Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Öne çıkan konu #901
elinize sağlık güzel olmuş.dodo wax dan memnunmusunuz.beyaz bi araç için önerirmisiniz.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Madem moda motor temizliği buyrun. Arkadaşa bi kıyak yaptım

Divortex 2 tur, ceviz detay fırçaları ve koch chemie nanomagic ile taçlandırma

Üstüne de bonus, soft99 compound

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soft99 compound dan memnun musunuz, işlevini yerine getiriyor mu?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu gün hozlıda olsa güzel bi temizlik yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 536
Ceviz ve ardından ilposan ile zymöl kullandım hiç kir yoktu sadece biraz toz vardı :)
Ekli dosyayı görüntüle 537 Bi güzel kuruladım gyeon ile

Ekli dosyayı görüntüle 541 Jantlarda bilberry lastiklerde endurance kullandım
Ekli dosyayı görüntüle 538
Baktım af finale uzatmaları oynuyor dibinde kalanı bitirdim ucu ucuna anca yetti
Ekli dosyayı görüntüle 539
Ekli dosyayı görüntüle 540 Ekli dosyayı görüntüle 542 İç aksamı temizdim sonax matt effect kullandım
Ekli dosyayı görüntüle 543
En son baktım orda dodo wax duruyor bi yapayım dedim :mutlu: Ekli dosyayı görüntüle 544 Ekli dosyayı görüntüle 545 Ekli dosyayı görüntüle 546 baktım davlumbaz masum masum duruyor exup u davlumbaza fısladım Ekli dosyayı görüntüle 547
Eline sağlık güzel uygulama olmuş.Yarışma için konu açsaydın keşke.
Gecenlerde uygulayıp paylaşama fırsatı bulamamıştım.. Corolla ve Civic'e Amerikan park, adaptif sis , follow me home, otomatik far modullerini taktım.. 1 günümü yedi ama değdi..

Ekli dosyayı görüntüle 548
eline sağlık sayın adminim.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bu gün hozlıda olsa güzel bi temizlik yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 536
Ceviz ve ardından ilposan ile zymöl kullandım hiç kir yoktu sadece biraz toz vardı :)
Ekli dosyayı görüntüle 537 Bi güzel kuruladım gyeon ile

Ekli dosyayı görüntüle 541 Jantlarda bilberry lastiklerde endurance kullandım
Ekli dosyayı görüntüle 538
Baktım af finale uzatmaları oynuyor dibinde kalanı bitirdim ucu ucuna anca yetti
Ekli dosyayı görüntüle 539
Ekli dosyayı görüntüle 540 Ekli dosyayı görüntüle 542 İç aksamı temizdim sonax matt effect kullandım
Ekli dosyayı görüntüle 543
En son baktım orda dodo wax duruyor bi yapayım dedim :mutlu: Ekli dosyayı görüntüle 544 Ekli dosyayı görüntüle 545 Ekli dosyayı görüntüle 546 baktım davlumbaz masum masum duruyor exup u davlumbaza fısladım Ekli dosyayı görüntüle 547
Elinize sağlık hocam., Araçta opel in en sevdiğim aracıdır Maşallah diyelim.., yeni kasalara ben ısınamadım bu daha güzel geliyor bana., bu aracı tek olmazsa olması "sizinki gibi" AFL farlı olanı olmalı., halojen bu arabayı hiç göstermiyor.,

Bir sorum olacaktı, Continental SportContact 5 'leri kaç km 'dir kullanıyorsunuz.? memnun musunuz, kullanıcı yorumlarınızı paylaşırmısınız

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Efendim gunaydinlar
Sabah okulagelirken firsati degerlendirelim dedim. Urunlerimiz eski ve komik bnden solemesi
Cok onceleri bahsetmem gereken bir husus var, Menzerna ile yasadigim belirtmek istiyorum. Yaklasik 1.5 ay once sealing wax siparis ettim
Urun geldi

uyguladim sonuc husran

bu konuyu firmaya resimli videolu olarak tasidim dediki hatamiz olabilir size menzerna turkiye satis temsilcisinin numarasini vereyim gorusun dedi tamam dedim konustuk yine yolladim videolari kurlesmesi faln gerek dedi acikta deli sacmasi sryler soyledi ben mutlu olmadim kendiside baya bir vurdumduymaz konusunca tekrar satin aldigim firmaya dondum gonderin degisim yapalim dedi degism surecini beklerken konuyu menzerna.com iletisime tasidim orasida bu urunumuz alt seviyedir bunun kalitesi budur isterseniz daha kaliteli urunleri secebilirsinz dedi
Memnun kalmadim hasili bu olanlardan. Nice sonra face de birisi sealing wax mi meg66 diye sormus bende olayi anlattim. Berk isimli bir Menzerna satis temsilcisi bana msj atti bu magduriyetinizi giderelim ozur ve hediye olarak size pl gonderelim dedi. Peki dedim urun geldi uyguladim lakin beklentiden mi baska birsey mi bilmem onuda fazla sevmedim. Iki gun sonra dedim yahu komple bidaha yapayim bu sefer sadece ipa degil m600, 3d orange falanda kullanayim iyice uygulayim dedim ve basladim uygulamaya...
Bu hikayeyi menzernanin ne kadar titiz olmadgini ve sirket icindeki berk bey gibi isini severek yapanlari ovmek ve diger sirketlerin musteri iliskilerine ornek olmasi icin anlattim. Buradan selam ederim Berk beye insallah bu iletiyi gorur.

Gelelim bugunku olayimiza
Saat 6.20 de evden ciktim geldim petrole yolda gelirken cektim

Mekan burasi. Kiziltepe urfa cikisi 5. Km Ipek yolu yeni acildi ve tazyii su simdilik ucretsiz

Kirlilik seviyemiz

Techizatida aldik tabi

Yapalim bir cilginlik Agu baby ile yikayalim dedi arkadas olmaz molmaz dedim coktan yanina getirmis sampuani http://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png

kopuk seviyeside bu kadar olur
sirada kapi mentese aralari marka bosluklari var 3d orange

Gelelim lastik jant davlumbazlara forlega ve tfr. iki liralik fircalar da is goruyormus, guzel

Durulama sonrasi pl nin boncuklari pek hosuma gitti ve kurularken gayet bana yardimci oldu. Seviyormuyum ne ufak ufak http://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png

Jantlara atas idrolak
Oncesi

Sonrasi

Lastiklere gaz yagi ile biraz seyrelttigim sarp bey http://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png 50-50

Davlumbazlara hala bitmeyen nevsehirli plenty

Sonra birazcik iciyle ilgilendim tekrar dustuk yola
Ve sonuc

Birde arkaya komedi totemini alalim

Ve bitirdik 1.30 saat surmus tahmini
Menzerna pl yi saka maka sevdim onceden porzelock, srp, blackhole, hd poxy gibi sealnt cilalari kullandim en memnun kaldigim bu sanki. Kiziltepe toz olarak Turkiyenin en tozlu yerlerinden biri buna ragmen toz tutmamasi basariliydi 5 gun boyunca 300 km ve yarim saat yagmur gordu buna ragmen hala su iticiligi devam parlaklik olarakta memnun birakiyor insani. Bakalim dayanimda da bizi sevindirecek mi. Cok konustum gunaydinlar hayirli ramazanlar
Selametle.

Yigit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
elinize sağlık güzel olmuş.dodo wax dan memnunmusunuz.beyaz bi araç için önerirmisiniz.
Teşekkürler ben daha öncede uyguladım ama sadece kaputta.Parlaklık güzel kaportada kayganlıkta aynı şekilde ama ph dengeli bi şampuan ile yıkanmazsa dayanımı çok çok az ben beyaz arabada king of gloss kullandım hatta bu aracımada beyazından memnun kaldığım için aldım ama bana göre en çok beyaz renkte king of gloss isiminin hakkını veriyor

Yigit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık hocam., Araçta opel in en sevdiğim aracıdır Maşallah diyelim.., yeni kasalara ben ısınamadım bu daha güzel geliyor bana., bu aracı tek olmazsa olması "sizinki gibi" AFL farlı olanı olmalı., halojen bu arabayı hiç göstermiyor.,

Bir sorum olacaktı, Continental SportContact 5 'leri kaç km 'dir kullanıyorsunuz.? memnun musunuz, kullanıcı yorumlarınızı paylaşırmısınız
Teşekkürler :) bende kendi aracın olduğundan söylemiyorum ama bu kasa diğerlerine göre daha sade ve oturaklı geliyor yeni kasaya geçme düşincemiz var yok değil ama yeni kasada en baz donanım harici üst paketlerde manueli yok o bizi frenliyor :D lastikler 1.5 yıl oldu ortalama 15bin km oldu diyebilirim ebatları 245 45 18 bu yüzden bozuk yollarda birazcık sertiz ama yol tutuş olarak fren mesafesi olarak çok güzel şu ana kadarda yanlardan vs bi aşınma olmadı diğer opelde şu an michelin var ebat olarak çok alakasızlar rakip olamazlar belki ama michelin biraz daha ihtiyar yumuşaklık olarak hala güzel ama şu an fiyatlarını bilmiyorum ama bence her ikiside çok güzel markalar ben continentalden gayet memnunum :)

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Once benzinlikte bol kostikle yikayip araci garaja aldim. Polisaj yapilali 1 ay olmustu ipa ile yuzeyi temizleyip ardindan chemical guys jet seal uyguladim. Trimlere af revive gectim. Ayrica ilk defa sunroof temizligi yaptim sanruuf inanilmaz kirliymis 2011 model aracin 7 yillik kiri toplanmis. Sunroof la 3d apc ile daldim ardindan kizaklara wurth silikon sprey gectim. O kadar sicakti ki disari cikartip resim cekmeye gozum yemedi ama jetseal i cok begendim aracin kapilarini acarken bile kapi elimden kayip gidiyor. Isik gelen bir kac foto da aracin simleri belli oluyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bugün biraz detaya indim, inmez olaydım...
Davlumbazlari, kapi iclerine 3d orange ve ceviz prewash ile giriştim, final fotolarıni çekmeye vaktim kalmadı ama kirlerin %90 indan kurtuldum..

IMG_20180608_171425.jpg
IMG_20180608_174505.jpg