Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #761
@Ozgur_gs_91 ellerine sağlık. Magifoam köpüğü çok güzel görünüyor.

@Emre Mert geçmiş olsun nazar mı değdi yoksa önceden mi vardı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Geçen haftasonu cenaze, bu haftasonu hastalık ve yağmur nedeniyle yıkama işi yattı.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
SubaruOutback' Alıntı:
Geçen haftasonu cenaze, bu haftasonu hastalık ve yağmur nedeniyle yıkama işi yattı.

Başın sagolsun hakan

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
SubaruOutback' Alıntı:
Hakan abi başın sağolsun.

Eraycan' Alıntı:
@Emre Mert" Gecmis olsun nazar mi degdi ne oldu?

@"SubaruOutback abi basın sagolsun
Teşekkür ederim.İşyerinde araçların park edildiği alan dar.Manevra yaparken dikkat etmek gerekiyor.Komşumuz Ford Transit aracıyla geri gelirken çarpmış.Sürgülü kapı ve çamurluk ise diğer komşumuzun eseri.Bir yere kadar gidip gelmiş bizim araçla.90 derecelik dönüşü dar açıyla yapınca direğe çarpmış.Sağ tarafa da sanırım bir aracın aynası sürtmüş.Boydan boya siyah bir çizik vardı.Kaportacı pastayla çıkartmış fakat belli açılardan görünüyor.Tekrardan polisaj yapmam gerekecek.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sağolun beyler, anneannem'i kaybettik. Durumu iyi değildi o nedenle de kendimizi zaten hazırlamıştık :( Çekmedi, çektirmedi diye düşünüyorum. 97 yaşında doğum gününden önce vefat etti.
30'dan sonra günler frensiz şekilde ilerliyor. Zaman göreciliymiş gerçekten, okulda sevmediğim derste, askerde nöbette, sevimsiz bir davette, toplantıda...vs'de akrep, yelkovan aynı yerde çakılır gibi olurdu ama şimdi bakıyorum saatler saniye, yıllar gün hızında gidiyor :(

Neyse, bugün kafa dağıtmaya diye niyetlemiştim, sabahtan beri araıklarla yağmur yağıyor o nedenle evde kendime notlar çıkarıyorum.

Hali hazırda incelemesini sürdürdüğüm en az 5 ürün var. Yayınlamak istediğim en az 5 konu var :) Bu hafta tamamen yağışlı gösteriyor. Plan yapmadım, kısa süre içinde bombardıman yaparım diye düşünüyorum :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@SubaruOutback  başın sağolsun abi.. :(

bsurel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
@SubarıOutback başınız sağolsun abi allah sabır versin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
@SubaruOutback başın sağolsun abi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@SubaruOutback başınız sağolsun. Zaman uçuyor gidiyor. Şairin dediği gibi bâki kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş.

ProtechPlus

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]@[/font][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]SubaruOutback başınız sağolsun abi Mekanı Cennet Olsun..[/font]

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sağolun beyler, kusura bakmayın, konun seyrini değiştireceğim aklıma gelmemişti. Konumuza dönersek, bugün Gyeon Wet Coat Essence'ların son durumlarına baktım. 2 haftadır gözlemlediğim lastik parlatıcısının durumu ile ilgili paylaşım yapacağım.

Dün akşam pek halim yoktu, camdaki yağmur kaydırıcıyı silip başka birşey uygulayacaktım. Neyse, bu hafta videolara kaldığım yerden devam :)