Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
gif indir link

sol arka kapıda ufak bir kapı göçügüm oldu geçen gün. Folyo da zarar görmüştü. Bugün sabah önce göçük işi sıfır hata ile yapıldı sonra Stek dynoshild kaplama yenilendi. Ben de rupes orbital ile tüm araca jetseal uyguladım. Sanayi İsleri candır. Psikoloğa gerek kalmaz :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba arkadaşlar
Bugün köyde traktörü yıkadım temizledim
Sizlere sunuyorum

Tarlaya nasıl sokarım motoru burası muamma :terlisırıtan:
Eline, emeğine sağlık :) Yanlız bu birgünlük iş değil yani en azından ben 1 günde yapamam. Ha birde bu hali ile ben tarlaya anca toprak kuru olduğunda çıkarırdım :D :D :D

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline, emeğine sağlık :) Yanlız bu birgünlük iş değil yani en azından ben 1 günde yapamam. Ha birde bu hali ile ben tarlaya anca toprak kuru olduğunda çıkarırdım :D:D:D
Teşekkür ederim hocam
Bir günde ama bittim :)
Benzinlikte çamurunu indirdim evde detayını yaptım benzinlikte 7 tl attım otomata anca çamuru indi
Bugün motosikletle gittim kirlenmesin diye :sırıtan1:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim hocam
Bir günde ama bittim :)
Benzinlikte çamurunu indirdim evde detayını yaptım benzinlikte 7 tl attım otomata anca çamuru indi
Bugün motosikletle gittim kirlenmesin diye :sırıtan1:
Şimdi benzer paradox bende oldu. Her iki otomobilde cillop gibi tertemiz oldular. Hanıma dedimki yarın market, bakkal, çakkal...vs işin var mı? Yok dedi rahatladım. Niye, çünkü yarın hava durumu yağışlı gözüküyor :D :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aracım için koltuk arkası koruma ve koltuk logolu koltuk başlık kaplaması aldım,
Malzeme kaliteleri çok iyi olduğunu söylemeliyim,

Kurşun geçirmez sırtlık mı adın ne yaptın :D :D
Şaka bir yana, güle güle kullan :)
Bence otomobil artık kendini tiguan hatta tuareg sanmaya başlamıştır :)

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Malzeme iyi duruyor gerçekten. Link var mi acaba
TRY 70.91 40%OFF | Ford yeni Toyota Volkswagen araba koltuğu arkalığı deri anti-kick pad koruyucu kapak çocuk anti-kirli saklama bölmesi
6.9US $ 40% OFF|Ford's new Toyota Volkswagen car seat backrest leather anti kick pad protective cover children's anti dirty storage compartment|Anti-Child-Kick Pad| - AliExpress

TRY 23.56 | 1 adet sıcak araba kafalık kapak Hyundai için fit Chevrolet Nissan Opel Renault BMW Suzuki Toyota Honda Peugeot Mitsubishi araba şekillendirici
2.98US $ |1PCS Hot car headrest cover fit for Hyundai Chevrolet Nissan Opel Renault BMW Suzuki Toyota Honda Peugeot Mitsubishi Car Styling|Car Stickers| - AliExpress

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
ben bişey yapmadım ama üst üste 2 yıl eşim okuldan döndüğünde lastiğimiz patlamış oluyor.çocukların günahını da almak istemiyorum ama hep sağ arka lastik ve tam ortadan vida giriyor.Hayırlısı diyorum ne yapayım.kışlıkları erken söküp yazlıklara geçtim.yama yaptırdım seneye bakacağım tutmuş mu tutmamış mi,ona göre yeni kışlık alacağım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
ben bişey yapmadım ama üst üste 2 yıl eşim okuldan döndüğünde lastiğimiz patlamış oluyor.çocukların günahını da almak istemiyorum ama hep sağ arka lastik ve tam ortadan vida giriyor.Hayırlısı diyorum ne yapayım.kışlıkları erken söküp yazlıklara geçtim.yama yaptırdım seneye bakacağım tutmuş mu tutmamış mi,ona göre yeni kışlık alacağım.

Bende bu sabah arka lastikten çivi çıkarttım. 1 hafta da 2 çivi vakası hocam bende de:smilex:

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Yakın bir arkadaşımın yeni aldığı yamaha mt25 motoruna flowey b33 ile ön yıkama yaptım ardından vp concentrated ile çif kova yıkamasını yaptım
Kurulama havlusu ve bim bezi ile kuruttuktan sonra içeri alıp hava ve bim bezi eşliğinde detayları kuruttum
Gaz yağı ve eski bez eşliğinde zinciri temizledim, kuruttum ve motul c4 ile o ringleri yağladım
Carpro eraser ile bütün yüzeyleri gectikten sonra mat bölümlere nanolex SI3d matte ile koruma altına aldım
Jantları carpro dlux ile koruma altına aldım 24 saat 25 derecede kürlesmenin ardından final fotoğraflarını sizinle paylaşıyorum

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

hocam öncelikle çok geçmiş olsun..park modu bulunan yani 24 saat kayıt yapan araç kamerası kullanabilirsiniz. bu gibi durumlarda çok işe yarıyor. viofo a129 modelini de tavsiye ederim bi inceleyin isterseniz. hem trafikte hem park halinde işinize ne zaman yarayacağı belli olmuyor. bence araçlarımız için gerekli önemli aksesuarlardan bir tanesi..

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
hocam öncelikle çok geçmiş olsun..park modu bulunan yani 24 saat kayıt yapan araç kamerası kullanabilirsiniz. bu gibi durumlarda çok işe yarıyor. viofo a129 modelini de tavsiye ederim bi inceleyin isterseniz. hem trafikte hem park halinde işinize ne zaman yarayacağı belli olmuyor. bence araçlarımız için gerekli önemli aksesuarlardan bir tanesi..
teşekkür ederim kameram var ancak pilli olduğundan şarjdaydı maalesef.24 saat kayıt yapıyor ancak sadece önde.arkaya da dediğiniz gibi a129 alıp olabilir.yada arkaya pilli olanı öne se a119 v3 alıp bu işi çözebilirim