Efendim gunaydinlar
Sabah okulagelirken firsati degerlendirelim dedim. Urunlerimiz eski ve komik bnden solemesi
Cok onceleri bahsetmem gereken bir husus var, Menzerna ile yasadigim belirtmek istiyorum. Yaklasik 1.5 ay once sealing wax siparis ettim
Urun geldi
uyguladim sonuc husran
bu konuyu firmaya resimli videolu olarak tasidim dediki hatamiz olabilir size menzerna turkiye satis temsilcisinin numarasini vereyim gorusun dedi tamam dedim konustuk yine yolladim videolari kurlesmesi faln gerek dedi acikta deli sacmasi sryler soyledi ben mutlu olmadim kendiside baya bir vurdumduymaz konusunca tekrar satin aldigim firmaya dondum gonderin degisim yapalim dedi degism surecini beklerken konuyu menzerna.com iletisime tasidim orasida bu urunumuz alt seviyedir bunun kalitesi budur isterseniz daha kaliteli urunleri secebilirsinz dedi
Memnun kalmadim hasili bu olanlardan. Nice sonra face de birisi sealing wax mi meg66 diye sormus bende olayi anlattim. Berk isimli bir Menzerna satis temsilcisi bana msj atti bu magduriyetinizi giderelim ozur ve hediye olarak size pl gonderelim dedi. Peki dedim urun geldi uyguladim lakin beklentiden mi baska birsey mi bilmem onuda fazla sevmedim. Iki gun sonra dedim yahu komple bidaha yapayim bu sefer sadece ipa degil m600, 3d orange falanda kullanayim iyice uygulayim dedim ve basladim uygulamaya...
Bu hikayeyi menzernanin ne kadar titiz olmadgini ve sirket icindeki berk bey gibi isini severek yapanlari ovmek ve diger sirketlerin musteri iliskilerine ornek olmasi icin anlattim. Buradan selam ederim Berk beye insallah bu iletiyi gorur.
Gelelim bugunku olayimiza
Saat 6.20 de evden ciktim geldim petrole yolda gelirken cektim
Mekan burasi. Kiziltepe urfa cikisi 5. Km Ipek yolu yeni acildi ve tazyii su simdilik ucretsiz
Kirlilik seviyemiz
Techizatida aldik tabi
Yapalim bir cilginlik Agu baby ile yikayalim dedi arkadas olmaz molmaz dedim coktan yanina getirmis sampuani http://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png
kopuk seviyeside bu kadar olur
sirada kapi mentese aralari marka bosluklari var 3d orange
Gelelim lastik jant davlumbazlara forlega ve tfr. iki liralik fircalar da is goruyormus, guzel
Durulama sonrasi pl nin boncuklari pek hosuma gitti ve kurularken gayet bana yardimci oldu. Seviyormuyum ne ufak ufak http://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png
Jantlara atas idrolak
Oncesi
Sonrasi
Lastiklere gaz yagi ile biraz seyrelttigim sarp bey http://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png 50-50
Davlumbazlara hala bitmeyen nevsehirli plenty
Sonra birazcik iciyle ilgilendim tekrar dustuk yola
Ve sonuc
Birde arkaya komedi totemini alalim
Ve bitirdik 1.30 saat surmus tahmini
Menzerna pl yi saka maka sevdim onceden porzelock, srp, blackhole, hd poxy gibi sealnt cilalari kullandim en memnun kaldigim bu sanki. Kiziltepe toz olarak Turkiyenin en tozlu yerlerinden biri buna ragmen toz tutmamasi basariliydi 5 gun boyunca 300 km ve yarim saat yagmur gordu buna ragmen hala su iticiligi devam parlaklik olarakta memnun birakiyor insani. Bakalim dayanimda da bizi sevindirecek mi. Cok konustum gunaydinlar hayirli ramazanlar
Selametle.