Boya koruma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stro4k

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat
Belki hatırlarsınız güneş yanığı başlangıcı vardı aracımda bende dayanamayıp geçen hafta sattım. Dünde siyah renkli bi araba aldım aslında hiç siyah istemiyordum ama çok farklı bir duruşu vardı :)
Pasta cila yaptiracam ondan sonra da kendim boya koruma yapacağım. Boyacıların boya korumasına pek güvenemiyorum ona para vereceğime kendim alıp her zaman uygularım. Güneş yanigindan (uv ışınlarından) koruyacak solma falan olmaması için Hangi tür boya koruma hangi marka kullanmalıyım ? Elle uygulayacam polisaj aletim yok maalesef. Birde onerebileceginiz hesaplı yüksek maliyetli olmayan bir şampuan önerir misiniz ? Çok büyük bütçem yok maalesef.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yeni aracınız hayırlı olsun. Boyayı güneş yanığından korumanın en iyi yolu mümkün olduğunca güneşten uzak tutmak ve düzgün yıkamak. Waxlar malesef kalkan gibi korumuyor boyayı. Soft99, Valet Pro, Sonax gibi bilindik markaların ürünlerini inceleyip bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. Şampuan olarak f/p açısından en memnun kaldığım şampuan Valet Pro Concentrated oldu.

Stro4k

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat
Yeni aracınız hayırlı olsun. Boyayı güneş yanığından korumanın en iyi yolu mümkün olduğunca güneşten uzak tutmak ve düzgün yıkamak. Waxlar malesef kalkan gibi korumuyor boyayı. Soft99, Valet Pro, Sonax gibi bilindik markaların ürünlerini inceleyip bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. Şampuan olarak f/p açısından en memnun kaldığım şampuan Valet Pro Concentrated oldu.
Dogru diyorsunuz teşekkürler

Stro4k

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat
Seramik kaplı araçları korumak için yazıyor bende kullansam sorun olur mu hocam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...