Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #5,541
Dün yıkamıştım detaylı olarak biraz tozluyuz ama bugün rötuş işlemleri vardı eski sahibinden yadigar. Onları tamamladım hepsinin fotoğrafını çekmedim emsal iki yeri çektim. Yorumlarınızı merak ediyorum. (dükkanım yok münferit ve keyfi olarak :p

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Dün yıkamıştım detaylı olarak biraz tozluyuz ama bugün rötuş işlemleri vardı eski sahibinden yadigar. Onları tamamladım hepsinin fotoğrafını çekmedim emsal iki yeri çektim. Yorumlarınızı merak ediyorum. (dükkanım yok münferit ve keyfi olarak :p

Uygulama merkezi sayfasında gördüm birde aracı maşallah diyelim,ama davlumbazlara sizdeyken el atılsın :) emeğinize sağlık

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uygulama merkezi sayfasında gördüm birde aracı maşallah diyelim,ama davlumbazlara sizdeyken el atılsın :) emeğinize sağlık
Teşekkür ederim bu yasaklardan sonra lastikleri söküp jant lastik ve özellikle davlumbazla ilgileneceğiz. Birde davlumbaza ince bir kat siyah boya atmayı düşünüyoruz söküp inşallah memnun kalırım.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Teşekkür ederim bu yasaklardan sonra lastikleri söküp jant lastik ve özellikle davlumbazla ilgileneceğiz. Birde davlumbaza ince bir kat siyah boya atmayı düşünüyoruz söküp inşallah memnun kalırım.
Würthün siyah tampon boyası vardı bu dış alanlar için belki işinizi görebilir özel alan boyası olarak aklınızda bulunsun :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
bugün de daha önceden aldığım R1 jant temizleyiciyi 1/5 sulandırıp tchibo fırça ile jantlarımı temizledim basınçlı makina yoktu ona rağmen gayet yeterli oranda kirleri çıkardı,sıktığım beze de çok az kir kalıntısı geldi.Davlumbazlarıma fırça girmediği için temizlik yapamadım Sonra bagajı boşaltıp valet pro apc 1/20 sulandırılmış şekilde döşemeye uyguladım.stepneyi sildim içini süpürdüm.Gözüme uzun bijonlarım çarptı en yakın zamanda onları da boyayacağım
.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık. Davlumbazlar için soft 99 ürünü var bende. Davlumbaz koruması için almıştım fakat ilk sıktığımda boya olduğunu anladım malesef:) işinize yararsa ücretsiz gönderebilirim.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bugün de daha önceden aldığım R1 jant temizleyiciyi 1/5 sulandırıp tchibo fırça ile jantlarımı temizledim basınçlı makina yoktu ona rağmen gayet yeterli oranda kirleri çıkardı,sıktığım beze de çok az kir kalıntısı geldi.Davlumbazlarıma fırça girmediği için temizlik yapamadım Sonra bagajı boşaltıp valet pro apc 1/20 sulandırılmış şekilde döşemeye uyguladım.stepneyi sildim içini süpürdüm.Gözüme uzun bijonlarım çarptı en yakın zamanda onları da boyayacağım.

Ellerinize sağlık,güzel bir uğraş ve temizlik olmuş:alkis:
İmzada döşemeye ne güzel vurmuş öyle :hava:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ellerinize sağlık. Yalnız kafam kapıya takıldı. Sizden önceki sahibi kapıyı her açışta duvara vurmuş herhalde. O nasıl bir boya atmadır öyle....

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bugün de daha önceden aldığım R1 jant temizleyiciyi 1/5 sulandırıp tchibo fırça ile jantlarımı temizledim basınçlı makina yoktu ona rağmen gayet yeterli oranda kirleri çıkardı,sıktığım beze de çok az kir kalıntısı geldi.Davlumbazlarıma fırça girmediği için temizlik yapamadım Sonra bagajı boşaltıp valet pro apc 1/20 sulandırılmış şekilde döşemeye uyguladım.stepneyi sildim içini süpürdüm.Gözüme uzun bijonlarım çarptı en yakın zamanda onları da boyayacağım
.

Bu jantlar sokuldugunde balans kursunu artiklarini da sokmeniz daha hos bir goruntu elde etmenize yardim olacaktir :)

Elinize saglik.

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık. Yalnız kafam kapıya takıldı. Sizden önceki sahibi kapıyı her açışta duvara vurmuş herhalde. O nasıl bir boya atmadır öyle....
Teşekkür ederim her zaman kendim gibi bir kullanıcıdan araç almak istedim ama insanların umursamazlığı ve dikkatsizliği canımı çok sıkıyor. Otoparklarda kapısını açarken kapımıza vuran insanlardandı galiba bu arkadaşta. Sayısının giderek azalmasını umuyorum

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
.

Elinize sağlık güzel çalışma olmuş @omrslhmms söylediği gibi kurşun izlerini de giderirseniz içiniz bi rahat etmiş olur. Arka camdan pandizota yansıyan yazının gölgesine aşık olduk :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Authentic ile maketleri korumaya aldık:)
“Size uçuşla ilgili kısa bilgiler vermek istiyorum:
Balkondan havalanalı yaklaşık 1 dakika oldu. Halı seviyesinden 5 feet ve 1,5 metre yükseklikte seyretmekteyiz.
Uçuş rotamızı balkon, salon, koridor ardından da oturma odası olarak olarak belirledik.
Sağ tarafta televizyonu, sol tarafta perdelerin arasından A101'i bir iki dakikaya kadar görebileceksiniz. Saat 12:50 de oturma odasına varmayı planlıyoruz. Oturma odasında 23 derecelik güzel bir hava bizi bekliyor.”

:D:D:D:D

Son düzenleme:

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
“Size uçuşla ilgili kısa bilgiler vermek istiyorum:
Balkondan havalanalı yaklaşık 13 dakika oldu. Halı seviyesinden 5 feet ve 1,5 metre yükseklikte seyretmekteyiz.
Uçuş rotamızı balkon, salon, koridor ardından da oturma odası olarak olarak belirledik.
Sağ tarafta televizyonu, sol tarafta perdelerin arasından A101'i bir iki dakikaya kadar görebileceksiniz. Saat 12:50 de oturma odasına varmayı planlıyoruz. Oturma odasında 23 derecelik güzel bir hava bizi bekliyor.”

:D:D:D:D
Ahahahaha çok iyi hocam :heyecan:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İkame araca hızlı ve öfkeli bir detay yaptım:)
Benim aracın hali bu:yazik: göçük düzeltme ve arka çamurluklardaki ufak sürtükler için onarıma girdi usta parıldak araç görünce siz de çok titiz adamsınız ben de araba 3 gün geç çıkar ama tam çıkar dedi bekliyoruz bakalım:para:

Gelelim ikame araca 2019 fiat egea urban plus henüz 30 binde kliması iyi soğutuyor dikkatimi çekti:)

Öncesi kapı döşemesi

1:25 koch gs temizledik köpürttük efenim

Sadece kapının üst kısmı bezi tek yönlü bir tur geçtim çıkan kir

Temizlik sonrası

Direksiyon üzeri öncesi dikkat ederim temizlemeye:dangeer:

Sonrası

Dashboard a da el attık

Detaylara ince work stuff fırça ile müdahele ettim bu tarz ince yerler için ideal

Birkaç ince detay resmi

Emniyet kemerlerine el attı kardeşim bu arada

Direksiyona ve vitese af ile müdahele ettim araç da yeni olduğundan ötürü kir neredeyse hiç çıkmadı

Koruma olarak sonax matt effect kullandım

Bu arada arka kapılara tutamaklara güneşliklere de detay yapıldı ama oraları fotoğraflamadım
2 tane de final fotosu çektim:foto:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İkame araca hızlı ve öfkeli bir detay yaptım:)
Benim aracın hali bu:yazik: göçük düzeltme ve arka çamurluklardaki ufak sürtükler için onarıma girdi usta parıldak araç görünce siz de çok titiz adamsınız ben de araba 3 gün geç çıkar ama tam çıkar dedi bekliyoruz bakalım:para:

Gelelim ikame araca 2019 fiat egea urban plus henüz 30 binde kliması iyi soğutuyor dikkatimi çekti:)

Öncesi kapı döşemesi

1:25 koch gs temizledik köpürttük efenim

Sadece kapının üst kısmı bezi tek yönlü bir tur geçtim çıkan kir

Temizlik sonrası

Direksiyon üzeri öncesi dikkat ederim temizlemeye:dangeer:

Sonrası

Dashboard a da el attık

Detaylara ince work stuff fırça ile müdahele ettim bu tarz ince yerler için ideal

Birkaç ince detay resmi

Emniyet kemerlerine el attı kardeşim bu arada

Direksiyona ve vitese af ile müdahele ettim araç da yeni olduğundan ötürü kir neredeyse hiç çıkmadı

Koruma olarak sonax matt effect kullandım

Bu arada arka kapılara tutamaklara güneşliklere de detay yapıldı ama oraları fotoğraflamadım
2 tane de final fotosu çektim:foto:
Oh oh ellerine sağlık, temizlik kokusu buraya kadar geldi. :)