Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
Ayağım kırık olduğu için uzun zamandır kendim yıkayamıyordum.

Biraz toparlanınca artık başladım ufaktan.

Arabayı zaten fazla kullanmadığım için ve seramikli olduğu için aşırı kirlenmemişti.
Autoglym Polar Blast ile yıkayıp yine Autoglym Polar Seal geçtim.
Abd den getirttiğim The Rag Company isimli kurulama bezini de ilk defa kullandım, çok memnun kaldım.

Herkese iyi hafta sonları dilerim.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Camı sadece su ve bez ile sildikten sonra pratik bir ürün uyguladım ve sonuç videodaki gibi oldu. Hadi bilin bakalaım ben cama hangi ürünü uyguladım ?
şimdi izledim ürünün ne oldugu video youtube.
ellerine saglık , bu markanın birkaç ürününü aldım ama hepsi son kullanım tarihleri geçmiş ürünlerdi .yeni ürün getirmiyorlar sanırım. eldekileri eritiyorlar sanki .kullandım ama pekte memnun kalmadım.

bu üründe muhtemel öyledir lakin bu aerosol oldugu için bozulmamış bilirsin ki sprey ürünler kullanım ömürleri daha fazla oluyor. bu yüzden işlevini başarıyla yerine getirmiş. bende olsa bol bol sıkar bitirirdim.

iyi detaylar.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ayağım kırık olduğu için uzun zamandır kendim yıkayamıyordum.

Biraz toparlanınca artık başladım ufaktan.

Arabayı zaten fazla kullanmadığım için ve seramikli olduğu için aşırı kirlenmemişti.
Autoglym Polar Blast ile yıkayıp yine Autoglym Polar Seal geçtim.
Abd den getirttiğim The Rag Company isimli kurulama bezini de ilk defa kullandım, çok memnun kaldım.

Herkese iyi hafta sonları dilerim.

Geçmiş olsun.., K3 ‘ün hortumu standart 6 mt. olarak geliyor., daha uzun hortum aldınız sanırım?

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Frenlerde biraz tatsızlık vardı, iş çıkışı ustama uğradım,ön disk ve balatalar sorunsuzdu, arka kampana ayarlarını yaptı, frenler tam kıvamına geldi. Epeydir aklımdaydı bujılere bakmak, gitmişken kontrol ettirdim, iyikide ettirmişim hemen 3 buji alarak yeniledik aracın gidişi değişti

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar, ✋
Uzun zamandır yoğunluk sebebiyle arabaya ne düzgün bir detay yapabiliyorum, ne de aklımdaki listeden bir şeyler yaptırabiliyordum. Bugün sonunda istediğim egzoz uçları takıldı :)

Uzunca bir süre sonrasının güncelini de çekmiş olurum bu bahaneyle.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

İlk araba yıkama videomu çektim. Gerçekten hem yıkayıp hem video çekmek zor. Video modunda kameranın zoom yapmasıda geniş açı çekmede sıkıntı yarattım. Umarım beğenirsiniz.
Eline sağlık İhsan hocam çok başarılı bir video olmuş, nacizane tavsiyem daha dolu bir başlık yazmanı tavsiye ederim, ayrıca parentez içindekileri, hem etiket kısmına eklemeni, hemde açıklama kısmının son kısmına # işareti sonrası yazmanız tavsiye ederim #detailforum gibi, etiket olarak başlıkta çıkacaktır. Etkileşim ve algoritma bu aramaları yapanlarda sizin videonuzu önerir.
Video izlendi, abone olundu beğenildi.

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Eline sağlık İhsan hocam çok başarılı bir video olmuş, nacizane tavsiyem daha dolu bir başlık yazmanı tavsiye ederim, ayrıca parentez içindekileri, hem etiket kısmına eklemeni, hemde açıklama kısmının son kısmına # işareti sonrası yazmanız tavsiye ederim #detailforum gibi, etiket olarak başlıkta çıkacaktır. Etkileşim ve algoritma bu aramaları yapanlarda sizin videonuzu önerir.
Video izlendi, abone olundu beğenildi.
teşekkür ederim.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dün araç babamdaydı. 130-140 km/h civarında sol arka lastik parçalanmış.

Stepneyi takmış ve 10 dakika sonra stepne de parçalanmış :). Lastiklerin dişleri her ne kadar iyi olsa da çok fazla çatlak var ve yola tutunuşları çok zayıf. Stepneyi de 2012 yılından beri hiç kontrol ettirdiğimizi hatırlamıyorum. Babamı lastikler ve stepne için defalarca uyardım ama pek ciddiye almadı. Bunun sonucunda 1.5 saat otobanda mahsur kaldı ve yıpranık, çıkma lastiğe 650 lira para ödedi. Hafta sonu ilk işim yazlık lastikleri taktırmak olacak. Triger kayışı ve devirdaim pompasının da değişim vakti geldi. Babam daha gider diyor ama benim içim rahat etmiyor :). İlk fırsatta triger, v kayışları, devirdaim, antifriz ve şanzıman yağı değişimini yaptıracağım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dacia servisinde tanesi indirimle bile 400 TL olan kızdırma bujisini yedek parça satan bir yerden 120 TL'ye satın alıp taktırdım.
Ha birde üzerinden çıkan parçayı kimin ürettiğini de öğrendim. Bununla ilgili de kısa bir bilgilendirme videosu hazırlayacağım. Zira 2 tane bilmediğim marka öğrendim.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Dacia servisinde tanesi indirimle bile 400 TL olan kızdırma bujisini yedek parça satan bir yerden 120 TL'ye satın alıp taktırdım.
Ha birde üzerinden çıkan parçayı kimin ürettiğini de öğrendim. Bununla ilgili de kısa bir bilgilendirme videosu hazırlayacağım. Zira 2 tane bilmediğim marka öğrendim.
NGK olmasın o :)