Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Maalesef ufak bir kaza yaptık geri geri gelen focus çamurluk ve kapıya vurdu

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.Boyasız göçük düzeltme ile halledilebilecek gibi görünüyor.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.Boyasız göçük düzeltme ile halledilebilecek gibi görünüyor.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun.
@Fiestadetail692 geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalar yaşatmasın.

Boya tahribatı görünmüyor. Belki küçük bir işlem ile düzelebilir.
Çok geçmiş olsun bencede arkadan masajla boyasız halledilir gibi duruyor.
Çok geçmiş olsun. Boyasız halledilir gibi duruyor.
Herkese Teşekkür ederim.Önemli olan can sağlığı.Bugün düzelttirdim hatta arkada bir göçük daha vardı onuda düzelttirdim %100 kurtulmadı ama olsun..

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum

Dün hazır hava iyiyken hızlı bir detaylı iç dış yaptık motor ve camlara ayrı girilmedi.

Mjjc’nin ayarını çözdüm fakat yoğunluk güzel olsada sanırım şampuan oranı olarak 1 litrede 50 ml az geldi gibi. O istediğim oranı hala tutturamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Dün hazır hava iyiyken hızlı bir detaylı iç dış yaptık motor ve camlara ayrı girilmedi.

Mjjc’nin ayarını çözdüm fakat yoğunluk güzel olsada sanırım şampuan oranı olarak 1 litrede 50 ml az geldi gibi. O istediğim oranı hala tutturamadım

Hangi şampuan?

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Cumartesi yıkamaya niyetliydim ama felaket rüzgar olduğundan vazgeçip içerye girdim. Uzun siredir akşımda olup havaların ısınmasına plan yaptığım tavanı vp carpet c. İle bi güzel sildim. Silme sırasında fırça olarak atkılı elbise fırçası ve küçük fırça kullandım. Rüzgardan dolayı içerde bile olsam zulum olduğundan dolayı planladığım fotoları çekemedim rve zor kaçtım. Sadece dar alanlar küçük yerler için çakmakla açı verdiğim eski sert diş fırçası vardı onunkini çekebildim tavsiye ederim.

Koltuklarda kapılarda şöyle bir üst tozu alacak şekilde geçildi.
Pazar günü arruk meteoroloji ustası olunca plan tuttu ve yıkamaya girldi sucaklar ve toz ve cuma günü yağmur çiselemesitle üstü damlacıklı kum izlerine girişildi.
Vp citrus ile geçilip durulama yapılmadan birazda denemek için foam lance ile 1L ye 35-40ml vp konsantre atıldı. M2 üzerine pinnacle signature üzerine ilk yıkamanında verdiği etki ile durularken bile harika bir temizlik ve su iticilik vardı. Bu sırada çok kirlenmeyeb jantlara önden vp billbery geçildi durulama öncesi farklı bir eldivenle şöyle bir silindi.
Arkasından çift kova cp konsantre girldi kurulanıp kapı içleri ve pedallara yine citrus ile geçilip sonlandırıldı.

Sohbet muhabbet bölümünde tam diyaloğunu yazdığım kısaca burdan da geçeyim.

Dağ başında piknik alanında silah atımına gelen polis arama yapmak istedi buyrun dedim içeri bakarken böyle temiz araba görmeyi özlemişiz derken arka kapıya sonra bagajı görüp
Bu arabada suç unsuru bulunmaz diyip iyi akşamlar dileyip gitti böylece temizlik resmi olarak tastiklenmil oldu

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Bugün izmirdeki arkadaşım Hobioto'dan ikimiz için ufak bir alışveriş yaptı.Koch chemie PW , Koch Chemie Rrr ve 3 lü kimyasala dayanıklı şişe aldı.şişelerin çok kaliteli olduğunu söyledi tetikleri yumuşak ve atım mesafesi gayet başarılıymış.Bayramda kavuşacağız tabi ürünlere.Ayrıca aracıma ön dynamic lip diye geçen ön ek parçayı ve spoiler çıtası(kulağı) nı boyattım,ön cama suntek (llumar ile aynı fabrika ürünü) film yaptırdım.Parçalar montaj yapıldı.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme: