Yeni konu açacaktım ama budan devam edeyim.
Aracım çok kirlendi.Ankara'ya gittim geldim. yağmur gördü, uzun süre yıkanmadı. Çok ilgisiz kaldı çokkk.
Kirli halimiz şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 1204
Ekli dosyayı görüntüle 1205
Ekli dosyayı görüntüle 1206
Ekli dosyayı görüntüle 1207
Ekli dosyayı görüntüle 1208
Ekli dosyayı görüntüle 1209
Ekli dosyayı görüntüle 1210
Ekli dosyayı görüntüle 1211
Öncelikle bir önceki uygulamamda kullandığım Turtlewax wash and wax ile ilgili yorumlarımı yazayım. 12 temmuzda uygulamışım. 1 aylık kullanım sonucu beni oldukça tatmin etti. Beklentimi karşıladı. Marka imajının üstünde bir ürün.Fiyatı uyguna düşürürseniz stoklarınıza eklemenizi tavsiye ederim. Tek sıkıntısı fiyatı, ben 54 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam, geçen gün 72 tl falandı aldığım yerde . Yuuhh dedim.
Bir ürün testi ile başlıyorum, uzun zamandır yapmayı istediğim bir testti.Uzun yol yapınca beklediğim fırsatı yakalamış oldum.Resimlerde gördüğünüz üzere ön taraf sinek böcek katliamı yapılmış halde.Soft99 un ürünü, tam adı nedir bilmiyorum.Bilen lütfen yazsın.
Ekli dosyayı görüntüle 1213
Buyurun test videosu;
Ürünü oldukça beğendim, anında söküyor .Ben ürünü bu amaçla kullandım ,daha farklı kullanım amacı varsa bu konudada bilgilendirebilirsiniz. Japoncamız yok ne yapalım, iki satırda ing. falan yazsalar iyi olacak ama yok.
Jantlara Kokuların kralı Nigrin, Davlumbazlara Fulcron Arexons kullandım.Üstüne tanımam Fulcronun.
Ekli dosyayı görüntüle 1214
Ekli dosyayı görüntüle 1215
Ceviz ve Secho ikilisi iş basında. ceviz 1e 4 oranda kullanındım.
Ekli dosyayı görüntüle 1216
Snow foam AD magifoam kullandım.The Best
Ekli dosyayı görüntüle 1217
Jant, lastik, davlumbaz üçgeninde yine CG diablo ve Turtle wax whell cleaner kullandım.
Ekli dosyayı görüntüle 1218
Ekli dosyayı görüntüle 1219
Ekli dosyayı görüntüle 1220
İşlem sonrası simsiyah bir çamur kalıyor yine.
Kova yıkaması için şampuan seçimim yine çok hoşuma giden CG Glossworks dan yana oldu. Elim hep ona doğru gidiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1221
Ekli dosyayı görüntüle 1222
Kova yıkamasını bitirdim, Klin Dooka ile kurulama yaptım.Dou S ile araları falan kuruladım.Duo S çok başarılı tekrar üstünden geçeyim dedim.Kapı araları, dar alanlar için hatta arabanın etek kısımları için bile oldukça yeterli gelir.
Bu işlemi yaparken komşum geldi arabasını sürtmüş , sen anlıyorsun şuna bir bak dedi. Durumu hallettim fakat resimler yalan oldu . mühabbet resim çekemedim.Arada kullandığım ürünleri yazayım.
Dış plastik: CG Premium Shine Dressing
Davlumbaz
lenty Lastik Davlumbaz parlatıcı
Jantlara: DR Basleys whell sealant
Lastıklere: whürth lastik parlatıcı
Camlara: Meg. Glass Cleaner uyguladım.
Finali de AD Liquid Gloss ile yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 1223
Ekli dosyayı görüntüle 1224
Ekli dosyayı görüntüle 1225
Liquid Gloss u beğendim.Parlaklık ve dokunma hissi, kayganlık çok güzel.Benim için en önemlileri bunlar.Fazla final resim çekemedim yine kararttım havayı.
