyor ama çok hafif.

yazın ıslak yüzeye sık hemen sil. kışın yine ıslak zemine sık bi eldiven yada pedle yay sil yapımı son test edinimi . yoksa iz yapıyor bekletirsen.

gerçi ben 13 tl bedelle 4 5 şişe almıştım. arada çok fiyat farkı var. şamp . sıvı wax ve sprey wax olarak üçlü dahada iyi iş yaptı bende.

Turtle Wax Perfect Finish serisi ürünler

olmadı bi ara paylaşırım. :)

bakalım seninki nasıl çıkacak. :dusun:

turtle-wax-pf-all-weather-spray-wax.jpg

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
bunu kullanmadım. daha dogrusu bu firmanın pahalı ürünlerini almıyorum. nedenini bende bilmiyorum.

ama aynı bunun gibi ıslak zemin üzerine kulanılan bir başka ürün kullandım. o tam bir efso çıkmıştı. kendi şamp. ve cilasıyla birlikte çok başarılı sonuçlar aldım. paylaşımını yapmak istesemde tr de kısıtlı bir süre satışı oldu ve birdahada getirmedileri için kimseyi heveslendirmek istemedim. :)

hatta şöyle söyleyebilirim yıkama sonrası 6-7 gün toz tutmuyor sonrasında uzaktan araç hiç toz yokmuş gibi deli gibi parlıyordu. muhtemelen silikon ihtiva ediyordu azda olsa.

ilk kullanımda tr kullanım etiketleri hep yanlış yazıldıgı için direk sık - sil yapmaştım . baktım takılmalar dalgalar yapıyor bir terslik var araştırınca (ing. açıklamada yok ) islak kullanım oldugunu anladım.

belki ; bu firma bazen aynı ürünleri farklı şişelerde farklı adlarla farklı bölgelerde sattıgı için aynı ürün içerigine sahip olabilir.

bunları sende testinde gözlemlersen yakın sonuçları alabilirsin gibime geliyor. ürün kırık bayaz renginde yeşil limon asidi gibi kokuyor ama çok hafif.

yazın ıslak yüzeye sık hemen sil. kışın yine ıslak zemine sık bi eldiven yada pedle yay sil yapımı son test edinimi . yoksa iz yapıyor bekletirsen.

gerçi ben 13 tl bedelle 4 5 şişe almıştım. arada çok fiyat farkı var. şamp . sıvı wax ve sprey wax olarak üçlü dahada iyi iş yaptı bende.

Turtle Wax Perfect Finish serisi ürünler

olmadı bi ara paylaşırım. :)

bakalım seninki nasıl çıkacak. :dusun:

Ekli dosyayı görüntüle 832
Bahuase daki çocuklar ürünü öve öve bitiremediler, ben de deneyeyim dedim.Alan bir daha alıyor dediler. Üründen umutluyum inşallah boşa çıkarmaz beklentimiz. Turtlewax ın aldığım en pahalı ürünü bu, bakalım. Önümüzdeki yıkama deneyeceğim.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bahuase daki çocuklar ürünü öve öve bitiremediler, ben de deneyeyim dedim.Alan bir daha alıyor dediler. Üründen umutluyum inşallah boşa çıkarmaz beklentimiz. Turtlewax ın aldığım en pahalı ürünü bu, bakalım. Önümüzdeki yıkama deneyeceğim.
hocam bauhaus dakilere göre dünyanın en iyi markası Turtle wax :)

bu arada secho nerde. son uygulamada yüzünü göremedik :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Tatilden dolayı Konuyu Biraz geç görmüşüm. Ellerine sağlık Onur güzel bir yıkama konusu olmuş. Parlaklık olarak Concours çok sağlam bir wax.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tatilden dolayı Konuyu Biraz geç görmüşüm. Ellerine sağlık Onur güzel bir yıkama konusu olmuş. Parlaklık olarak Concours çok sağlam bir wax.

Teşekkürler Süleyman, bunu kullanınca diğer waxlar beni eskisi kadar cezbetmiyor. Bu wax bana overdose etkisi yaptı.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Birde bu resmi çektim bugün Süleyman. Bir haftalık toz var ve beyaz...
DSC_0033.jpg

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yeni konu açacaktım ama budan devam edeyim.
Aracım çok kirlendi.Ankara'ya gittim geldim. yağmur gördü, uzun süre yıkanmadı. Çok ilgisiz kaldı çokkk.
Kirli halimiz şu şekilde;

IMG_20180814_181532.jpg
IMG_20180814_181547.jpg
IMG_20180814_181601.jpg
IMG_20180814_181615.jpg
IMG_20180814_181627.jpg
IMG_20180814_181634.jpg
IMG_20180814_181644.jpg
IMG_20180814_181654.jpg

Öncelikle bir önceki uygulamamda kullandığım Turtlewax wash and wax ile ilgili yorumlarımı yazayım. 12 temmuzda uygulamışım. 1 aylık kullanım sonucu beni oldukça tatmin etti. Beklentimi karşıladı. Marka imajının üstünde bir ürün.Fiyatı uyguna düşürürseniz stoklarınıza eklemenizi tavsiye ederim. Tek sıkıntısı fiyatı, ben 54 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam, geçen gün 72 tl falandı aldığım yerde . Yuuhh dedim.

Bir ürün testi ile başlıyorum, uzun zamandır yapmayı istediğim bir testti.Uzun yol yapınca beklediğim fırsatı yakalamış oldum.Resimlerde gördüğünüz üzere ön taraf sinek böcek katliamı yapılmış halde.Soft99 un ürünü, tam adı nedir bilmiyorum.Bilen lütfen yazsın.
IMG_20180814_181805.jpg

Buyurun test videosu;

Ürünü oldukça beğendim, anında söküyor .Ben ürünü bu amaçla kullandım ,daha farklı kullanım amacı varsa bu konudada bilgilendirebilirsiniz. Japoncamız yok ne yapalım, iki satırda ing. falan yazsalar iyi olacak ama yok.

Jantlara Kokuların kralı Nigrin, Davlumbazlara Fulcron Arexons kullandım.Üstüne tanımam Fulcronun.
IMG_20180814_182300.jpg
IMG_20180814_183544.jpg

Ceviz ve Secho ikilisi iş basında. ceviz 1e 4 oranda kullanındım.
IMG_20180814_184407.jpg

Snow foam AD magifoam kullandım.The Best

IMG_20180814_184731.jpg

Jant, lastik, davlumbaz üçgeninde yine CG diablo ve Turtle wax whell cleaner kullandım.

IMG_20180814_184802.jpg
IMG_20180814_193150.jpg
IMG_20180814_193202.jpg
İşlem sonrası simsiyah bir çamur kalıyor yine.

Kova yıkaması için şampuan seçimim yine çok hoşuma giden CG Glossworks dan yana oldu. Elim hep ona doğru gidiyor.
IMG_20180814_193606.jpg
IMG_20180814_193726.jpg

Kova yıkamasını bitirdim, Klin Dooka ile kurulama yaptım.Dou S ile araları falan kuruladım.Duo S çok başarılı tekrar üstünden geçeyim dedim.Kapı araları, dar alanlar için hatta arabanın etek kısımları için bile oldukça yeterli gelir.

Bu işlemi yaparken komşum geldi arabasını sürtmüş , sen anlıyorsun şuna bir bak dedi. Durumu hallettim fakat resimler yalan oldu . mühabbet resim çekemedim.Arada kullandığım ürünleri yazayım.

Dış plastik: CG Premium Shine Dressing
Davlumbaz :plenty Lastik Davlumbaz parlatıcı
Jantlara: DR Basleys whell sealant
Lastıklere: whürth lastik parlatıcı
Camlara: Meg. Glass Cleaner uyguladım.

Finali de AD Liquid Gloss ile yaptım.
IMG_20180814_210601.jpg
IMG_20180814_210309.jpg
IMG_20180814_210323.jpg
Liquid Gloss u beğendim.Parlaklık ve dokunma hissi, kayganlık çok güzel.Benim için en önemlileri bunlar.Fazla final resim çekemedim yine kararttım havayı.

Ekli dosyalar

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
On numara olmuş yine. Soft 99 ürünün adı neymiş öğrenmek lazım, gayet iyi duruyor. Oblitarate veya Citrus Power'a göre nasıldır acaba ?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
On numara olmuş yine. Soft 99 ürünün adı neymiş öğrenmek lazım, gayet iyi duruyor. Oblitarate veya Citrus Power'a göre nasıldır acaba ?
Teşekkür ederim, citrus powerden 10 gömlek üstün bir ürün. Oblitarate kullanmadım yorum yapamayacağım.