@buraktf kardeşim bu gün garajını açtı mini detay buluşmasında araçların içini temizledik sağolsun. 2 aydır içini de dışınıda temizlenemiştim epey bir kirlenmişti haliyle.
Kirli halinden bir kaç fotoğraf
Sofrayı hazırladıktan sonra temizlik işlemine geçiyoruz.
Paspasları kaldırıp detaylıca her yeri süpürdükten sonra taban halılarını 1:20 Valet Pro Carpet Cleaner ile sık sil şeklinde temizledim. Carpet cleaner gerçenten tam bir F/P ürünü uzun zamandır kullanıyorum.
Bütün plastik aksamları Valet Pro APC ile temizleyip nemli bezle üzerinden geçtim. Daha sonra Autobrite Pink Sheen ile koruma altına aldım. Pink sheen af spritze göre daha parlak bir finish bırakıyor ama 1 2 güne mat bir hale dönüyor. Berberlerdeki erkek parfümünü andıran bir kokusu var. Ben beğerek kullanıyorum.
Alcantarayı temizlemek için Koch Chemie Pol Starı 1:15 sulandırıp kullandım. Ürünü ben çok beğendim, alcantaraya herhangi bir zarar vermeden ve leke bırakmadan temizlik yaptı. Rahatsız etmeyen limonsu bir kokuya sahip. Alcantara temizliğini merak edenler için açıklama yapıyım; Koltukları süpürdükten sonra yumuşak bir fırça yardımıyla tek bir yöne doğru taradım, mikrofiber aplikatöre 4-5 fıs Pol Star sıkarak taradığım yöne doğru ürünü yedirerek sürdüm. Daha sonra nemli bir bezle aynı yönde tekrar ürünün fazlasını aldım. Koltuklar kuruduktan sonra aynı işlemi ters yöne doğru tekrarladım. Sonuç olarak ilk gün ki gibi oldu diyebilirim.
Derileri Valet Pro Leather Soap ile temizledikten sonra Gyeon Leather Coat ile koruma altına aldım.
Fitilleri orange degreaser ile temizledikten sonra Koch Chemie NanoMagicPlastCare ile koruma altına aldım.
Uygulama yaparken pek fazla fotoğraf çekemediğim için direk final fotoğraflarıyla devam ediyorum.
Bonus: @buraktf atmamış ben atayım dedim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi