Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@EmirhanYigiter eline sağlık. Yarınkilerle komple konu açsaydık :terlisırıtan:
Bugün aracında değişiklik yapma, sonra gel Bi de burda böyle de ahahahaha. Neyse sustum sustum yarın bakarız :smilex:

@EmirhanYigiter eline sağlık kardeşim. Yine güzel parlamış gri :) okul başlamadan son çıkış uygulaması olmuş, bana da lazım :D benim beyaz da parlar mı acep :D

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Bugün aracında değişiklik yapma, sonra gel Bi de burda böyle de ahahahaha. Neyse sustum sustum yarın bakarız :smilex:

@EmirhanYigiter eline sağlık kardeşim. Yine güzel parlamış gri :) okul başlamadan son çıkış uygulaması olmuş, bana da lazım :D benim beyaz da parlar mı acep :D
Ne kadar parlar yarın göreceğiz. :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dün 2 saat Duster ile uğraştım. Ekim ayında hava sıcaklığı 30 küsür derece olunca 2 saatte durduk yere suya düşmüş gibi ter içinde kaldım. :(
Sonuç, 1 adet iç-dıi plastik-lastik-deri-vinil..vs bakım ürünü, 1 adet cila'yı ve 1 adet 25ml numune şampuanı tükettim.
1 adet jant temizleyicisini de bitirimenin eşiğine getiredim. 1 sefer daha kullanınca onu da bitirmiş olacağım.
Videolar da çektim :) Zaten video çekmekten de süre uzadı. En fazla 1 saatte bitiririm diye planlamıştım ama tutmadı.

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bizim ufakligin farlarindaki çizikler hep aklımdaydı ama led dönüşüm sonrası iyice gözüme batmaya başlamıştı.zımpara vs almadigim
İcin elim değmemişti ama bugün deneme amaçlı Megiuars ultimate compound ile bir deneme yaptım el ile bile alınıyor ciZikler. Şarjlı ile de daldım tabi ama el ile bile alındığına göre bayağı yumuşak bir verdiği var. Tatmin edici sonuç aldım hafta sonu bütün farlara dalacağım. Ayrıca toyotanin kapı içi plastikleri ve direksiyonunu ne yaptiysam matlastiramamistim. KC nin bir cabin bakım ürünü(kusura bakmayın ismini hatirlayamadim suan ) kullandığımda iyice parladı ama sonra auto finesse spritz de matlastiramamisti. Mercedes’in direksiyonunu süper matlastirdigini hatirlayip colourlock deri kalkani uyguladım ve süper sonuç aldım. Biraz pahalıya gelecek ama Haftasonu yine tümüne dalacağım. :) herkese sevgiler kolaylıklar

Son düzenleme:

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Bu gün hanımın arabasına daldım. Çok sıkmamak adına kullandığım ürünler (coğu kendi aracıma kullanmadığım görece ucuz ürünler ) :
auto glym class polish
wurth active clean
Wurth döşeme koruma spreyi
Soft 99 nano hard trim ürünü vallet pro şampuan
Vallet pro apc ve wurth motor temizleme spreyi
Sonax bsd
Ayrıca kromlara jet seal
Elinize sağlık.Özellikle motor temizliği dikkatimi çekti.Würth sprey bende de var 2 şişe halen kullanmak nasip olmadı.Uygulama sırasında ve sonrasında ekstra bir işlem yaptınızmı,fırçalama-silme vs..

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık.Özellikle motor temizliği dikkatimi çekti.Würth sprey bende de var 2 şişe halen kullanmak nasip olmadı.Uygulama sırasında ve sonrasında ekstra bir işlem yaptınızmı,fırçalama-silme vs..
Hocam merhaba Ben bir şişe ürünü motora bocaliyorum sonra bi 5 dk bekleyip hava tutup biriken fazla ürünü alıyorum sonra siliyorum. Haftada bir aracı yikarkende yine mutlaka hava tutuyorum tozlanan yerleri plastiğe uygun elimde ne ürün varsa siliyorum. Bu bazen hızlı cila benzeri urunler de olabiliyor :)

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fitillerdeki lekeleri hiçbir şekilde çıkaramamış, hatta hızlı soru cevapta da sormuş yanıt alamamıştım;

Sonuç; Ceviz apc :para::tesekkurr:

Hocam bir katkı da benden gelsin ozaman . O fitillerden bir dönem nefret ediyordum lekeleri ne yaptıysam çıkaramiyordum ve ben çareyi m600 tinerde buldum. Tertemiz yapıyor. Üzerine bir de lastik bakım ürünlerinden biri uygulanınca sıfırlanıyor :)

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hocam bir katkı da benden gelsin ozaman . O fitillerden bir dönem nefret ediyordum lekeleri ne yaptıysam çıkaramiyordum ve ben çareyi m600 tinerde buldum. Tertemiz yapıyor. Üzerine bir de lastik bakım ürünlerinden biri uygulanınca sıfırlanıyor :)
Tavsiye için teşekkürler :) ,

bunlar yaklaşık bir yıldır var, sebebini bir türlü bulamadım; demir tozu temizliyicilerden şüpheleniyorum ama bir tarafta var diğer tarafta yok, kronik de olabilir ilginç bir lekeydi :)

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tavsiye için teşekkürler :) ,

bunlar yaklaşık bir yıldır var, sebebini bir türlü bulamadım; demir tozu temizliyicilerden şüpheleniyorum ama bir tarafta var diğer tarafta yok, kronik de olabilir ilginç bir lekeydi :)
F30 umda çok sık yaşadığım bir problemdi bence daha çok kireç lekesi diye düşünüyorum. Rica ederim :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Subaru'ların orijinal panasonic marka aküleri çok uzun ömürlü olmuyor. 5 sene sonra akü sizlere ömrü oldu. Yetkili servis mutlu takıyoruz dedi. Fiyat aldım dur birde dışarı sorayım dedim. Bu sabah ümraniye'de doğan akü sanayi diye bir yerden mutlu marka akü aldım ve orada taktırdım.
Sonra da servise gittim. Ön diskler ve fren balataları değişti. Toplam 4325 TL(kdv dahil) bir tarafıma kaçmış oldu. Bu döviz kurları ile işin suyu çıkmış.Balataların fiyatı disklere yakın olmuş. Cadde motor'u sevdiğim için oraya gidiyorum. Dışarıda yetkisiz bir yere gitmek hoşuma gitmiyor. Birde dönüp dolaşıp orjinal parçaları ya bayraktar'dan ya da cadde'den alıyorlar. Ali Veli, Veli Ali aynı şey oluyor.
Disk değişimi sırasında video çekeyim dedim. Sağolsun telefon hafızası bitmiş. Yarım yamalak oldu. Belki düzenler paylaşırım.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Subaru'ların orijinal panasonic marka aküleri çok uzun ömürlü olmuyor. 5 sene sonra akü sizlere ömrü oldu. Yetkili servis mutlu takıyoruz dedi. Fiyat aldım dur birde dışarı sorayım dedim. Bu sabah ümraniye'de doğan akü sanayi diye bir yerden mutlu marka akü aldım ve orada taktırdım.
Sonra da servise gittim. Ön diskler ve fren balataları değişti. Toplam 4325 TL(kdv dahil) bir tarafıma kaçmış oldu. Bu döviz kurları ile işin suyu çıkmış.Balataların fiyatı disklere yakın olmuş. Cadde motor'u sevdiğim için oraya gidiyorum. Dışarıda yetkisiz bir yere gitmek hoşuma gitmiyor. Birde dönüp dolaşıp orjinal parçaları ya bayraktar'dan ya da cadde'den alıyorlar. Ali Veli, Veli Ali aynı şey oluyor.
Disk değişimi sırasında video çekeyim dedim. Sağolsun telefon hafızası bitmiş. Yarım yamalak oldu. Belki düzenler paylaşırım.
5 sene gittiyse iyi.benim 5 senede 2. akü bitti şimdi yine servisteyim. 4-5 gün çalıştırmadım arabayı,akü sizlere ömür. Bu Hondalarda akü büyük sıkıntı