Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #801
Haftasonu havaların iyi olmasını fırsat bilerek epeydir ilgilenme fırsatı bulamadığım bisikletimi elden geçirdim. Evvela Ceviz ile genel temizliğini yaptım. Sonrasında zincirini 3d orange degreaser ile temizledim. Daha sonra tekrar yağlayıp tel gerginliklerini ayarladım. Benzin olmuş neredeyse 7 lira. Bundan sonra fora iki teker.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Haftasonu havaların iyi olmasını fırsat bilerek epeydir ilgilenme fırsatı bulamadığım bisikletimi elden geçirdim. Evvela Ceviz ile genel temizliğini yaptım. Sonrasında zincirini 3d orange degreaser ile temizledim. Daha sonra tekrar yağlayıp tel gerginliklerini ayarladım. Benzin olmuş neredeyse 7 lira. Bundan sonra fora iki teker.
Benzin zamlarindan sonra benimde iki tekerli bir alternatif bulmam gerekiyor sanirim :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bisiklet güzelmiş valla.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık bu bisikletin aynı model aynı renk farklı markası bendede var. Güzel bisiklet

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

bu yeni trekking city modellerini çok begeniyorum. renkler çok uyumlu akort ayarı yapmayı bilmeniz büyük avantaj. iki teker başka birşey. :cool: hiç bir şeye degişmem.;):cool::cool:

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
image.jpeg acemi detaycı olarak ayrıntılı fotolarım yok ama sız degerlı form uyelerınden aldıgımız gordugumuz uygulamaları yavas yavas uygulamaya calısıyorum merakla aldıgım sıtemızın urunu cevızı deneme fırsatı oldum urunu bende secho ile tozlu arabama uyguladım on yıkama olarak duruladıktan sonra cıft kova uygulayamsamda tek kovada bıle ısımı bayabı kolaylastırdı ortak tanı urun cabuk bıtıcek galıba Urunu hazırlayan ulastıran herkese cok tesekkurederım

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
bu yeni trekking city modellerini çok begeniyorum. renkler çok uyumlu akort ayarı yapmayı bilmeniz büyük avantaj. iki teker başka birşey. :cool: hiç bir şeye degişmem.;):cool::cool:
Kesinlikle bisikletin keyfi başka. Bir de dediğiniz gibi bu trekking modellerin kadro mimarisi yorulmadan sürüşe odaklı olduğu için ayrı bir keyif veriyor. Daha öncesinde Cannondale caad8 vardı ama şehir içinde mazgallar şu bu derken ızdırap oldu ben de satmak zorunda kaldım. Bundan her konuda oldukça memnunum. Hatta Likya yolunun bir kısmını gitti bu bisiklet.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Kesinlikle bisikletin keyfi başka. Bir de dediğiniz gibi bu trekking modellerin kadro mimarisi yorulmadan sürüşe odaklı olduğu için ayrı bir keyif veriyor. Daha öncesinde Cannondale caad8 vardı ama şehir içinde mazgallar şu bu derken ızdırap oldu ben de satmak zorunda kaldım. Bundan her konuda oldukça memnunum. Hatta Likya yolunun bir kısmını gitti bu bisiklet.
yol bisikletleri ( eski adıyla yarış bisikletleri ) çok zahmetli . kaskı mayosu ayakkabıları derken. kullanım için bile ön bir hazırlık gerektirmekte. :(
ülke yolları trafik bilinçsizligi gibi etkenleri katmaya gerek bile kalmıyor. gerçi ortak sorun bunlar.:mad:

ama bu modellerde bi kask oldu bitti . günlük kıyafetlerle kullanımı çok avantaj.:)

bisiklet 28'' olunca birde ön-arka bagajlarla çanta ve heybeleri göremeyince turcu oldugunu çıkaramadım. :)
keyifli sürüşler , güzel günlerde olsun . ;) kadronuza taş deymesin :p

eski bir bisikletçi olarak kesinlikle haklısınız iki tekerin muhteşemliği ve akort ayarı:)
abi sende de yok yok . zevkler ortak .:) eski nedemek . bisikletin yaşı olmaz .;)
;)
çinli seramik ne durumda haberleşemedik. burdan devam ederiz artık

saygılarımla .

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Ekli dosyayı görüntüle 188 acemi detaycı olarak ayrıntılı fotolarım yok ama sız degerlı form uyelerınden aldıgımız gordugumuz uygulamaları yavas yavas uygulamaya calısıyorum merakla aldıgım sıtemızın urunu cevızı deneme fırsatı oldum urunu bende secho ile tozlu arabama uyguladım on yıkama olarak duruladıktan sonra cıft kova uygulayamsamda tek kovada bıle ısımı bayabı kolaylastırdı ortak tanı urun cabuk bıtıcek galıba Urunu hazırlayan ulastıran herkese cok tesekkurederım
Elinize saglik cok camur yoksa 1:3 sulandirarak kullanin .

