Bu da Benim Mk7 Golf Rline’ım

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Can hocam yeni donanımlarınız hayırlısı olsun. Golftutkusun dan Tuna hocamla araçlarınızda bu gidişle olmayan donanım kalmayacak:mutlu:.

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Valla azminizi tebrik ederim. :) Çok güzel olmuş ve olmaya devam edecek sanırım :)

Teşekkürler iki ufak şey daha ekleyecegim☺

Can hocam yeni
donanımlarınız hayırlısı olsun. Golftutkusun dan Tuna hocamla araçlarınızda bu gidişle olmayan donanım kalmayacak:mutlu:.
Ahh o Tuna yok mu Tuna tanıdığım günden beri ben ben değilim ☺
Kesenize bereket,maşallah güzel olmuş donanımınız :nazar:
Çok teşekkür ederim.Son olarak donanımları belirteyim☺

2016 1.4 tsi Dsg 36.XXX km de
Fabrika çıkışı rline body kit
Rline direksiyon
U led gündüz ledleri ve Adaptif farlar
Cam tavan
Koltuk Isıtma ve ısıtmalı silecek su haznesi
Dynaudio Ses sistemi
Adaptif Hız Sabitleme
Lane assist ( şerit takip Sistemi)
Tabela okuma sistemi
Uzun Far Asistanı
Trafic jam assist
Kör nokta sistemi
Parktan Çıkış asistanı
Park manevra asistani
Front assist
Pla 3.0 kendi kendine park
MK 7.5 dinamik sinyalli Oem led Stoplar
App connect
Sürüş profili
Dinamik sinyalli ayna ledleri
Hayalet ekran
MK 7.5 media ekranı
Oem hareket sensörlü alarm

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam Maşallah kazasız belasız. İşte dolu Golf budur. Highline en dolusu demiyorlar mı gülesim geliyor, çünkü segmentindeki rakiplerinin dolusuna göre acayip boş oluyor. Ellerinize, emeğinize, kesenize sağlık. Tek eleştirim şu olabilir makyajsız kasada 7,5 stopları ön ile takım olursa şık duruyor. Bu durum akabinde makyajlı ön tampon değişiminide gerektireceği için, düşüncem mevcut makyajsız led stopları ile kalması yönünde.

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Hocam Maşallah kazasız belasız. İşte dolu Golf budur. Highline en dolusu demiyorlar mı gülesim geliyor, çünkü segmentindeki rakiplerinin dolusuna göre acayip boş oluyor. Ellerinize, emeğinize, kesenize sağlık. Tek eleştirim şu olabilir makyajsız kasada 7,5 stopları ön ile takım olursa şık duruyor. Bu durum akabinde makyajlı ön tampon değişiminide gerektireceği için, düşüncem mevcut makyajsız led stopları ile kalması yönünde.
Teşekkürler güzel yorumunuz için. Stoplar ve dış görünümde son nokta budur benim için bu şekilde kullanmaya devam ederim son halinden memnunum açıkçası.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Teşekkürler iki ufak şey daha ekleyecegim☺

Ahh o Tuna yok mu Tuna tanıdığım günden beri ben ben değilim ☺

Çok teşekkür ederim.Son olarak donanımları belirteyim☺

2016 1.4 tsi Dsg 36.XXX km de
Fabrika çıkışı rline body kit
Rline direksiyon
U led gündüz ledleri ve Adaptif farlar
Cam tavan
Koltuk Isıtma ve ısıtmalı silecek su haznesi
Dynaudio Ses sistemi
Adaptif Hız Sabitleme
Lane assist ( şerit takip Sistemi)
Tabela okuma sistemi
Uzun Far Asistanı
Trafic jam assist
Kör nokta sistemi
Parktan Çıkış asistanı
Park manevra asistani
Front assist
Pla 3.0 kendi kendine park
MK 7.5 dinamik sinyalli Oem led Stoplar
App connect
Sürüş profili
Dinamik sinyalli ayna ledleri
Hayalet ekran
MK 7.5 media ekranı
Oem hareket sensörlü alarm
Bir de arabasına biraz temiz baksa tam olacak :komik:. Rline direksiyon almış, pasparlak halledebilirmiyiz dedi. Vp leather soap la denedik yok çıkartamadık. Apc ile denedik, birşey olmasın diye 1:5 sulandirdim. Soyulur gibi üzerinden katman çıkmaya başladı kısım kısım. Dedim colourlock al temizlemeye daha sağlıklı olacak, bıraktık :of:

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Bir de arabasına biraz temiz baksa tam olacak :komik:. Rline direksiyon almış, pasparlak halledebilirmiyiz dedi. Vp leather soap la denedik yok çıkartamadık. Apc ile denedik, birşey olmasın diye 1:5 sulandirdim. Soyulur gibi üzerinden katman çıkmaya başladı kısım kısım. Dedim colourlock al temizlemeye daha sağlıklı olacak, bıraktık :of:
bu aralar evde olunca sıkılmıştır.Bende aldım colourlock 50 ml olan setlerinden güçlü temizleme ve deri kalkanı dokunma hissini beğendim uyguladıktan sonra.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Bu kadar işlemi yapmak sabır, vakit ve nakit ister gerçekten. Maşallah :nazar:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
"Gırtlak Dolu" kavramının vücut bulmuş hali olmuş Golf, kocaman bir maşallah yakışıklıya :nazar: Dıştan bakınca renk ve r-line body kit oldukça farklı göstermiş aracı, etraftaki sözde "yapılı" golfcü arkadaşlar görür de biraz feyz alır umarım :)

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Geçtiğimiz hafta çok ilgilenemedim yolunu gözlediğimiz kızımız 21 Nisan’da dünyaya geldi çok şükür eşimde kızımda iyi evimize geldikbu haftada eksikliğini hissettiğim ön cam filmini çektirdim.Birde eski sahibinin çektirdiği pvc kaput filmine Polisaj ve cila yaptırdım Salih abiye uğrayıp.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hayırlısı olsun hocam.

Allah analı babalı dedeli nineli büyütsün inşallah :nazar:

Kurşun grinin maşallahı var, benim de kaputta film var, PVC dir muhtemelen, ben ilk fırsatta kurtulmayı düşünüyorum. 2 sene olacak Haziran'da PVC için fazlası problem yaşatabilir. İnşallah
herhangi bir zarar verilmeden kaputtan söktürebiliriz.

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Hayırlısı olsun hocam.

Allah analı babalı dedeli nineli büyütsün inşallah :nazar:

Kurşun grinin maşallahı var, benim de kaputta film var, PVC dir muhtemelen, ben ilk fırsatta kurtulmayı düşünüyorum. 2 sene olacak Haziran'da PVC için fazlası problem yaşatabilir. İnşallah
herhangi bir zarar verilmeden kaputtan söktürebiliriz.
teşekkür ederim Allah razı olsun.İçeriye kıvrılmadıysa büyük ihtimal pvcdir diye duydum sert olduğundan pek kıvrılmıyormuş.Benimki henüz 1 senelik araç sürekli kapalı otoparkta kalıyor kedilerden vs koruyor en azından polisajla daha bi kendine geldi seneye değişirim bende sanırım.Bu sene de kalsın üstünde.Fiyatlar aşırı yükseldi malesef.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Allah analı babalı büyütsün :nazar:
Aracınızada maşallah demeden geçmeyelim :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. :nazar: Çok zor bir dönemde dünyaya gelmiş prenses, umarım göreceği en kötü günler bugünler olur.

Son düzenleme:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçtiğimiz hafta çok ilgilenemedim yolunu gözlediğimiz kızımız 21 Nisan’da dünyaya geldi çok şükür eşimde kızımda iyi evimize geldikbu haftada eksikliğini hissettiğim ön cam filmini çektirdim.Birde eski sahibinin çektirdiği pvc kaput filmine Polisaj ve cila yaptırdım Salih abiye uğrayıp.

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün Golf de ateş ediyor maşallah:)