Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #3,801
Volvo'yu dün yıkayacaktım bugün öğlen molasında yemekten feragat edip yıkama yaptım. Kıyamadığım cevize kıydım ve hakikaten temizlik kabiliyeti anlatıldığı gibi iyimiş :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bir arkadaşımın aracında po star deneme fırsatı buldum. Derileri 1/5 sulandırılmış po starla niveanin köpük yapma aparatina koyarak deri fircamizla derileri fazla uzmeyerek temizledim. Zaten deriler yeteri kadar yıpranmış elimizde boya olmadığından gerekli tamiri yapamadım zaten şuan hiç öle bir tecrübem de yok. Kumaş kısmında chemical Guys kumaş koltuk temizleyicisi ile sıkarak kumaş fırçasıyla fircaladiktan sonra mikrofiber bez ile sildim tam kurumadan fotoları çektim ama eskisinden iyi oldu.
Po star köpük yaparak kullandigimdan gayet ekonomik oldu. Elimde carpet de vardı ama kalan chemicalguys i bitirmeye çalışıyorum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
yalnız fotoğrafların kalitesi çok düşük çıkıyor sebebi VIP olmadıgımızdan galiba burdaki fotolardan cok daha iyi gözüküyor yoksa yapılan işlem. koltukların yanları o kadar yıpranmış gözükmüyor bndeki resimlerde.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bir arkadaşımın aracında po star deneme fırsatı buldum. Derileri 1/5 sulandırılmış po starla niveanin köpük yapma aparatina koyarak deri fircamizla derileri fazla uzmeyerek temizledim. Zaten deriler yeteri kadar yıpranmış elimizde boya olmadığından gerekli tamiri yapamadım zaten şuan hiç öle bir tecrübem de yok. Kumaş kısmında chemical Guys kumaş koltuk temizleyicisi ile sıkarak kumaş fırçasıyla fircaladiktan sonra mikrofiber bez ile sildim tam kurumadan fotoları çektim ama eskisinden iyi oldu.
Po star köpük yaparak kullandigimdan gayet ekonomik oldu. Elimde carpet de vardı ama kalan chemicalguys i bitirmeye çalışıyorum.

Koltuğun iç kısmı alakantraya benzettim. Koch chemie po yu oradada eahatlıkla kullanabilirsiniz.

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
Elinize sağlık 1

Elinize sağlık 1/5 oran da nivea köpük şisesiyle köpük oluyor mu?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
yalnız fotoğrafların kalitesi çok düşük çıkıyor sebebi VIP olmadıgımızdan galiba burdaki fotolardan cok daha iyi gözüküyor yoksa yapılan işlem. koltukların yanları o kadar yıpranmış gözükmüyor bndeki resimlerde.
Ben Tapatalk vip üyesiyim ama yüksek çözünürlükle foto yüklemek yine zor oluyor internet hızını beğenmiyor vs.vs

DENİZLİ

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Başka nasıl kaliteli foto yükleyebilirim

Tapatalk üzerinden değilde tarayıcıdan imgbb tarzı resim yükleme sitelerine yükleyip direkt paylaşma linkinide mesaj a fotoğraf ekle bölümünden paylaşabilirsiniz.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bugün muayeneye gittik 2 sene kafamız rahat
Geçmiş olsun :) , bende ay sonunda gideceğim. Şimdiden fren testi yüzünden stres oldum, malum makina sürekli 4ceker ben her sefer boşta kalacak tekerleklerin seyyar roller üzerinde olmasını talep ediyorum haliyle her sefer gerginlik oluyor. Sanki onun otomobili, birde birşey olmaz demiyorlar mi?

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bugün biraz iç temizliğe giriştim. Vaktim olmadığı için pek fotoğraf çekemedim.
Önce koltukları ve halıları uzun uzun süpürdüm sonra fırçalayıp tekrar süpürdüm. Ardından nivea köpük şişesine koyduğum pol starla koltukları üstten üstten bastırmadan ovalayıp nemli bezle sildim. Şişenin içine 1:10 oranında 10 ml polstar koydum tüm iç aksama yetti çok bereketli.

Koltukları alcantara ve çok kirli olmadığı için bariz bir fark olmadı ama yine de hoşuma gitti.
Kapı döşemelerini de yine polstar ile detay fırçasıyla temizledim.
Cam fitilleri gibi ufak ayrıntıları da atlamadan temizledim.
İç taraftaki fitillerden birinin rengi solmuş gibiydi valet pro black to the future uyguladım. Fitile uygulamak çok zor ister istemez dışarı kaçıyor hemen silmek gerekiyor.
Sonra torpido vites kolu etrafını da polstar ile temizleyip sildim.
Arabanın içinde uğraşmadığım alan kalmadı. Sadece halılara müdahele edemedim çünkü ıslatsam tekrar kurulama şansım yoktu. En son camları flowey ile temizleyip bitirdim.
Başka bir müsait zamanımda dış temizlik ile görüşmek üzere

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hafta sonu wax planet armageddon uygulamasını yapmıştım hafta içi yağmur yağdı biraz kirlendik. Bugün üstün körü su iticiliği görmek için aracımı yıkadım. Xiaomili modlu sechoyla flowey ev13 köpükleyüp su tuttum araca ve kirlerden eser kalmadı
Su iticiliği muazzam. Video kalitesi ne yaptıysan yükseltemedim.