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
yol bisikletleri ( eski adıyla yarış bisikletleri ) çok zahmetli . kaskı mayosu ayakkabıları derken. kullanım için bile ön bir hazırlık gerektirmekte. :(
ülke yolları trafik bilinçsizligi gibi etkenleri katmaya gerek bile kalmıyor. gerçi ortak sorun bunlar.:mad:

ama bu modellerde bi kask oldu bitti . günlük kıyafetlerle kullanımı çok avantaj.:)

bisiklet 28'' olunca birde ön-arka bagajlarla çanta ve heybeleri göremeyince turcu oldugunu çıkaramadım. :)
keyifli sürüşler , güzel günlerde olsun . ;) kadronuza taş deymesin :p

abi sende de yok yok . zevkler ortak .:) eski nedemek . bisikletin yaşı olmaz .;)
;)
çinli seramik ne durumda haberleşemedik. burdan devam ederiz artık

saygılarımla .
gelmesini bekliyorum keratanın.gelir gelmez kurban üzerinde uygulama yapacağım:).o dönemde değerli bilgilerinize ihtiyacım olabilir.saygılarımla

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bugün haftalık yıkamamızı yaptık
Hafta içi yağmur yağdığı için araç bayaa kirliydi
Önce cevizle ön yıkama ardından çift kova ve son olarak ıslak araca kc pw uygulayıp olayı bitirdim
Bu pw ramazanda iyi geldi bana
Bunlar kirli halimiz
C6C166E1-55AC-4893-9A6C-DFEF069A9A1B.jpeg 2EC6F12D-C09C-4ACD-B5CF-B969B2893C46.jpeg
Bunlar çift kovadan sonra geçen haftadan kalma pw boncukları
5C7AEFC9-1033-41DD-8FD8-AF5DFEDE0160.jpeg F887E016-1A57-4AE6-A109-82F3D816AA5E.jpeg
Bu benim ufak peşime takıldı onu da ünlü yapayım
4822A6EB-E7D7-48B6-AEE0-0CFCFB401A5F.jpeg
Bunlar pw sonrası boncuklar
C9ECDAD6-43E7-4480-91C3-DE25529973FF.jpeg E33BC9EA-C665-44BB-9648-FB692A4FAD24.jpeg 537BC814-AF58-4DCB-A4C8-DE372E1F7773.jpeg
Bu da ben sizin için biraz gülümseyim
D2BD7B9E-7BD1-4382-9909-81E8151AC185.jpeg
Birkaç tane de final fotoğrafı
F534298F-1DF2-4312-A1DD-D2C68977B6A3.jpeg 658F261E-C185-402E-8395-4262431A22A1.jpeg EB2E510B-B95A-4C93-8A64-2380AE60C231.jpeg 434D735E-778D-4001-9C8E-F956BED351B1.jpeg 80AD7D3A-0375-4031-84DF-D59FCCEE2360.jpeg

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Önce cevizle ön yıkama ardından çift kova ve son olarak ıslak araca kc pw uygulayıp olayı bitirdim
Bunlar kirli halimiz
Ekli dosyayı görüntüle 190 Ekli dosyayı görüntüle 191
Ekli dosyayı görüntüle 192 Ekli dosyayı görüntüle 193
Ekli dosyayı görüntüle 194
Ekli dosyayı görüntüle 195 Ekli dosyayı görüntüle 196 Ekli dosyayı görüntüle 197
Ekli dosyayı görüntüle 198
Ekli dosyayı görüntüle 199 Ekli dosyayı görüntüle 200 Ekli dosyayı görüntüle 201 Ekli dosyayı görüntüle 202 Ekli dosyayı görüntüle 203
Arabaya da yavru detaycıya da maaşallah.:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bunlar kirli halimiz
Ekli dosyayı görüntüle 195 Ekli dosyayı görüntüle 196 Ekli dosyayı görüntüle 197
Ekli dosyayı görüntüle 199 Ekli dosyayı görüntüle 200 Ekli dosyayı görüntüle 201 Ekli dosyayı görüntüle 202 Ekli dosyayı görüntüle 203

Ellerinize sağlık. 8,5 aylık bir kız babası olarak maşallah diyorum :)

Özendim doğrusu. İnşallah o günleri görebiliriz :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Bunlar kirli halimiz
Elinize sağlık,aracınızada kücük detaycıyada maşallah.Ramazanda benimde kurtarıcım ceviz ve washcoat oldu gercekten;biri temizliği diğeri korumayı kolaylaştırıyor.washcoat az kaldı bitsin bende pw ye gecicem kısmetse

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
gelmesini bekliyorum keratanın.gelir gelmez kurban üzerinde uygulama yapacağım:).o dönemde değerli bilgilerinize ihtiyacım olabilir.saygılarımla
hayırlısı abi . ama benim doroidlerle ( seramiklerle) pek aram yok gerçi yinede dogru yerdesin burda çok iyi ustalar var her türlü yardımcı olurlar sıkıntı yok . saygılarımla.

@ccibb eline saglık. güzel gözlü evladımızında allah bahtını açık etsin. sana benzemiş bakışlar babasının aynısı .;):)

Son düzenleme: