Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #2,581
Bu gün rutin yıkama lar dan biri daha geride kaldı. Yıkama paylaşımı yapamıyorum ama... ama bir ürün hakkında biraz fikir paylaşımı adına bir resim üzerinden konuşmak istedim.
Koch Chemie Pw namı diger koruyucu kimi seviyor kimi sevmiyor ama genel bir seyretme konusu hep muamma olarak kaldı. Başka firmaların başka ürünleriyle kıyaslandı yerden yere vuruldu baştacı edildi kişisel. Ben bu tarz ürünleri genelde sevmem pek sıkta kullanmam ama test etmeden de geçmem.

Vakiti zamanında bende çıkış akabinde aldım 200 ler 100 ler derken baktım ürün bitmiyor bu geçenlerde gözüme ilişti, Bi kesiştik, göz kırptı utanmaz Bana. Bak yapma dedim alır basarım suya bogulursun. Yok dedi saf 1:1 1:2 bile kullanabilirsin beni dedi. Hadi canım dedim. Gerçek dedi hatta 30ml koy 1000ml ye köpükle. Yok dedim seni ben biri bir kullanacak bu sefer. İnanırsınız kullandım da hemde bu gün. ıslak yüzeye sık havlu bezle sil kurula. Parlaklık bırakıyorum misket misket boncukları zati biliniyor ne gerek görselde demek şart. İşte çapkın alman PW "KORUYUCU"

not: davlumbazlarlarla lastikle bişey söylemeyin zaman yoktu . valla bozoşuruz.tersim pistir.
2019-04-26 23.23.49.jpg

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu gün rutin yıkama lar dan biri daha geride kaldı. Yıkama paylaşımı yapamıyorum ama... ama bir ürün hakkında biraz fikir paylaşımı adına bir resim üzerinden konuşmak istedim.
Koch Chemie Pw namı diger koruyucu kimi seviyor kimi sevmiyor ama genel bir seyretme konusu hep muamma olarak kaldı. Başka firmaların başka ürünleriyle kıyaslandı yerden yere vuruldu baştacı edildi kişisel. Ben bu tarz ürünleri genelde sevmem pek sıkta kullanmam ama test etmeden de geçmem.

Vakiti zamanında bende çıkış akabinde aldım 200 ler 100 ler derken baktım ürün bitmiyor bu geçenlerde gözüme ilişti, Bi kesiştik, göz kırptı utanmaz Bana. Bak yapma dedim alır basarım suya bogulursun. Yok dedi saf 1:1 1:2 bile kullanabilirsin beni dedi. Hadi canım dedim. Gerçek dedi hatta 30ml koy 1000ml ye köpükle. Yok dedim seni ben biri bir kullanacak bu sefer. İnanırsınız kullandım da hemde bu gün. ıslak yüzeye sık havlu bezle sil kurula. Parlaklık bırakıyorum misket misket boncukları zati biliniyor ne gerek görselde demek şart. İşte çapkın alman PW "KORUYUCU"

not: davlumbazlarlarla lastikle bişey söylemeyin zaman yoktu . valla bozoşuruz.tersim pistir.
Ekli dosyayı görüntüle 10187
Böyle bir çılgınlık ancak senden beklenirdi üstad, Ben kendi adıma leke bırakacağından korktuğum için imtina ederdim bu oranla kullanmaktan. Güzel parlıyor makina. Yeni plakalıklada görsek iyiydi.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Böyle bir çılgınlık ancak senden beklenirdi üstad, Ben kendi adıma leke bırakacağından korktuğum için imtina ederdim bu oranla kullanmaktan. Güzel parlıyor makina. Yeni plakalıklada görsek iyiydi.
teşekkürler üstad @onurçiko konusu geldi bile. leke yapmıyor degil ama biraz ince çalışmak lazım. ben hallettim kısaca. yoksa bu ürün bitmez.

oguztiryaki

Acemi Detaycı
Üye
İl
SAMSUN

Ekli dosyayı görüntüle 10187
Ohh cok güzel olmuş valla bende kullaniyorum pw yi kullanim pratikliği iyi parlaklikta güzel ben seviyorum : utandım :)

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum

Bugün edindiğim gösterge paneli geldi. Çerçevesi henüz gelmediği Kodlamalarını yapmak için araca tanıdığım bir elektrikçi yardımıyla montajını gerçekleştirdim.

Kadran çalışmasına rağmen bütün fonksiyonları düzgün olmasına rağmen 4 tane hata vermekte.

Bunlardan

1.) aracımın kadrana verdiği tepki bu benim parçam değil demek oldu. Ecu da karşılığını bulamıyor. Bundan dolayı Error Prog hatası verdi

2) Km bilgisi normalde benim aracım 10.524 km deyken kadranın km si 23.400 km de km bilgisi abs beyni üzerinde ecuda yazılı ama bir türlü ordan çekemedi. 23.400 de inatla bekliyor

3) Km bilgisi yükseldiğinden dolayı yeni ekranda aracın durdurun hatası veriyor çünkü, bakım olmamış gibi algılıyor yağ seviyesi kötü durumda gibi algılıyor. Bundan dolayıda stop işareti sönmüyor.

4) El freni kadranın söküldüğü araçta otomatik olduğu için bundan dolayı arıza ışığı yakıyor bunun ayarını bir yerden yaptım arıza ışığı minor hataya dönüştü ama hala yanmaya devam etti nerden ayar yapmam gerektiğinide buldum

Fakat çerçevesi elimde olmadığı için ve elimdeki cihazla ilk sorunları çözemediğim için eski analog kadranı geri monte ettik. Arıza ışıklarının hepsi yok oldu

Bir şekilde halledeceğim ama nasıl halledeceğim bilmiyorum Bugün böyle bir uğraş oldu benim için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Bugün edindiğim gösterge paneli geldi. Çerçevesi henüz gelmediği Kodlamalarını yapmak için araca tanıdığım bir elektrikçi yardımıyla montajını gerçekleştirdim.

Kadran çalışmasına rağmen bütün fonksiyonları düzgün olmasına rağmen 4 tane hata vermekte.

Bunlardan

1.) aracımın kadrana verdiği tepki bu benim parçam değil demek oldu. Ecu da karşılığını bulamıyor. Bundan dolayı Error Prog hatası verdi

2) Km bilgisi normalde benim aracım 10.524 km deyken kadranın km si 23.400 km de km bilgisi abs beyni üzerinde ecuda yazılı ama bir türlü ordan çekemedi. 23.400 de inatla bekliyor

3) Km bilgisi yükseldiğinden dolayı yeni ekranda aracın durdurun hatası veriyor çünkü, bakım olmamış gibi algılıyor yağ seviyesi kötü durumda gibi algılıyor. Bundan dolayıda stop işareti sönmüyor.

4) El freni kadranın söküldüğü araçta otomatik olduğu için bundan dolayı arıza ışığı yakıyor bunun ayarını bir yerden yaptım arıza ışığı minor hataya dönüştü ama hala yanmaya devam etti nerden ayar yapmam gerektiğinide buldum

Fakat çerçevesi elimde olmadığı için ve elimdeki cihazla ilk sorunları çözemediğim için eski analog kadranı geri monte ettik. Arıza ışıklarının hepsi yok oldu

Bir şekilde halledeceğim ama nasıl halledeceğim bilmiyorum Bugün böyle bir uğraş oldu benim için

Tamamlanınca tadından yenmez bekliyorum devamını kolay gelsin:dangeer:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Bunlardan

Hayırlı olsun. İyi bir yere gitmeniz gerekiyor bu iş için. Umarım hepsi çözülür.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara

Bunlardan

Hayırlı olsun çok süper işlem güle güle kullanın
Km ikinci el ekranda maalesef sabit kalıyor sadece sıfırda kodlanabiliyor
Kodlama işini çözerler iyi araştırmak lazım çözülemicek bişeyler değil bunlar
Çözülürse süper olur peşini bırakmayın hocam hasta oluyorum bunlara :)

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Hayırlı olsun çok süper işlem güle güle kullanın
Km ikinci el ekranda maalesef sabit kalıyor sadece sıfırda kodlanabiliyor
Kodlama işini çözerler iyi araştırmak lazım çözülemicek bişeyler değil bunlar
Çözülürse süper olur peşini bırakmayın hocam hasta oluyorum bunlara :)
Normalde ekranı monte eden diğer insanların biriylede görüştüm. araç 40000 km deymiş. kadran 5000 deymiş ilk montajdan sonra km arabaya göre kendini ayarlamış.

Dün akşam fark ettim abs beyninde odometer reset bölümü var ama abs beyninde. En kötü 23400 e kadar bekleyip ondan sonra takarım

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
Aynı sistem vw hayalet ekranlarda da mevcut.Taktığınız ekranın kmsi aracın km’sinden düşükse kadran km’yi doğru gösterecektir.Fakat kadrandaki km düşük olanı göstermeyecek bu km düşürmeye karşı bi çeşit önlem.Değiştirmeniz mümkün değil o yüzden.Ya sıfır ekran alınacak yada bu şekilde kabul edilecek.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Normalde ekranı monte eden diğer insanların biriylede görüştüm. araç 40000 km deymiş. kadran 5000 deymiş ilk montajdan sonra km arabaya göre kendini ayarlamış.

