Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #941
Gule gule kullan kardesim. Hare ve hologram durumunu kullandigin ped veya kecede cok etkiliyor. Bazen deniyorum ayni pastayi kullanmama ragmen kullandigim keceyi degisince biraktigi hologramda degisiyor.
Ben daha yün keçe kullanmaya cesaret edemedim :D Mümkün olduğunca sert süngerle yapıyorum polisajı.Yün ped korkutuyor, kenar köşelerde boya açılacak gibi hissediyorum.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Ben daha yün keçe kullanmaya cesaret edemedim :D Mümkün olduğunca sert süngerle yapıyorum polisajı.Yün ped korkutuyor, kenar köşelerde boya açılacak gibi hissediyorum.
Orjinal boyadan emin oldugun yerde korkma :) Ama sonradan boyaliysa nerde ne cevap verecegi belli olmuyor

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Orjinal boyadan emin oldugun yerde korkma :) Ama sonradan boyaliysa nerde ne cevap verecegi belli olmuyor
Bizim boyacının attığı boyaya pek güvenemiyorum. Geçen hafta sol taraf tekrardan boyandı. Bazı kısımlara lokal boya yapmış ve kafasına estiği yerde kesmiş boyayı. Yama tineri de kullanmamış sanırım. Çok çirkin bir görüntü var şuan.Bayramdan sonra zımparalayacağım fakat endişe etmiyor değilim :)

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bizim boyacının attığı boyaya pek güvenemiyorum. Geçen hafta sol taraf tekrardan boyandı. Bazı kısımlara lokal boya yapmış ve kafasına estiği yerde kesmiş boyayı. Yama tineri de kullanmamış sanırım. Çok çirkin bir görüntü var şuan.Bayramdan sonra zımparalayacağım fakat endişe etmiyor değilim :)
Dikkatli ol cok cesurda olma cok korkakta olma surekli yaptigin yeri kontrol et :)

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Bu hafta başka bır araca jetseal ustune de zymol carbon yapmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olucak. Ayrıca evet tampona bakınca sankı boyalıymış gibi geliyor ama boyalı değil bariz renk farkı varmış gibi durdu.
Evet jet seal uzerine carbon wax yapma firsati buldum. Bu aracta 1 ay once polisaj yaoilmisti. Once jet seal uyguladim.ustune de zymol carbon wax gectim. Boncuklanma şu sekilde

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Evet jet seal uzerine carbon wax yapma firsati buldum. Bu aracta 1 ay once polisaj yaoilmisti. Once jet seal uyguladim.ustune de zymol carbon wax gectim. Boncuklanma şu sekilde

Eline sağlık abicim boncuklar güzel duruyor. Jetseal ve carbon yorumların?

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Eline sağlık abicim boncuklar güzel duruyor. Jetseal ve carbon yorumların?
Valla ben cok profosyonel bir uygulamaci degilim. Jet seali iki arac ustunde uyguladim biri beyaz biri kahverengi.. ilk uyguladigim.arac beyaz simli mazda da o ipeksi kayganligi daha cok aldim ki iki aracda yeni polisaj, yeni demir tozu temizligi yapilmis araclar. Diger arac ise volvo onda daha az o kayganligi hissettim bilmiyorum araclarin boya sertligi vs bu durumu etkilermi..
Carbon wax i collinite ile karsilastirabilirim kesinlikle cok hosuma gitti ekmege surup yiyeai geliyor insanin. Jet seal in ustune atinca parlaklik 1 tik daha iyi oldu ayrica boncuklanmayida goruyorsunuz :)..
Ama ben bundan sonra jet seal siz yapamam sanirim :)
Dayanimlarini gozlemliycez bakalim onumuzdeki 1 ay icinde yaklasik 2000 km yol yapicam ve gorucez.. :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Valla ben cok profosyonel bir uygulamaci degilim. Jet seali iki arac ustunde uyguladim biri beyaz biri kahverengi.. ilk uyguladigim.arac beyaz simli mazda da o ipeksi kayganligi daha cok aldim ki iki aracda yeni polisaj, yeni demir tozu temizligi yapilmis araclar. Diger arac ise volvo onda daha az o kayganligi hissettim bilmiyorum araclarin boya sertligi vs bu durumu etkilermi..
Carbon wax i collinite ile karsilastirabilirim kesinlikle cok hosuma gitti ekmege surup yiyeai geliyor insanin. Jet seal in ustune atinca parlaklik 1 tik daha iyi oldu ayrica boncuklanmayida goruyorsunuz :)..
Ama ben bundan sonra jet seal siz yapamam sanirim :)
Dayanimlarini gozlemliycez bakalim onumuzdeki 1 ay icinde yaklasik 2000 km yol yapicam ve gorucez.. :)

Burdan paylaşırsın zamanla. Ben jetseal iç karbonfiber trimlere attım bayıldım. Jantlara FK1000p tazeledim yeni bir dahakine komple araca atıcam ama anca yaz sonu. Merak ettim sadece. Zymöle zaten laf yok Carbon olsa da Zymöl olsun taştan olsun. ;)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bu gün biraz acele oldu yıkama işi benzinlikte olunca sıradakiler hemen söyleniyo ama olduğu kadar

Ekli dosyayı görüntüle 311

Ek olarak arabada bilberry ve koch chemice pw var
En son final :)

Ekli dosyayı görüntüle 312

Ekli dosyayı görüntüle 313
Güzel olmuş ellerine sağlık :)
Ben de ilposan tarzı büyük köpük el pompaları büyük ve yer kaplıyor diye şuan Almanya’da bayağı hit olan Alta Foam 2000 isimli üründen aldım o da çok güzel köpük yapıyor. Silverback bezler ile kombine ettim Zymöl şampuan Demir tozu sökücü falan. Denk gelirsek bir gün İzmir’de beraber yıkarız arabaları :)