Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aracımın içini temizledim. Süpürdüm, plastik aksamları sonax extreme ile temizledim-koruma altına aldım, koltukları da Valet pro carpet cleaner ile şöyle bir sildim.

Ön göğüste bir test yapmıştım zamanında. O testten sonra meguiars trim detailer çıkmak bilmedi. 2 kere apc ile temizledim, kaç kere spritz geçtim hatırlamıyorum.

Meguiars trim detailer görüntüsü

Bu görüntüyü sonax extreme torpido temizleyici ve koruyucu giderdi. Evet ben de çok şaşırdım. Apc nin üstesinden gelemediği lekeyi giderdi.

Temizlenmiş görüntüsü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emeğine sağlık Can aracın trimler sıfır araç gibi yeni ve doğal görünüyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aracımın içini temizledim. Süpürdüm, plastik aksamları sonax extreme ile temizledim-koruma altına aldım, koltukları da Valet pro carpet cleaner ile şöyle bir sildim.

Ön göğüste bir test yapmıştım zamanında. O testten sonra meguiars trim detailer çıkmak bilmedi. 2 kere apc ile temizledim, kaç kere spritz geçtim hatırlamıyorum.

Bu görüntüyü sonax extreme torpido temizleyici ve koruyucu giderdi. Evet ben de çok şaşırdım. Apc nin üstesinden gelemediği lekeyi giderdi.

Temizlenmiş görüntüsü

Can hocam Eline saglik Meguiars Trim Detailer aslinda bir nevi plastik aksam yenileyici bir ürün Torpido vs yerlere pek uygun degil Kapi ici ic plastikler icin uygun aslinda test iyi oldu bunca zaman etkisini kaybetmemis olmasi da bence ürün ün dayanimini gösterir :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Can hocam Eline saglik Meguiars Trim Detailer aslinda bir nevi plastik aksam yenileyici bir ürün Torpido vs yerlere pek uygun degil Kapi ici ic plastikler icin uygun aslinda test iyi oldu bunca zaman etkisini kaybetmemis olmasi da bence ürün ün dayanimini gösterir :)
Kesinlikle aynı kategoride değil ancak yine de denemek için seriye ekledim. Eklemez olaydım. İç mekanda inanılmaz bir dayanıklılık gösterdi. :gulumsemex:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Temizlenmiş görüntüsü

can bey elinize saglık. güzel temizlik olmuş .
meg. olayında geçmiş olsun diyelim. aslında üründen ziyade bahsedilen test aşamalarından biri olan ''görünmeyen bir yerde test edin'' söylemini anmadan geçmemek gerek. işte tam da yaşadıgınız buna güzel -üzücü bir sorun-örnek yaşatmış. neyseki sonax benim hiç hoşuma gitmeyen matlaştırma egilimini gerçekleştirmiş meg. gibi başarısını göstermiş.
sonax köpürebiliyor ve hatta güzel bir temizlik yetenegide var. lakin ben pek sevmem. ( benim araç için geçerli) sert plastiklerde takılma egilimi sergiliyor bu matlaştırma efekti.

iyi detaylar.

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Haftasonu bir süre önce aldığım ince süpürge aparatını deneme fırsatım oldu.

Özellikle göğüs ve konsolda bez ile temizleyemediğim yerler de başarılı buldum.

Hedef bölge çerçevenin etrafı.

Öncesi:

Sonrası:

Ön cam havalandırma ızgarası kirli:

Ön cam havalandırma ızgarası temiz:

Kıllar sayesinde pallerin de tozunu alabiliyor. Plastik kalitesi çok iyi değil. Dikkatli kullanılmazsa kırılabilir hissi bıraktı bende. Sonuç olarak 50 TL ye aldığım bu ürünü tavsiye ederim.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
:)
Ben banttan çıkarken çekilmiş fotoğraf sandım , hayırlı olsun :)
Abi teşekkür ederim. Bakmaya gelen arkadaşın nutku tutuldu pazarlık bile yapamadı, soracaklarını unuttu pazartesi noterde görüşelim dedi :) detay aşkının faydasını bu zamana kadar aldığım araçların hepsinde satarken fazlasıyla gördüm.

Hayırlı olsun. Cidden parlaklık dikkat çektiren cinsten :begenixx:
Çok teşekkür ederim can hocam.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Haftasonu bir süre önce aldığım ince süpürge aparatını deneme fırsatım oldu.

Özellikle göğüs ve konsolda bez ile temizleyemediğim yerler de başarılı buldum.

Hedef bölge çerçevenin etrafı.

Öncesi:

Sonrası:

Ön cam havalandırma ızgarası kirli:

Ön cam havalandırma ızgarası temiz:

Kıllar sayesinde pallerin de tozunu alabiliyor. Plastik kalitesi çok iyi değil. Dikkatli kullanılmazsa kırılabilir hissi bıraktı bende. Sonuç olarak 50 TL ye aldığım bu ürünü tavsiye ederim.
İnceleme için teşekkürler Bu setten edinmek gerek tam ince işçilik.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İnceleme için teşekkürler Bu setten edinmek gerek tam ince işçilik.

Nasıl ya, sende yok mu ? Bende rayen marka olanından var. Kaç sene önce kıbrısta görüp almıştım, bir gün elbet işime yarar demiştim ve çok da işimi gördü :)