Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Öne çıkan konu #2,601
Çok detaylı olmasada kısıtlı zamanda sabah 6'da kalkıp bizim aslanla biraz haşır neşir olduk. Ceviz baş aktör oldu işimi çok kolaylaştırdı, kirlerin canını okudu resmen. Ekli dosyayı görüntüle 10297
Ekli dosyayı görüntüle 10298
Her eve lazım bu ceviz.
Demir tozlarına fb ile ateş ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 10299
Temizlik hızlıda olsa detaysız olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 10300
Camlar flowey S3
Ekli dosyayı görüntüle 10301
Lastiklere meg endurence
Ekli dosyayı görüntüle 10302
Mesai bizi bekler..
Son birkaç foto ile bitiriyorum. Herkese iyi pazarlar..
Ekli dosyayı görüntüle 10303
Ekli dosyayı görüntüle 10304
Ekli dosyayı görüntüle 10308
Ekli dosyayı görüntüle 10305
Ekli dosyayı görüntüle 10306
Ekli dosyayı görüntüle 10307
Elinize saglik

frkozdmr

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çok detaylı olmasada kısıtlı zamanda sabah 6'da kalkıp bizim aslanla biraz haşır neşir olduk. Ceviz baş aktör oldu işimi çok kolaylaştırdı, kirlerin canını okudu resmen. Ekli dosyayı görüntüle 10297
Ekli dosyayı görüntüle 10298
Her eve lazım bu ceviz.
Demir tozlarına fb ile ateş ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 10299
Temizlik hızlıda olsa detaysız olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 10300
Camlar flowey S3
Ekli dosyayı görüntüle 10301
Lastiklere meg endurence
Ekli dosyayı görüntüle 10302
Mesai bizi bekler..
Son birkaç foto ile bitiriyorum. Herkese iyi pazarlar..
Ekli dosyayı görüntüle 10303
Ekli dosyayı görüntüle 10304
Ekli dosyayı görüntüle 10308
Ekli dosyayı görüntüle 10305
Ekli dosyayı görüntüle 10306
Ekli dosyayı görüntüle 10307
Ellerinize sağlık güzel temizlik olmuş. Özellikle bagaj kısmının öncesi sonrası müthiş :alkis:

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum

Gün geçmiyor ki bir davarın kurbanı olmasın arabam. Bu sabah fark ettim napılır hiç bir fikrim yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Boyayı baya ezmiş nasıl eski haline getirilebilir fikri olan varmı ?
Göçük olduğunda ısıyla düzeltiliyor ancak burada plastik deforme olmuş/ezilmiş gibi görünüyor. Geçen sene benim arabaya da arkadan dokundurduklarında arka bar tamponu ezmişti. Dışarı doğru bombe vardı. Isı tabancasıyla ısıtıp elle düzeltmeye çalıştılar. Biraz toparlandı ancak tam eski haline gelmedi.

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
dün b33 ile ön yıkama (beklentilerimin altında kaldı ne var ne yok indirecek derken biraz trafik filmi bıraktı 150 ml kullandım foamlance da)
tekkova yıkaması :) vp consantrated
jantlara da tekkovadan artan sampuanı araba fırcasıyla ovalama üzeri cillop (fırca sadece jantlara )
camlara s3
lastiklere sarp
iç aksama spritz
koruma olarak da koch pw ile göz kararı biraz sonax bsd karıstarark foam ile atrak eldiven ile yedirdim (karısım oranları belli deil :) )
malesef uygulama esnası ve öncesi fotolar yok mazur görün sadece finaller
bu arada pasparlak gözükse de arac hareler mevcut polisaj ihtiyacı var malesef :(
birdaha bsd yi hiçbir ürüne katmam. toz cekme performansını bir ürünle karıstırsak bile devam ettirebiliyor. bsd in ismi sonax toz magnet olarak deiştirilmeli :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
birdaha bsd yi hiçbir ürüne katmam. toz cekme performansını bir ürünle karıstırsak bile devam ettirebiliyor. bsd in ismi sonax toz magnet olarak deiştirilmeli :)
Pw ile pek uyum sağlamamış olabilir V07-BSD , P32-BSD gibi kombinasyonlarla keyifli hale geliyor :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Dün ön krom panjur çerçevesini 9 tl ye aldığım folyo ile kapladım,yarım kaput koruma filmini söktüm ve boyada bir farklılık oluşmadı koruma filmi 3m markaydı.bugünde kaputuma martı güzel bir imzasını bırakmıştı akşam iş çıkışı yıkadım Sonax turuncu şampuan ile iç kısımda alcantara deri kısımlarına koche chemie po polstar uyguladım.dışını parlatmak için turtle wax boya koruyucu uyguladım.lastiklere falken deri vinil koruyucu uyguladım 1 yıldır kullanıyorum lastiklere uygulandığında minimum 1 hafta yağmur yağsa dahi hiçbirşey olmuyor 3 hafta simsiyah kaldığını da deneyimledim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi