Bir Benzinlikçinin Detay Maceraları

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize kolunuza sağlık. helal olsun gerçekten benzinlikte bukadar uğraşabiliyorsunuz.
biz kovayla yıkarken bile bakıyorlar tip tip..
Koku favoriniz ama marka model belirtmemişsiniz :) merak ettim?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize kolunuza sağlık. helal olsun gerçekten benzinlikte bukadar uğraşabiliyorsunuz.
Asıl tripod ve kamerayı çıkarıp kendi kendime konuşmaya başladığımda gel bir gör :D :D :

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
eline sağlık arkadaşım çok güzel bir uygulama olmuş.

Paspaslarıda çıkartıp green star ile fırçalayıp secho ile duruladım.
Bende aynı şekilde green star ile fırçalayıp sonra kuru bez ile siliyordum ama bez baya batıyordu. Hafta sonu bir aracım var onda senin ki gibi önce fırçalayığ sonra durulayıp kurumaya bırakacağım. bir de öyle deneyeceğim en azından bezi haşat etmem :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Asıl tripod ve kamerayı çıkarıp kendi kendime konuşmaya başladığımda gel bir gör :D:D :
:D :D gözümde canlandırdım abi
En boş olduğu saatlerde gitmeye çalışıyorum ben de bu seferde pompacı abiler öyle bakıyor(sanki bi araba sende var ... diyerekten :D )

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim, sağolun bakanlar dert değilde, gelip boş boş konuşanlar sıkıyor daha çok :)
Kokuda madame coco'dan alıyorum stokta 1 tane daha var :) fakat internette satışı yok size yakın mağazadaki stok durumunu öğrenebilirsiniz ancak buyurun linki: Parfüm

Asıl tripod ve kamerayı çıkarıp kendi kendime konuşmaya başladığımda gel bir gör :D:D :
Ahahah bizim burada 2 kelime zor ettiriler abi hemen araya giren olur mutlaka :D

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
eline sağlık arkadaşım çok güzel bir uygulama olmuş.

Bende aynı şekilde green star ile fırçalayıp sonra kuru bez ile siliyordum ama bez baya batıyordu. Hafta sonu bir aracım var onda senin ki gibi önce fırçalayığ sonra durulayıp kurumaya bırakacağım. bir de öyle deneyeceğim en azından bezi haşat etmem :)
Teşekkürler sağolun, duruladıktan sonra ben yinede bezle kuruladım dışarıda fazla bırakmamak için, ama bez öyle aşırı kirlenmedi kurumaya bırakıcağınıza o şekilde de yapabilirsiniz :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim, sağolun bakanlar dert değilde, gelip boş boş konuşanlar sıkıyor daha çok :)
Kokuda madame coco'dan alıyorum stokta 1 tane daha var :) fakat internette satışı yok size yakın mağazadaki stok durumunu öğrenebilirsiniz ancak buyurun linki: Parfüm

Ahahah bizim burada 2 kelime zor ettiriler abi hemen araya giren olur mutlaka :D
teşekkür ederim koku bilgisi için :)
ayrıca evet haklısın gelip birde yanıma yaklaşıp, millet ne çok uğraşıyor yhaaa sanki arabası hiç pislenmiycek yhaaa :D saçma sapan insanlar işte..
Sanane ulan istersem 7/24 arabamı yıkarım hayırdır diyecem de işte.. boş yere kavga/gürültü..
Neyse, her şeye rağmen detaya devam :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
teşekkür ederim koku bilgisi için :)
ayrıca evet haklısın gelip birde yanıma yaklaşıp, millet ne çok uğraşıyor yhaaa sanki arabası hiç pislenmiycek yhaaa :D saçma sapan insanlar işte..
Sanane ulan istersem 7/24 arabamı yıkarım hayırdır diyecem de işte.. boş yere kavga/gürültü..
Neyse, her şeye rağmen detaya devam :)
İyi bari gezegende yanlız değilim :)
Çok güzel yıkadın, nasıl da parladı ama, off yanıyor diyen modeller de var. Bu laflar üzerine birazdan otomobile meteor düşecek diye düşünmeye başlıyorsun. İç geçirerek söyleyen var, gerçekten içinden gelerek söyleyen var. Ne desem diye düşündüğüm anlar oluyor. Elinize sağlık güzel yıakdınız de geç git. Birde başında durup bakıyor, ne kullanıyorsun, şimdi ne sürüyorsun, cila mı o, benim kayınçoda da zonaks var o da böyle senin gibi hergün otomobile birşeyler sürüyor demeler. Git abicim git işte, banane senin akrabalarından, onların ne sürdüklerinden.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkürler sağolun, duruladıktan sonra ben yinede bezle kuruladım dışarıda fazla bırakmamak için, ama bez öyle aşırı kirlenmedi kurumaya bırakıcağınıza o şekilde de yapabilirsiniz :)
Yaş itibariyle pek dilimin kemiği ve sabrım kalmadı, kalp kırmadan bir anda arkadaşı sessize alabilirim veya o beni sessize alabilir bilemiyorum :D :D
Aşırı meraklı bir komşumuz vardı o gördüğü an gelip başımda dikiliyordu. Bir sefer garajda kayınpederin otomobiline polisaj yapıyorum kadın eşi ile geldi o gürültüde vır vır vır birşeyler anlatıyor. Kamerayı gösteriyorum, video demeye getiriyorum ama nafile baktım olacak gibi değil bende işime devam ettim onlarda yürüyüp gitmişlerdi :D :D

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yaş itibariyle pek dilimin kemiği ve sabrım kalmadı, kalp kırmadan bir anda arkadaşı sessize alabilirim veya o beni sessize alabilir bilemiyorum :D:D
Aşırı meraklı bir komşumuz vardı o gördüğü an gelip başımda dikiliyordu. Bir sefer garajda kayınpederin otomobiline polisaj yapıyorum kadın eşi ile geldi o gürültüde vır vır vır birşeyler anlatıyor. Kamerayı gösteriyorum, video demeye getiriyorum ama nafile baktım olacak gibi değil bende işime devam ettim onlarda yürüyüp gitmişlerdi :D:D
İyi bari gezegende yanlız değilim :)
Çok güzel yıkadın, nasıl da parladı ama, off yanıyor diyen modeller de var. Bu laflar üzerine birazdan otomobile meteor düşecek diye düşünmeye başlıyorsun. İç geçirerek söyleyen var, gerçekten içinden gelerek söyleyen var. Ne desem diye düşündüğüm anlar oluyor. Elinize sağlık güzel yıakdınız de geç git. Birde başında durup bakıyor, ne kullanıyorsun, şimdi ne sürüyorsun, cila mı o, benim kayınçoda da zonaks var o da böyle senin gibi hergün otomobile birşeyler sürüyor demeler. Git abicim git işte, banane senin akrabalarından, onların ne sürdüklerinden.
Aman abi dikkat et detay uğruna karakolluk, daha kötüsü hastahanelik olma :)
Bu anlattıkların ne kadar kıl tipler olsada bir de yüzsüzleri var bunların ürün istiyor. yok lastik parlatıcı, cam temizleyici cila vs. valla ben cam temizleyici haricinde hiç bir ürünü vermiyorum açık açık söylüyorumda bunlar keyfi ürün ihtiyaç değil o yüzden vermek istemiyorum diyorum. Genellikle bakışları bi acayip oluyor değişiyor sonra çekip gidiyorlar. Bir gün inşaallah bu yüzden benide sessize almazlar :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aman abi dikkat et detay uğruna karakolluk, daha kötüsü hastahanelik olma :)
Bu anlattıkların ne kadar kıl tipler olsada bir de yüzsüzleri var bunların ürün istiyor. yok lastik parlatıcı, cam temizleyici cila vs. valla ben cam temizleyici haricinde hiç bir ürünü vermiyorum açık açık söylüyorumda bunlar keyfi ürün ihtiyaç değil o yüzden vermek istemiyorum diyorum. Genellikle bakışları bi acayip oluyor değişiyor sonra çekip gidiyorlar. Bir gün inşaallah bu yüzden benide sessize almazlar :D
Benim şampuanı bir sefer hiç sormadan kullanmaya kalkışan oldu kullandırmadım o gün bugündür kimse ürünleri bile ellemiyor :D