Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Öne çıkan konu #8,001
@Murat @Muratcan şimdi bakayım dedim. AliExpress üzerinde tamamen aynı olanı buldum. Yorumlara baktım kutu, kutu üzerindeki yazılar vs Enusic ile aynı.

€ 27,62 44% İndirim | 120PSI 12V taşınabilir hava kompresörü Mini şişirme el hava pompası akülü elektrikli pompası için top bisiklet araba lastiği
25.98US $ 44% OFF|120PSI 12V Portable Air Compressor Mini Inflator Handheld Air Pump Cordless Electric Pump For Ball Bicycle Car Tire|Inflatable Pump| - AliExpress

Enusic sanırım bunlara ürettirmişler. Üzerine lazerle Enusic yazmışlar. Diğer kutu tasarımı ve yazıları komple aynı :D

Enusic Banggood üzerinde şu an 45€ civarı. Bu AE üzerinde 27€ vergiler ve gönderim dahil. Kuponunuz vs varsa daha da uyguna gelebilir ama bu haliyle bile alınır bence. Yorumlardaki kutu ve tasarımlara bakarsanız anlarsınız. Zaten bu linkte şirket en alta yazmış “1000 adet ve üzeri alımlarda özel fiyat ve logo basılır” diye. :)

not: Enusic olmayıp onun klonu da olabilir. Enusic 150psi bunlar 120psi demiş.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
15 gün aradan sonra yıkadım,rahat rahat yıkayayım,foto çekeyim diye gece 23 te benzinliğe gittim.ama ne mümkün tam başladım bir foto çektim 4 araba geldi hepsi arkadaş,bende mecbur rütin yıkamamı yapıp arabamı aydınlatması güzel bir yere çekip devam ettim..niyetim konu açmaktı ama malesef olmadı.
Kısaca
Alta foamda 25 ml magifoam
Kovada 40 ml purple velvet 4 tane eldiven
Kurulama bezleri purestar
Camlarda carbon cambezi mequiars cam temizleyici ikilisi
İç yumuşak plastikler favorim sonax mattefec,sert plastiklerde preserve
Lastiklerde Meq allseason dresing
Veee olmazsa olmazım taburem :)
Bir kaç resim çektim evden çıkmadan ,ve aracı yıkayıp kuruladıktan sonra bari onları koyayım arkadaşlar

Son düzenleme:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık Celal hocam Işıl Işıl yapmışsın arabayı :) hemen soru gelsin, Wash pedler yeniydi galiba ilk yıkaman oldu. Genel görüşün nasıl?

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Ellerine sağlık Celal hocam Işıl Işıl yapmışsın arabayı :) hemen soru gelsin, Wash pedler yeniydi galiba ilk yıkaman oldu. Genel görüşün nasıl?
Çok su çekmiyor içine, yapısıda sert. Arabayı çizmez ama ,yapısı sert derken içindeki süngeri sert..kısacası diğer wash pedlerime göre kötü.pek beğenmedim

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
15 gün aradan sonra yıkadım,rahat rahat yıkayayım,foto çekeyim diye gece 23 te benzinliğe gittim.ama ne mümkün tam başladım bir foto çektim 4 araba geldi hepsi arkadaş,bende mecbur rütin yıkamamı yapıp arabamı aydınlatması güzel bir yere çekip devam ettim..niyetim konu açmaktı ama malesef olmadı.
Kısaca
Bir kaç resim çektim evden çıkmadan ,ve aracı yıkayıp kuruladıktan sonra bari onları koyayım arkadaşlar

Elinize sağlık hocam. Kovada kaç litre su vardı? Velvet 1:1500 sulandırma yazıyor ya 40ml çok geldi gözüme :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Subaru'da sürücü tarafında Trico markasının sözde hybrid sileceği sağda ise 2 yaşında olan orjinial silecek yani nbw markasının sileceği vardı.
Fiyatlar artık başka gezegenlere gittiği için önce amazon'da fiyatlara markalara baktım. Amazon.com'da uyduruk ürünler için korkunç fiyatlar çıktı. Bende amazon.co.jp'ye baktım , set halinde ürün bulamadım ama tek tek almakta biraz tuzlu olacaktı. Ve birde DHL ile gönderimde sorun çıkabileceği aklıma geldi. N11 ve hepsiburada'da aramaya başladım.
n11'de bulacaksın diye bir mağaza buldum. Oradan rbw marka ama nissan qashqai'de olan modelden satın aldım. 1 günde teslim ettiler. Çok da düzgün firma çıktı.
Hepsiburada'dan da yine rbw ve hybrid satın aldım. Az önce teslim aldım sağdaki ölçü 1 inch yanlış gönderildiği gibi malesef aşırı özensiz şekilde paketlemişler. Sürücü tarafındaki büyük sileceğin kutusu yırtılmış ve ezilmiş.
Yanlış göndermese kafaya takmayacaktım belki ama şimdi aşırı sinirliyim. Üstelik hepsiburada'da yarın kapında yazıyordu 2 günde anca geldi.
Bu arada nissan stil hybrid silecekler Outback'e çok yakıştı ama malesef RBW ağır ve sesli çalışıyor. Orijinal ekipmanın gözünü seveyim, malesef bu hikayeden çıkan sonuç şu, hiç maceraya gerek yok, paşa paşa bol sıfırlısından paraları bayılıp serviste silecekleri taktırıp paşa paşa yoluna devam edecekmişsin.
İlk fırsatta camı compound ile temizleyip, 303 markasının silecek mendili ile de silecek lastiklerini temizleyip yeniden deneyeceğim yine olmazsa artık biraz böyle idare edip gidip orijinal ekipmanı alacağım.
Sanki hiç derdim yokmuş gibi durduk yere ekstradan kendime dert edinmiş oldum.

Edit daha doğrusu ekleme: Şimdi baktımda sözde yarın kapında diyen, yanlış ve kutuları hasarlı ürün gönderen firma Şentürk Oto Aksesuar'mış. Şimdi talepte bulunacağım ve iade edeceğim. Öfff işin yoksa kargo ile uğraş ya

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Subaru'da sürücü tarafında Trico markasının sözde hybrid sileceği sağda ise 2 yaşında olan orjinial silecek yani nbw markasının sileceği vardı.
Fiyatlar artık başka gezegenlere gittiği için önce amazon'da fiyatlara markalara baktım. Amazon.com'da uyduruk ürünler için korkunç fiyatlar çıktı. Bende amazon.co.jp'ye baktım , set halinde ürün bulamadım ama tek tek almakta biraz tuzlu olacaktı. Ve birde DHL ile gönderimde sorun çıkabileceği aklıma geldi. N11 ve hepsiburada'da aramaya başladım.
n11'de bulacaksın diye bir mağaza buldum. Oradan rbw marka ama nissan qashqai'de olan modelden satın aldım. 1 günde teslim ettiler. Çok da düzgün firma çıktı.
Hepsiburada'dan da yine rbw ve hybrid satın aldım. Az önce teslim aldım sağdaki ölçü 1 inch yanlış gönderildiği gibi malesef aşırı özensiz şekilde paketlemişler. Sürücü tarafındaki büyük sileceğin kutusu yırtılmış ve ezilmiş.
Yanlış göndermese kafaya takmayacaktım belki ama şimdi aşırı sinirliyim. Üstelik hepsiburada'da yarın kapında yazıyordu 2 günde anca geldi.
Bu arada nissan stil hybrid silecekler Outback'e çok yakıştı ama malesef RBW ağır ve sesli çalışıyor. Orijinal ekipmanın gözünü seveyim, malesef bu hikayeden çıkan sonuç şu, hiç maceraya gerek yok, paşa paşa bol sıfırlısından paraları bayılıp serviste silecekleri taktırıp paşa paşa yoluna devam edecekmişsin.
İlk fırsatta camı compound ile temizleyip, 303 markasının silecek mendili ile de silecek lastiklerini temizleyip yeniden deneyeceğim yine olmazsa artık biraz böyle idare edip gidip orijinal ekipmanı alacağım.
Sanki hiç derdim yokmuş gibi durduk yere ekstradan kendime dert edinmiş oldum.

Edit daha doğrusu ekleme: Şimdi baktımda sözde yarın kapında diyen, yanlış ve kutuları hasarlı ürün gönderen firma Şentürk Oto Aksesuar'mış. Şimdi talepte bulunacağım ve iade edeceğim. Öfff işin yoksa kargo ile uğraş ya
2 sene önce Trendyol bulacaksın’dan bende rbw muz tipi almıştım ve kargo hızıyla paketlemesinden memnun kalmıştım, fiyatı da uygundu tam f/p ürünü. 2 sene olmuş hatta hala kullanıyorum değiştireyim bari artık iyiki hatırlattınız

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Kısaca

Celal hocam eline sağlık maşallah.. Purestar bu sefer başarılı ürün yapamamış desene, @BlackMegyy Taner hocam da beğenmediğini söylemişti. Senin en azından bizdekilerle karşılaştırma şansında vardı. Eskiye devam o zaman :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yukarıda belirttiğim probleme istinaden mağazadan cevap geldi. Cevap şahane,
"sıfır ambalajında ürünler gönderilmektedir. kargo taşıma esnasında hasar alabilmektedir. ürünler sağlamdır. sadece ambalaj hasar almış olabilir. ambalajı zaten çöpe atacaksınız. yolcu tarafı 40 olarak gönderildi çünkü 425 cm olan cam fitiline değip ses çıkarır "
Adamlar gıyabımda seçim yapıyor. İlanda 425 mm yazıyor ama oraya buraya değer diye 425 yerine 400 mm gönderiyor. Yahu bana lazım olan zaten 425 mm, dalga geçiyorlar herhalde.

Yarın kapında diye yazıp 2 gün sonra kargoya vermelerinden anlamak lazımdı. Pişkinliğe bak ya, bana akıl veriyor birde. İade ile çözemezsem, sosyal medya sağolsun, çizeriz üstünü bir daha aynı üslupla bakalım cevap verebiliyorlar mı görürüz.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Celal hocam eline sağlık maşallah.. Purestar bu sefer başarılı ürün yapamamış desene, @BlackMegyy Taner hocam da beğenmediğini söylemişti. Senin en azından bizdekilerle karşılaştırma şansında vardı. Eskiye devam o zaman :)
Evet,beğenmediğini belirmişti kendisi ama ben almış bulundum bir kere,etek altlarına tanponlara kullanırım iyi malzemeleri bari oralarda kirletmem.eski ürünler çok daha güzel ,birde angelwaxtan eldiven almıştım o çok güzel mesela..bu wash padları kullanması kolay,yıkaması kolay bana göre o yüzden deneme yanılma ile iyisini bulmaya çalışıyorum..

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Yukarıda belirttiğim probleme istinaden mağazadan cevap geldi. Cevap şahane,
"sıfır ambalajında ürünler gönderilmektedir. kargo taşıma esnasında hasar alabilmektedir. ürünler sağlamdır. sadece ambalaj hasar almış olabilir. ambalajı zaten çöpe atacaksınız. yolcu tarafı 40 olarak gönderildi çünkü 425 cm olan cam fitiline değip ses çıkarır "
Adamlar gıyabımda seçim yapıyor. İlanda 425 mm yazıyor ama oraya buraya değer diye 425 yerine 400 mm gönderiyor. Yahu bana lazım olan zaten 425 mm, dalga geçiyorlar herhalde.

Yarın kapında diye yazıp 2 gün sonra kargoya vermelerinden anlamak lazımdı. Pişkinliğe bak ya, bana akıl veriyor birde. İade ile çözemezsem, sosyal medya sağolsun, çizeriz üstünü bir daha aynı üslupla bakalım cevap verebiliyorlar mı görürüz.
Zamanında koka kolayı “ Paketleyip öyle sat “ fikri olmasaydı ambalaj o kadar önem arz etmezdi. Ben senin yerinde olsam iade ederim abi. Kargo ücreti ödesinler. Ambalaj yüzünden mi iade ettiniz diye sorarlarsa “Başı kaba, sonu kibar” dı, tarzım değildi iade ettim dersin. Dinsizin hakkından imansız gelir. Pişkin herifler ya. Hakan abi tansiyonum fırfır edeyi:sırıtan1:

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
Öncelikle 14 ay önce Gtechniq CSL+ Exov3 yaptırmıştım aracıma.

AutoGlym Polar Blast ile yıkayıp, Polar Seal ile kış öncesi hazırlık yaptık. Ayrıca motordaki plastikleri vs würth ile temizleyip yine würthün motor cilası ile korumaya aldım.

Yıkama Makinesi : Karcher K3
Yıkama Eldiveni : Gtechniq Wm2
Kurulama Havlusu : Purestar Duplex
Jant Temizleyici : Würth
Lastik Parlatıcı : Autoglym
İç Mekan: Würth Aktiv Clean

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle 14 ay önce Gtechniq CSL+ Exov3 yaptırmıştım aracıma.

AutoGlym Polar Blast ile yıkayıp, Polar Seal ile kış öncesi hazırlık yaptık. Ayrıca motordaki plastikleri vs würth ile temizleyip yine würthün motor cilası ile korumaya aldım.

Yıkama Makinesi : Karcher K3
Yıkama Eldiveni : Gtechniq Wm2
Kurulama Havlusu : Purestar Duplex
Jant Temizleyici : Würth
Lastik Parlatıcı : Autoglym
İç Mekan: Würth Aktiv Clean

Elinize sağlık:) Seramiğin parlaklığı hala duruyor, 14 ay sonra su iticilik, geç kirlenme durumu nasıl?

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
Elinize sağlık:) Seramiğin parlaklığı hala duruyor, 14 ay sonra su iticilik, geç kirlenme durumu nasıl?
Teşekkür ederim hocam. Evet parlaklık, geç kirlenme de bir değişiklik yok halen ilk günkü gibi, hidrofobisi sanki biraz azaldı gibi duruyor. Ama bu işi bilseydim Gtechniqte Crystal Serum Light yerine Ultra tercihim olurdu.
Kışın bi c2v3 geçersem toparlar diye düşünüyorum gerçi :terlisırıtan:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Duster'da tarifi mümkün olmayan berbat koku vardı. Temizlemediğim tek yer klima kalmıştı. Meğer bütün koku klimadan geliyormuş. Geçen hafta içi bauhaus'da en uygun fiyatlı ürün nedir diye bakınırken michelin klima bombası tavsiye ettiler. 54 TL fiyatı vardı bende satın almış oldum. Bu sabah ofise gelir gelmez otoparkta kullandım. Bol anlatımlı, kısa gösterimli video çektim. Şimdilik kötü koku yok onun yerine ürünün kokusu var. Umarım koku hortlamaz. Birde karbon filtre satın aldım. Onu da ilerleyen günlerde takacağım.
Dur bakalım ne olacak.