Cumartesi yıkamaya niyetliydim ama felaket rüzgar olduğundan vazgeçip içerye girdim. Uzun siredir akşımda olup havaların ısınmasına plan yaptığım tavanı vp carpet c. İle bi güzel sildim. Silme sırasında fırça olarak atkılı elbise fırçası ve küçük fırça kullandım. Rüzgardan dolayı içerde bile olsam zulum olduğundan dolayı planladığım fotoları çekemedim rve zor kaçtım. Sadece dar alanlar küçük yerler için çakmakla açı verdiğim eski sert diş fırçası vardı onunkini çekebildim tavsiye ederim.
Koltuklarda kapılarda şöyle bir üst tozu alacak şekilde geçildi.
Pazar günü arruk meteoroloji ustası olunca plan tuttu ve yıkamaya girldi sucaklar ve toz ve cuma günü yağmur çiselemesitle üstü damlacıklı kum izlerine girişildi.
Vp citrus ile geçilip durulama yapılmadan birazda denemek için foam lance ile 1L ye 35-40ml vp konsantre atıldı. M2 üzerine pinnacle signature üzerine ilk yıkamanında verdiği etki ile durularken bile harika bir temizlik ve su iticilik vardı. Bu sırada çok kirlenmeyeb jantlara önden vp billbery geçildi durulama öncesi farklı bir eldivenle şöyle bir silindi.
Arkasından çift kova cp konsantre girldi kurulanıp kapı içleri ve pedallara yine citrus ile geçilip sonlandırıldı.
Sohbet muhabbet bölümünde tam diyaloğunu yazdığım kısaca burdan da geçeyim.
Dağ başında piknik alanında silah atımına gelen polis arama yapmak istedi buyrun dedim içeri bakarken böyle temiz araba görmeyi özlemişiz derken arka kapıya sonra bagajı görüp
Bu arabada suç unsuru bulunmaz diyip iyi akşamlar dileyip gitti

böylece temizlik resmi olarak tastiklenmil oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi