2 aydır şantiye stajındaydım, toz dumanın haddi hesabı yoktu

dün itibariyle staj bitince 2 aydır dokunmadığım içine bir kaç saat zaman ayırdım.
hızlı resim url
Autoglym interior cleaneri bugün itibariyle bitirmiş oldum. Nanolex sipariş geçeceğim bu sefer onu denemek istiyorum. Paspaslarda matkapla beraber koch chemie gs ve köpük pompasının dibinde kalan magifoamı kullandım. Koltuklarda ve direksiyonda Koch Chemie PO’yu kullandım ilk defa. Temizleme kabiliyeti fena değil ama gerçekten kirli bir deride test etmek istiyorum. Finalde de K2’den Satina Pro ve Letan deri koruyucu meydanda
K&N hava filtresi almıştım. Onu takmışken hazır motora da girişeyim dedim. 8 ay önce akra ile temizleyip herhangi bir koruyucu kullanmamıştım. 8 ayın (6.000km) sonunda tozları hava ile alıp yine K2 Akra ile temizliğimizi yaptık. Sonrasında da Meguiars Hyper Dressing ile noktayı koyduk.
en sonunda da arabayı yıkadım tabii ki

2 ayın sonunda (sanırım araya 2 defa prewash girdiğinden ve sürekli magifoam kullandığımdan) Meguiars 3in1 wax’ın etkisi oldukça azalmıştı. Wetcoat ile son kez destekledim. Uygulamalar esnasından bir kaç fotoğraf;
Sonrasında da bir kaç fotoğraf çektim
okuduğunuz için teşekkürler, çok detaylı olmasa da keyifli bir gün oldu benim açımdan