Deri direksiyon, vites topuzu/körüğü ve el freni temizliğini K2 Letan Foam ve K2 deri/döşeme fırçası ile gerçekleştirdim.
Yalnız fotoğrafta görüldüğü üzere benim direksiyon biraz eski olduğundan derisinin boyası belli kısımlarda kalkmış, acaba boyanabilir mi?
@Enes_10 benim de aracımda direksiyonda yüzüğe bağlı boya kellesmesi vardı az bir alanda. Derby siyah mont boyası vardı evde. Onunla boyadım gayet güzel oldu. Sırıtmadı da
@Enes_10 benim de aracımda direksiyonda yüzüğe bağlı boya kellesmesi vardı az bir alanda. Derby siyah mont boyası vardı evde. Onunla boyadım gayet güzel oldu. Sırıtmadı da
Deri direksiyon, vites topuzu/körüğü ve el freni temizliğini K2 Letan Foam ve K2 deri/döşeme fırçası ile gerçekleştirdim.
Yalnız fotoğrafta görüldüğü üzere benim direksiyon biraz eski olduğundan derisinin boyası belli kısımlarda kalkmış, acaba boyanabilir mi?
Önce direksiyona kaplama yaptırmayı düşündüm ama kaliteli kaplamalar epey maliyetli. En iyisi güzel bir boyama olacaktır herhalde. Ama boyama noktasında da şöyle bir endişem var. Kurallarına uygun bir boyama yapsak da ileride köpük vb kimyasallarla temizlik yaparken bu yaptığımız boyayı kaldırır mıyız? Sanki çok önceleri forumda böyle olumsuzluk konuşulmuş...
Bu videodaki usta gayet güzel bir deri direksiyon boyama uygulaması yapmış:
Ancak nette onun kullandığı Furniture Clinic deri direksiyon onarım setini bulamadım. ColourLock'un onarım kiti var ama o da 900 lira. Biraz fazla geldi açıkçası. Onun yerine Derby Siyah Deri Döşeme ve Direksiyon Boyama ve Yenileme Seti adında bir ürün karşıma çıktı: Derby Siyah Deri Döşeme ve Direksiyon Boyama ve Yenileme Seti - 3
Konu hakkında tecrübesi olan üstatlardan yardımcı olabilecek ya da tavsiyede bulunacak kimse var mıdır? Şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
Albay'ı bakıma götürdüm
İşlemler:
Elf 10w40 yağ
Mais yağ filtresi
Mais hava filtresi
Mais polen filtresi
Mais mazot filtresi
Mais ön 2 salıncak
Mais motor alt kulağı
Alt takım burçları
Mais ön 2 far komple
Mais ön 2 sis farı komple
İşlemleri Ke-ir oto da yaptırdım
8 bin liralık farları emniyete aldım
Yeni cillop gibi farlarımız
Rot ayarları ve kapanış
ico resim
Sanayide arabayı almak isteyenler oldu da babam satmadı
Hocam öncelikle tecrübenizi detaylıca paylaştığınız için teşekkür ederim ön yıkama köpüğü olarak mı yoksa çift kova olarak mı kullanalım sizin tercihiniz hangisi?
Hocam öncelikle tecrübenizi detaylıca paylaştığınız için teşekkür ederim ön yıkama köpüğü olarak mı yoksa çift kova olarak mı kullanalım sizin tercihiniz hangisi?
Aslında düzenli yıkamada değil bir kaç ayda bir yapılacaksa, her ikisinde aynı anda kullanılabilir. Hem köpük hem kova olarak. Ama düzenli olarak kullanılacaksa, kovada kullanmak daha güvenli olabilir. 13 litre suya atılan 40-50 ml suyun ph ını çok değiştirmez diye düşünüyorum
Benim arabada şu arkadaki Octavia yazısı yokmuş. Aldığımdan beri farketmemişim
Bir arkadaş yeni Octavia’lardaki yazıya çevir dedi. Yeni kasadaki yazı tasarımı çok hoş ama benim eski kasada acaba güzel durur mu karar veremedim
Yağmur sonrası Şeker gibi boncuklar. Araç geçen hafta yıkandı. Üzerinde, bir aylık vonixx blend black edition katı vax var. Geçen hafta yıkama sonrası üzerine, vonixx blend black edition sio 2 sprey wax uygulandı. Ben ürünlerden aşırı memnunum.
Wax uygulanalı 85 gün olmuş, son 35 gündür çamurlu şekilde yattı biraz dolaştı. Tüm hafta yağmurlu ama bu kadar çamurlu gezmeye gönlüm razı olmadı.
Kirli Hali