Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #141
ultimasalida' Alıntı:
Bugün arabamızda değil belimizde ne değişiklik yaptık ? Tabiiki sanayide ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne olur ciddi olmasın bu :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Böyle bir tedavi yöntemi var. Sanayiden uzman doktoruna uygulamalar mevcut.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Havada yağmur olsada günü boş geçirmeyelim dedik. İlk önce iç aksam çalıştık biraz. Adams Total İnteriorla temizlik yaptıktan sonra Gtechniq C6 uyguladım, verdiği mat final görünüş çok başarılı bana göre. Supreme Shine bezlerini kullandım uygulama için.

Final Fotoları,

Sonra çamura ve uzun yola doymuş jant/lastiklerin detaylı temizliğine giriştik, fotolar için en çizik jantlardan birini seçmişim, idare edin
1-Jantın kirli hali,

2-Kullandığım Ürünler

3- Önce VP Prewash sıkıp kirlerin kabasını aldık, jant kolları arasındaki katmanlı kirler gitti biraz. Aslında etkisi varla yok arası bişey bence ama genede ön yıkama niteliğinde uyguladım,

4- Sonra ilk defa kullandığım AF Iron Outla (daha önce VP Db kullandım) demir tozu temizliği, şahsi gözlemim, jant fırçası kulanmama rağmen parlaklık-temizlik etkisi VP Dragons Breathden daha düşük, kokusu onu aratmayacak kadar rezalet ama güzel temizlik yaptı,

5- Ardından 1:2 sulandırılmış AF Verso sıkıp kalan yerleri temizledim, lastikleri temizlemek için 1 milyoncu fırçalarından kullandım. Versoyu 1 kat sıkıp duruladıktan sonra 1 kat daha sıkıp bu sefer jantları Soft 99 jant eldiveniyle temizledim,

AF Verso ile temizlik bitip duruladıktan sonra

6- Son olarak ilk defa kullandığım Autobrite Supersheen uyguladım. Ürün birçoğunuzun bildiği üzere hem iç hem dış hemen hemen tüm aksamlarda koruma olarak kullanılabiliyor. İlk önce jant/lastiğe sıkıp bekledim, sonrasında 1 kat da süngere sıkıp uyguladım. Adından da anlaşılacağı üzere parlak bir finalı var ama güzel ve abartısız bir parlaklık, benim hoşuma gitti. Dayanımı konusunu gözlemliycem.

Motor temizliğinede niyetlenmiştim ama başka güne kaldı. Eksiğimiz olduysa affola, sabrınız için teşekkürler...

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Can CG'ın o jant fırçası tam benim Jetta için yapılmış. Çok memnunum.

Ama detail fırçaları Çin işi. Çok tüy bırakıyor onlar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Can çok güzel olmuş, eline sağlık. Canımızı çektirdin valla. Hafta yağmurlar biraz müsaade edecek gibi. Bi temizliğe girişim bende.
Plastikler göz alıyor, supersheen de bana göre tam kararında parlatmış.

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
@Murat aynen jant fırçasından bende çok memnunum. Detay fırçalarını 3-4 defa kullandım henüz, bir tanesinde tüy dökmesi oldu.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Can Ellerinize sağlık , yağmurlar biraz izin versede bizde detay yapsak..

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@Can Eline sağlık güzel uygulama. Lastik parlatıcı cok güzel bir soft bir parlaklık vermiş . Denemekte fayda var :)

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Super Sheen bencede güzel ürün ama Magic Dressing varken almam fiyatından dolayı

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
@onurçiko teşekkürler abi. Walla çöl sıcakları geliyo diyolar, bende onu bekliyorum
@Pro @Eraycan teşekkürler dostlar, sizlerede bol detaylı günler

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Yıkadım bir güzel. FL ile çift tur döndüm, af Aqua deluxe tek basına kurulamaya yetti. Sonrasında af finale geçtim. Lastik ve davlumbazlar plenty lastik parlatıcı A101 sağolsun :D

Filtre vs yoktur fotolarda! (gölgede çekim yapıldı)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Detail Guy Autobrite Super Sheen çok güzel parlaklık vermiş ama.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bugün tüm ekipmanı alıp hem karşılaştırmalı test yapıcaktım hem de 2 haftalık kirleri temizleyecektim ama arabasını alan benzinliklere koşmuş. Hatta 3 araba getireni bile gördüm :) Nigrinin fotosunu çekerken deklanşör sesini duyan arkamdaki vatandaşın “hadi mfmdldşajakfpemelel” diye gevelemesiyle birlikte mecburen foto kısmını es geçtim. VP Citrus Prewash ile ön yıkama> Adam’s Car shampoo ile çift kova> Nanolex Washcoat> Project32 sonrası final fotosu gelsin;

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Paian' Alıntı:
Bugün tüm ekipmanı alıp hem karşılaştırmalı test yapıcaktım hem de 2 haftalık kirleri temizleyecektim ama arabasını alan benzinliklere koşmuş. Hatta 3 araba getireni bile gördüm Nigrinin fotosunu çekerken deklanşör sesini duyan arkamdaki vatandaşın “hadi mfmdldşajakfpemelel” diye gevelemesiyle birlikte mecburen foto kısmını es geçtim. VP Citrus Prewash ile ön yıkama> Adam’s Car shampoo ile çift kova> Nanolex Washcoat> Project32 sonrası final fotosu gelsin;

Ellerine saglık maşallah yanıyor güle güle kirlet

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
serdar_22' Alıntı:
Citrus ile on yikama sonrasi wash n wax ile yikadim ve bsd-v07 uyguladim

Ellerine saglık maşallah güzel görünüyor

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık @legenddoctor" @"Paian" @"serdar_22 . Pazar gününün hakkını vermişsiniz gerçekten :)

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Paian' Alıntı:
Bugün tüm ekipmanı alıp hem karşılaştırmalı test yapıcaktım hem de 2 haftalık kirleri temizleyecektim ama arabasını alan benzinliklere koşmuş. Hatta 3 araba getireni bile gördüm :) Nigrinin fotosunu çekerken deklanşör sesini duyan arkamdaki vatandaşın “hadi mfmdldşajakfpemelel” diye gevelemesiyle birlikte mecburen foto kısmını es geçtim. VP Citrus Prewash ile ön yıkama> Adam’s Car shampoo ile çift kova> Nanolex Washcoat> Project32 sonrası final fotosu gelsin;

Parlaklık çok iyi  ;) Ben en çok burasını sevdim ama  :p   " Nigrinin fotosunu çekerken deklanşör sesini duyan arkamdaki vatandaşın “hadi mfmdldşajakfpemelel” diye gevelemesiyle" :D :D