Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #161
@Paian  o arkadan geveleyen arkadaşı foruma çağırsaydın, gel bi bişi konuşcaz diye :) Ellerine sağlık ,güzel görünüyor araç..

Moderatör tarafında düzenlendi:

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@Eraycan ile birlikte rutin temizlikten sadece bir kare görüntü :) Havanın soğuk olmasından dolayı foto çekemedik.
Dr. Beasley's deneyecektim yanıma almaya unuttuğumdan Sonax Bsd ile finish yaptım. En kısa zamanda Dr. Beasley's deneyeceğiz.

Ekli dosyalar

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Pro' Alıntı:
@Paian o arkadan geveleyen arkadaşı foruma çağırsaydın, gel bi bişi konuşcaz diye :) Ellerine sağlık ,güzel görünüyor araç..
Eyvallah ::) Adam elde benzinlik fırçasıyla geziyordu yardım edeyim hızlı bitsin ayağına arabaya sürer diye korktum. Detaycının kabusu ::) O an temsili ben

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Paian' Alıntı:
Pro' Alıntı:
@Paian o arkadan geveleyen arkadaşı foruma çağırsaydın, gel bi bişi konuşcaz diye :) Ellerine sağlık ,güzel görünüyor araç..
Eyvallah ::) Adam elde benzinlik fırçasıyla geziyordu yardım edeyim hızlı bitsin ayağına arabaya sürer diye korktum. Detaycının kabusu ::) O an temsili ben
Fırçayı ön kaputa abandı mı dünyan karardı işte :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Paian' Alıntı:
Pro' Alıntı:
Fırçanın sapı ile değişik fantaziler yapardın adama artık, üstünde mi kırardın artık... :)
Eline sağlık çok güzel parlatmışsın bu arada.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Paian' Alıntı:
Pro' Alıntı:
Sabah sabah sesli güldüm :D Belki de fırça yenidir :D :D

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@_CaN_ Askede toprağın tozunu aldırttıkları (!) zımparadan bir tık daha yumuşak bir fırça vardı ya. İşte tam olarak o kıvamdaydı :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Paian' Alıntı:
@_CaN_ Askede toprağın tozunu aldırttıkları (!) zımparadan bir tık daha yumuşak bir fırça vardı ya. İşte tam olarak o kıvamdaydı :)
Mümkünse arabamın 500 metrekare yakınına yaklaşmasın :)

ondrclvz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Uzun zamandır ejderya için zaman ayıramıyordum, aslında içimden gelmiyordu desem daha doğru olur, aracın deri koltuklarının tamamını set olarak Balerus'da grup tedarikçilerimizden bir arkadaşa sipariş geçmiştim araç içi yenilenir sonrasında bende tavan, direkler ve sonra motor temizliğine girerim diye plan yapmıştım ama üç ay geçmesine rağmen gelmeyince siparişi iptal edip imkanlar dahilinde çözüm üretmeye çalışacam en yıpranmış olan şöför koltuğunun derisini yenileyip kalan kısımlar için temizlik ve boyama ile sanırım konuyu kapatırım.
Artık yeter deyip derilere hafif bir temizlik ile başladım en azından kabasını aldım ama resim çekmedim tam kıvama gelince resimlerim onları da, ama motor detaylı temizlendi en azından onun resimlerini yükleyerek uzun zaman sonra bir paylaşım yapmış olayım ..

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

Kirli halimiz böyle idi önce jantlara Valet pro dragons sıktım daha sonrada köpük olarak Cg extreme wash and wax attım

5 dk beklemeden sonra durulamaya geçtim
Cg wash and wax köpük olarakta yeterli performans verdi kiri sökmede yardımcı oldu.

Daha sonra çift kova içinde cg wash and wax kullandım ürün waxlı desede herhangi bir wax etkisi görmedim korumayada bir zararı yok gibi, ürün güzel yoğun bir kıvamı var.

Yıkayıp kuruladımtan sonra

Sonuncu resin karanlıkta olsada güzel duruyor

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Gyeon antifog 63 gün sonraki performansı
Fotoları araç içerisinde 1 saat geçirdikten sonra çektim 

Antifog Uygulanmış Cam

Uygulanmamış Cam

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
@Pro bende 10 gün önce uyguladım, şuan gayet iyi gidiyo. 63 gün gayet iyi bir süre. Zamanla bende paylaşıcam gözlemlerimi...

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@ondrclvz @Ozgur_gs_91 @Pro paylaşımlar çok güzel.

Motor temizliği fotoğraflardan çok güzel görünüyor. Elinize sağlık.

Wash and wax ile foam lance nasıl bir ikili olmuş ? Yorumların nedir Özgür?

Antifog uygulamsı kendini bariz belli etmiş. Hiç kullanmadığım ürünler arasında.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Can' Alıntı:
@Pro bende 10 gün önce uyguladım, şuan gayet iyi gidiyo. 63 gün gayet iyi bir süre. Zamanla bende paylaşıcam gözlemlerimi...
Fotoları araç içerisinde 1 saat geçirdikten sonra çektim, gyeonun masallahı var banamısın demiyor  :D  Baya bereketli bir ürün,kaç uygulama yaptım unuttum..

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Pro 63 gün tek bir uygulama ile yakalandıysa çok iyi. Ben de bir araştırayım. İş ev arası güzergahımda hep güneş karşıdan geliyor ve buğu işi sürüşü ciddi şekilde etkiliyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
ondrclvz' Alıntı:
Uzun zamandır ejderya için zaman ayıramıyordum, aslında içimden gelmiyordu desem daha doğru olur, aracın deri koltuklarının tamamını set olarak Balerus'da grup tedarikçilerimizden bir arkadaşa sipariş geçmiştim araç içi yenilenir sonrasında bende tavan, direkler ve sonra motor temizliğine girerim diye plan yapmıştım ama üç ay geçmesine rağmen gelmeyince siparişi iptal edip imkanlar dahilinde çözüm üretmeye çalışacam en yıpranmış olan şöför koltuğunun derisini yenileyip kalan kısımlar için temizlik ve boyama ile sanırım konuyu kapatırım.
Artık yeter deyip derilere hafif bir temizlik ile başladım en azından kabasını aldım ama resim çekmedim tam kıvama gelince resimlerim onları da, ama motor detaylı temizlendi en azından onun resimlerini yükleyerek uzun zaman sonra bir paylaşım yapmış olayım ..

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ellerine saglık sonuç gayet güzel olmuş.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Pro' Alıntı:
Gyeon antifog 63 gün sonraki performansı
Fotoları araç içerisinde 1 saat geçirdikten sonra çektim 

Antifog Uygulanmış Cam

Uygulanmamış Cam

bu tarz ürünler pek işe yaramıyor diye biliyordum. gyeon antifog işini gayet iyi yapmış.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Paian Tek bir uygulama evet 7 Kasımda uygulamıştım.Ben gayet memnunum tavsiye ederim..
@"Dragstar bende pek ihtimal vermiyordum iş yapacağına fakat parasını sonuna kadar hakeden bir ürün.