Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #1,601
Bugün eskilerden yaptığım iki adet eski rowenta süpürgenin kova altlığını matt siyah ve kırmızı kombinasyonuna boyadım. Garaja uygun hale geldi.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Eline sağlık sensei, çok uyumlu olmuş mekanla.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ellerine sağlık Polisaja ilk adım daha iyi bir polisaj makinasıyla daha iyi sonuç alabilirsin.

avm otoparkı(yakalanma korkusu), kablo kısa geldi, makina çok eski derken 4saatimizi aldı :)

ortak bir makina almayı düşünüyoruz yakın zamanda böyle olmyacak belli oldu :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
En son yaptığım BSD -CG V07 karışımı ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşayım istedim , bsdnin kir tutmasından fakat korumasını da seven hala vazgeçemeyenler için alternatif olabilir .

Dün kar yağdığı esnada çamurlaşmış yolda da şehirler arası 15 km kadar yol geldim gerek su iticiliği , gerek kir tutma durumu olarak beni memnun etti en son 1-2 sene önce kullanmıştım sanırım fakat yaz aylarıydı çok bir şey anlamak mümkün olmamıştı.

Yüzeyde bulunan Dodo Juice Purple Haze wax üzeri kullanılmıştır :utandim:

Bu da genel durum aracı parkettikten 10 - 15 dk sonra bile su süzülüyor üzerinden :utandim:
İnceleme için teşekkürler Can. Ben de yapsam mı bir karışım :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bugün eskilerden çift kova altlığı için yaptığım iki adet eski rowenta süpürgenin kova kısmını matt siyah ve kırmızı kombinasyonuna boyadım. Garaja uygun hale geldi.

Ellerine sağlık abi. Mekan, kovalar ve kova taşıyıcılar uyum içerisinde :D

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
BSD yi çok seviyorum ben Can. Hatta bu hali ile bile seviyorum. Ancak karışımı hiç denememiştim.
Bende BSDyi severim abi ilk tanıştığım ürünlerden kendisi hatrı sayılır bir dostluğumuz var :komik: fakat bu havalarda yıkamayı zorlaştırdığı gerçeğide var benim için o yüzden bu karışımla daha keyifli oluyor bence bir uygulamalık karışım yapabilirsin abi en azından görmek için :utandim: bu halinide seveceksin eminim :sicak:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bende BSDyi severim abi ilk tanıştığım ürünlerden kendisi hatrı sayılır bir dostluğumuz var :komik: fakat bu havalarda yıkamayı zorlaştırdığı gerçeğide var benim için o yüzden bu karışımla daha keyifli oluyor bence bir uygulamalık karışım yapabilirsin abi en azından görmek için :utandim: bu halinide seveceksin eminim :sicak:
V7 siparişi mi vereceğiz şimdi :D Dur bir bakınayım nette :D