Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Arkadaşlar,
Sizleri Dudullu class petrole davlumbaz temizliğine davet ediyorum,

Davlumbazlari çimdim,yudum,gıp gıcır ettim.

Hocam böyle detay olmaz, yenisini alıp temizledim diyorsunuz :)

Bu arada sıfır mı temiz hali midir sorsan anlaşılmaz. Temizlik yaptıysanız ne ürün kullandınız ki

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
hocam yenisini alıp taksa takarken eli kirlenir bulaşır yeni parçaya bunda o da yok :gulumsemex: maşallah ... ama evet sonunda kirli yer gördük araçta.. hiç olmadı bu:basx::basx:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bugün köydeki aracın antifirizini yeniledim hava filtresini değiştirdim bunları yapmışken motoruda temizlemeye karar verdim
Koch chemie gs
koch chemie motorplast
Valet pro fırça
Eğik boyunlu fırça
Ve çeşitli mikrofiber bezler kullandım
Sonucu sizinle paylaşıyorum
Ellerinize sağlık :sarılx:

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Demirtozu kil ve boya düzeltme işlemlerine başladım. Uzun bir süredir dewaltı hiç kullanmıyordum ama bu araçta durum içler acısı orbitalden istediğim sonucu çıkartamadım bende rotary ve keçe ile giriştim :) koch H9 ile tek kat öncesi ve sonrası.

Ayrıca detaylı bir konu isteriz hocam :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Görüntüsünü çok beğendiğim bir lastik parlatıcı bırakayım buraya @Sefa46 hocamın hediye gönderdiği “Meguiars All Season Dressing “ lastiğin kendi orjinal görüntüsüne yakın satin mat bir yapısı var benim gibi parlak sevmeyen arkadaşların hoşuna gidebilir :) uygulamadan 1-2 sonra kuru havada yol yapmış hali

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Görüntüsünü çok beğendiğim bir lastik parlatıcı bırakayım buraya @Sefa46 hocamın hediye gönderdiği “Meguiars All Season Dressing “ lastiğin kendi orjinal görüntüsüne yakın satin mat bir yapısı var benim gibi parlak sevmeyen arkadaşların hoşuna gidebilir :) uygulamadan 1-2 sonra kuru havada yol yapmış hali

s3 şahane duruyor maşallah. renk de araca yakışır ateşli kombinasyonda olmuş :D diskler zaten ben buradayım diyor jantın arasından.

hı pardon ya konu lastik parlatıcıydı, odağım kaymış :D :D : D dayanımı nasıldır bu ürünün endurance'a göre? matlığı hoşmuş baya :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
s3 şahane duruyor maşallah. renk de araca yakışır ateşli kombinasyonda olmuş :D diskler zaten ben buradayım diyor jantın arasından.

hı pardon ya konu lastik parlatıcıydı, odağım kaymış :D:D : D dayanımı nasıldır bu ürünün endurance'a göre? matlığı hoşmuş baya :)
Dayanimi guzel endurance ile ayni boncuklanmasi ve su itisi de guzeldir :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

hı pardon ya konu lastik parlatıcıydı, odağım kaymış :D:D : D dayanımı nasıldır bu ürünün endurance'a göre? matlığı hoşmuş baya :)
Teşekkürler hocam gerekli açıklamayı Sefa hocam yapmış :)