Hafta sonu Bartın'a gidip geldim. Yolda kar ve tuza fazlasıyla maruz kaldım. Kar ve tuzdan arındırmak için dün akşamüstü Çiftehavuzlar'daki 3M bayisinde arabamı yıkattım fakat bugün kalan lekeleri silmek zorunda kaldım. Lastik yanakları dışında tüm kurulamayı tek bezle yaptılar sağ olsunlar
Hazır karantinadayım ne yapsam diye düşünürken kendimi bu şekilde buldum) Bisselden çok memnunum taşınabilir olması kablo uzunlugu filan çok iyi . Kucuk gozuksede halıda ıslaklık kalmadı desem yeri
Hazır karantinadayım ne yapsam diye düşünürken kendimi bu şekilde buldum) Bisselden çok memnunum taşınabilir olması kablo uzunlugu filan çok iyi . Kucuk gozuksede halıda ıslaklık kalmadı desem yeri
Yeni bir ürün denedim. TR'de henuz satışa sunulmadi sanırım @FloweyTurkiye bu konuda net bilgi verebilir.
Ürün Flowey hybrid ceramik spray 6 aya kadar kirlenme sonrası kolay temizlik ve 3 haftaya kadar parlaklik ve su itiş vaad ediyor.
Tr de bu süreler biraz zor ama gözlemleyip güncelleme yaparız. 3 farklı şekilde uygulanabiliyor. Sık sil , ıslak araca kurulama yardımcısı olarak ve ıslak araca sıkıp suyla durulama yaparak uygulayabiliyorsunuz. . Parlaklığı şuan için hiç fena değil.