Uzun zamandır yapmam gereken canını biraz çıkardığım,normal sürüşte bile fren kullanmadan cayır cayır öten fren disklerim,balatalarım ve hidrolik yağı değişimini yetkili serviste değişim için randevumuzu aldık gittik ;
İşler yetilmeyince aracım serviste kaldı ikame araç olarak 1.0 75 bg yeni polo tsı olmayan motor vermişlerdi onunla 2 gün geçirmek zorunda kaldım ömür törpüsü maşallah sabretmeyi öğretiyor
Kalorifer motorununda temizliği yapıldı sökülerek zamanla içine giren toz yaprak vs. etkenlerden
Gerekli kontrolleri yapıp aracımı teslim aldım fren alıştırmaları yaparken biraz balata tozu ile kirlenmiştik çılgın bi yağmura yakalandık çamur yağdı resmen apar topar yıkamaya karar verdim yola çıkacağım için;
Öncesi fotoğraflarım yok kusura bakmayınız
Davlumbazlarda 3D Grand slam ile başlayıp AG multiwash ile ikinci tur sonrası lastik temizliğinde de aynı şekilde multiwash ile temizlik yaparak jantlara grand slamla müdahale ettim
Jant,lastik davlumbaz bitince multiwash ile ön yıkama yapıp ardından Adams ile yıkamamızı yapıp kurulandık.
Davlumbazlara 3D vinil protectant
Lastiklere yeni aldığım Auto Finesse Gloss
Jantlara bitsin diye pek sevmediğim AG alloy wheel seal
Aracada Soft 99 Luxury Gloss ile hızlıca geçip bitirdim.
İç kısım Süpürüldü
Sonax mat effect ile korumaya alındı
Camlar Meguiars Glass cleaner ile silinip yola hazırlandık ;
Havalar ufaktan serinlemeye başlamışken Sonaxın fitiller için koruma,bakım,tazeleme ürünü GummiPfleger 50/50 görüntüsü;
Motorunda kaba tozunu aldım elim değmişken
Bir kaç final bırakayım
ı
Lastiklerdeki Gloss finishi hoşuma gitti dayanımıda iyi olursa çeyizde eksik olmayanlar arasında yerini alabilir benim için

Fotoğraflarda pek bir sevimsiz acele işi ama mazur görün