Aracım çok kirlendi.Ankara'ya gittim geldim. yağmur gördü, uzun süre yıkanmadı. Çok ilgisiz kaldı çokkk.
Kirli halimiz şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 1204
Ekli dosyayı görüntüle 1205
Ekli dosyayı görüntüle 1206
Ekli dosyayı görüntüle 1207
Ekli dosyayı görüntüle 1208
Ekli dosyayı görüntüle 1209
Ekli dosyayı görüntüle 1210
Ekli dosyayı görüntüle 1211
Öncelikle bir önceki uygulamamda kullandığım Turtlewax wash and wax ile ilgili yorumlarımı yazayım. 12 temmuzda uygulamışım. 1 aylık kullanım sonucu beni oldukça tatmin etti. Beklentimi karşıladı. Marka imajının üstünde bir ürün.Fiyatı uyguna düşürürseniz stoklarınıza eklemenizi tavsiye ederim. Tek sıkıntısı fiyatı, ben 54 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam, geçen gün 72 tl falandı aldığım yerde . Yuuhh dedim.
Bir ürün testi ile başlıyorum, uzun zamandır yapmayı istediğim bir testti.Uzun yol yapınca beklediğim fırsatı yakalamış oldum.Resimlerde gördüğünüz üzere ön taraf sinek böcek katliamı yapılmış halde.Soft99 un ürünü, tam adı nedir bilmiyorum.Bilen lütfen yazsın.
Ekli dosyayı görüntüle 1213
Buyurun test videosu;
Ürünü oldukça beğendim, anında söküyor .Ben ürünü bu amaçla kullandım ,daha farklı kullanım amacı varsa bu konudada bilgilendirebilirsiniz. Japoncamız yok ne yapalım, iki satırda ing. falan yazsalar iyi olacak ama yok.
Jantlara Kokuların kralı Nigrin, Davlumbazlara Fulcron Arexons kullandım.Üstüne tanımam Fulcronun.
Ekli dosyayı görüntüle 1214
Ekli dosyayı görüntüle 1215
Ceviz ve Secho ikilisi iş basında. ceviz 1e 4 oranda kullanındım.
Ekli dosyayı görüntüle 1216
Snow foam AD magifoam kullandım.The Best
Ekli dosyayı görüntüle 1217
Jant, lastik, davlumbaz üçgeninde yine CG diablo ve Turtle wax whell cleaner kullandım.
Ekli dosyayı görüntüle 1218
Ekli dosyayı görüntüle 1219
Ekli dosyayı görüntüle 1220
İşlem sonrası simsiyah bir çamur kalıyor yine.
Kova yıkaması için şampuan seçimim yine çok hoşuma giden CG Glossworks dan yana oldu. Elim hep ona doğru gidiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1221
Ekli dosyayı görüntüle 1222
Kova yıkamasını bitirdim, Klin Dooka ile kurulama yaptım.Dou S ile araları falan kuruladım.Duo S çok başarılı tekrar üstünden geçeyim dedim.Kapı araları, dar alanlar için hatta arabanın etek kısımları için bile oldukça yeterli gelir.
Bu işlemi yaparken komşum geldi arabasını sürtmüş , sen anlıyorsun şuna bir bak dedi. Durumu hallettim fakat resimler yalan oldu . mühabbet resim çekemedim.Arada kullandığım ürünleri yazayım.
Dış plastik: CG Premium Shine Dressing
Davlumbaz
Jantlara: DR Basleys whell sealant
Lastıklere: whürth lastik parlatıcı
Camlara: Meg. Glass Cleaner uyguladım.
Finali de AD Liquid Gloss ile yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 1223
Ekli dosyayı görüntüle 1224
Ekli dosyayı görüntüle 1225
Liquid Gloss u beğendim.Parlaklık ve dokunma hissi, kayganlık çok güzel.Benim için en önemlileri bunlar.Fazla final resim çekemedim yine kararttım havayı.
Guzel uygulama masallah
Selametle