Dün akşam fark ettim abs beyninde odometer reset bölümü var ama abs beyninde. En kötü 23400 e kadar bekleyip ondan sonra takarım

Km neyse hataları çözerseniz çok iyi olur bulunduğunuz ilde olurmu bilmem ama Ankara ve İstanbulda bu işi çözerler diye tahmin ediyorum vag grup olsa araç çözülürde hondayı hiç bilmiyorum :)

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Aynı sistem vw hayalet ekranlarda da mevcut.Taktığınız ekranın kmsi aracın km’sinden düşükse kadran km’yi doğru gösterecektir.Fakat kadrandaki km düşük olanı göstermeyecek bu km düşürmeye karşı bi çeşit önlem.Değiştirmeniz mümkün değil o yüzden.Ya sıfır ekran alınacak yada bu şekilde kabul edilecek.
aracın biraz yürütülmesi lazım diyor bunu yapanlar fakat ben kadranı söktüm

renault grubunda ekrandan almıyor veriyi abs beyninden alıyor

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Km neyse hataları çözerseniz çok iyi olur bulunduğunuz ilde olurmu bilmem ama Ankara ve İstanbulda bu işi çözerler diye tahmin ediyorum vag grup olsa araç çözülürde hondayı hiç bilmiyorum :)

Honda değil o renault renault hemen bize diş gösteriyosun oralardan :komik:

frkozdmr

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Çok detaylı olmasada kısıtlı zamanda sabah 6'da kalkıp bizim aslanla biraz haşır neşir olduk. Ceviz baş aktör oldu işimi çok kolaylaştırdı, kirlerin canını okudu resmen. 20190215_094635.jpg
Screenshot_2019-04-28-15-14-28.png
Her eve lazım bu ceviz.
Demir tozlarına fb ile ateş ettim.
20190215_095446.jpg
Temizlik hızlıda olsa detaysız olmaz
20190428_073829.jpg
Camlar flowey S3
20190428_085309.jpg
Lastiklere meg endurence
20190428_083941.jpg
Mesai bizi bekler..
Son birkaç foto ile bitiriyorum. Herkese iyi pazarlar..
20190428_063342.jpg
20190428_085808.jpg
20190428_085446.jpg
20181101_125259.jpg
20181101_125319.jpg
20180712_170835 (1).jpg

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Çok detaylı olmasada kısıtlı zamanda sabah 6'da kalkıp bizim aslanla biraz haşır neşir olduk. Ceviz baş aktör oldu işimi çok kolaylaştırdı, kirlerin canını okudu resmen. Ekli dosyayı görüntüle 10297
Ekli dosyayı görüntüle 10298
Her eve lazım bu ceviz.
Ekli dosyayı görüntüle 10299
Ekli dosyayı görüntüle 10300
Camlar flowey S3
Ekli dosyayı görüntüle 10301
Lastiklere meg endurence
Ekli dosyayı görüntüle 10302
Mesai bizi bekler..
Ekli dosyayı görüntüle 10303
Ekli dosyayı görüntüle 10304
Ekli dosyayı görüntüle 10308
Ekli dosyayı görüntüle 10305
Ekli dosyayı görüntüle 10306
Ekli dosyayı görüntüle 10307
elinize saglık tertemiz olmuş. güzel günlerde kirletin iyi detaylar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok detaylı olmasada kısıtlı zamanda sabah 6'da kalkıp bizim aslanla biraz haşır neşir olduk. Ceviz baş aktör oldu işimi çok kolaylaştırdı, kirlerin canını okudu resmen. Ekli dosyayı görüntüle 10297
Ekli dosyayı görüntüle 10298
Her eve lazım bu ceviz.
Ekli dosyayı görüntüle 10299
Ekli dosyayı görüntüle 10300
Camlar flowey S3
Ekli dosyayı görüntüle 10301
Lastiklere meg endurence
Ekli dosyayı görüntüle 10302
Mesai bizi bekler..
Ekli dosyayı görüntüle 10303
Ekli dosyayı görüntüle 10304
Ekli dosyayı görüntüle 10308
Ekli dosyayı görüntüle 10305
Ekli dosyayı görüntüle 10306
Ekli dosyayı görüntüle 10307
Elinize sağlık, güzel temizlenmiş