Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ev13 ten daha başarılı buldum. Kıvamı da gayet iyi beğendim. Yazlık kullanım için ideal
Senin gibi Profesyonel Detaycilardan duymak iyi oldu bunu sundan dolayi diyorum İlk Ben Test ettim begendim benden sonra da Senin Begenmen acikcasi iyi oldu Flowey le Kiyaslaman da aciklayici olmus eyvallah Kardesim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Senin gibi Profesyonel Detaycilardan duymak iyi oldu bunu sundan dolayi diyorum İlk Ben Test ettim begendim benden sonra da Senin Begenmen acikcasi iyi oldu Flowey le Kiyaslaman da aciklayici olmus eyvallah Kardesim
Eyvallah abi, senin yorumların da benim için referanstır. Korumayı da ellemedi bu arada onu unutmuşum. Senin cam temizleyici testinden sonra onu da almaya karar verdim. Kesinlikle denemeye değer ürünler bize hitap eden kalitede

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Fussoyu yapalı yaklaşık 1 ay olmuştu ama minimum 3 haftadır bol tuzlu olarak beklediğinden ölmüş sayılırdı, temaslı yıkama sonrasında biraz canlansa da bitmeye yakın haldeydi. V07 + BSD geçtim. Tuzu da akıtmış olduk. Ön yıkamada ANSF işini yaptı. Plastiklerdeki dipler harici gayet iyiydi.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul