Selamlar
Çarşamba ders yok diye yıkama fırsatımızı değerlendirelim dedim. Hemde amazondan aldığımız fırçaları denedim. Valet denemedim lakin. Kendi yaptığım traş fırçalarından birazcıkdaha sert yapıda. Çizermi emin değilim. Ama yavaş kullanımda o kadar hırpalamaz gibi geldi.
Kirli halimiz
Detay işlerini koray kardeşimle yeni edindiğimiz fırçalarla yaptım gayet sevdim. Forumumuza gelecek inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 2627
Bahsettiğim gibi fırçalar güzel. Hareketleri yumuşak, köpürtmesi güzel, durulanması ve kontrol edilmesi kolay.
@Eraycan
Davlumbazlara ph yüksek numune zenith marka apc. Güzel iş yaptı kir sökümü iyi
Açılı fırça ile de tavsiye üzerine davlumbazda kullandım. Keşke biraz daha uzun olsa sapı.
@ege reis teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 2626
Modifiyeli manuel pompayla apc+ansf
5litre sechoya geçesim var. Yıllardır bununla yaparım artık yorulmaya başladım.
Concantered ile korayın hediyesi çinli yün eldiven ile tek kova. Teşekkürlerimi sunuyorum
Çok hoşuma gitti bu eldiven
Arka cam, stoplar, aynaların dış plastiklerine çinli seramik vardı hala etkisi devam ediyor. Haziranda uygulamıştık.
https://youtu.be/to1RWW1uEIQ
Videoyu koymasamda olurdu gibi
Buda boncukları
Ön cama aquapel uygulamıştım ama hiçbir işe yaramayan bir ürün. Onu söktüm prille yerine powerlock. Her uyguladığımda ayrı zevk alıyorum bu sealnttan müthiş. Uygulaması dayanımı parlaklığı hepsi üst seviye.
Tavanda ve kaputta 50-50 autoglym ve authentic vardı bitsin diye kullandığım newmix hızlı cila ile üstünden geçtim. Bariz bir şekilde authentic daha su itici hale geldi. Şaşırdım
Pazar günü zaten içini süpürüp spritz uygulamıştım. 1 ay rahatız artık
Buda finallerimiz
Lastiklere ve davlumbazlara merak ettiğim tire wax var ama kargoda.
Selametle kalın